НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Базиран на Етериум виртуален имот се продаде за $225 000

НОЕ. 8, 2018 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Базиран на Етериум виртуален имот се продаде за $225 000

Неназован потребител или организация наскоро придоби собственост върху Decentraland, платформа за виртуална реалност (VR), разработена в блокчейна на Етериум, за $215 000. Имотът е бил парче земя, разделено на 126 парцела и е поставил нов рекорд за платформата.


Както най-напред изтъкна Twitter потребител DCLBlogger, някой използва вградения пазар на виртуалния проект, за да купи имота с 2,7 милиона от родните MANA токени на платформата.

https://twitter.com/DCLBlogger/status/1059559342876180480


Парцелите LAND са нефункционални цифрови активи, поддържани чрез интелигентен договор в мрежата на Етериум. Те представляват действителна земя в 3D виртуален свят, чийто собственици ще могат да го използват за каквото искат, след като го пуснат на живо. Споменатият виртуален свят има ограничено пространство и в него всеки LAND токен представлява един парцел от 10 квадратни метра.


След като Decentraland ще бъде пуснат по-късно тази година или в началото на следващата, потребителите ще могат да използват VR, за да я изследват и да взаимодействат с приложенията, които са изградили други потребители.


Партньорството между Decentraland и Ripio Credit Network (RCN), крипто мрежа за безгранично peer-to-peer заемане, наскоро също даде възможност на потребителите на виртуалния свят да използват своите токени, за да сключат ипотеки. За да се регистрират, според блог публикация в Medium, те трябва да попълнят кратко заявление и да намалят поне 10% от стойността на имота.

След като го направят, децентрализираното приложение (dApp) ще публикува искане, така че кредиторите ще могат да претендират за ипотеката при лихвени диапазони, които според съобщенията могат да достигнат до 80%. След като кредиторът поиска заявление, частната собственост се прехвърля на купувача, който ще може да го използва.

Ако заемополучателят изпадне в неизпълнение, заемодателят може да получи пълна собственост върху парцела. Коментирайки партньорството си с Decentraland, главния изпълнителен директор на RCN Себастиан Серано, заяви:

Партньорството между RCN и Decentraland - два от най-обещаващите проекти, базирани на Етериум  - е един от първите примери, които подчертават колко различни приложения за интелигентни договори могат да работят заедно. В RCN ние полагаме усилия да свържем заемодателите и кредитополучателите и да ги предложим. Правейки това във виртуалната реалност, това е един вълнуващ нов хоризонт.

Decentraland разработва и "стратегическа ролева игра" наречена Chainbreakers. MANA токенът на Decentraland в момента се търгува на $0.078, след като се покачи с близо 3% през последните 24 часа.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Илон Мъск подкрепя приемането на Dogecoin от AMC

Изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск подкрепи плана на AMC да приеме меме криптовалутата Dogecoin (DOGE).Изпълнителният директор Адам Арон проведе анкета, за да разбере дали Twitter иска веригат...
СЕП. 22, 2021 08:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн се покачва след листинг на Coinbase

Adventure Gold (AGLD), който е родният крипто актив на Loot Project, който сега е листнат в Coinbase Pro.Проектът пусна незаменими токени “Loot Bag” (NFT), които по същество представляват текстови фай...
СЕП. 21, 2021 22:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Dogecoin милионерът' загуби половин милион долара

Някои статистики за загуби от DogecoinКонтесото написа в Twitter, че тъй като мнозина го упрекват, че е показал портфолиото си само когато DOGE е нагоре, той е готов да демонстрира и загубите си от кр...
СЕП. 21, 2021 18:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е ценна книга, според известният трейдър Питър Бранд

Като се има предвид това, регулаторната несигурност, свързана с криптовалутата, създадена от Ripple, няма да попречи на търговеца ветеран да я притежава "при правилните обстоятелства".Бранд, дългогоди...
СЕП. 21, 2021 14:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света