НАЧАЛО Алткойни

Банките изпитват трудности, криптовалутите са във възход

май 10, 2023 18:17 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Банките изпитват трудности, криптовалутите са във възход

Банките показват голяма нестабилност в САЩ и Европа. Вече видяхме как First Republic Bank, Silicon Valley Bank и други големи банки почти “капитулираха”, а финансовата криза започна да прилича по размери на тази от 2008-ма година.

Дори швейцарската Credit Suisse – считана за изключително стабилна, създаде огромни конфликти в неутралната страна, а Deutsche Bank залитна отново.

В този ред на мисли криптовалутите започнаха да скачат, като Биткойн беше първия токен, който пое по възходяща траектория, но в последно време няколко токена буквално сюрпризират крипто общността. Именно тук ще разгледаме трите криптовалути, които могат да донесат страхотни ползи на своите инвеститори.

Отстъпва ли Биткойн място на меме криптовалутите?

Въпреки че Биткойн остава най-известната криптовалута, полека-лека отстъпва място на меме криптовалутите. След като мина бариерата от $30,000 – новина, посрещната с голям оптимизъм от цялата крипто общност, неговата цена сега се върти около $28,000. В същото време, меме токените като AiDoge и Sponge продължават да напредват, като придобиват все по-голяма популярност сред крипто общността. Пазарната доминация на Биткойн е достигнала до 47% – интересен факт при спада на цената на другите криптота. Очевидно, новите играчи на крипто пазара се стремят към по-разнообразни инвестиции, като се обръщат към новите криптовалути, които предлагат вълнуващи възможности и потенциал за високи печалби.

aidoge_12

Кои са най-добрите инвестиции в момента?

Както вече споменахме, AiDoge & Sponge са сред най-добрите нови криптовалути, но сред тях се намесва и DeeLance. Нека видим подробно ревю на всяка от тях.

AiDoge – криптовалута, която ще промени меме пазара

AiDoge е иновативен проект в света на криптовалутите, който съчетава популярността на меметата с технологията на изкуствения интелект. За кратко време, проектът успя да събере над $5 милиона в своята предварителна продажба, демонстрирайки сериозен интерес от страна на инвеститорите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Проектът се базира на собствен токен, $Ai, който ще бъде използван за награждаване на общността за създаване и споделяне на мемета. Това представлява уникален и новаторски подход към възнаграждаването на потребителите за тяхното участие в платформата.

AiDoge ще предложи и функция за стейкинг, която ще позволи на потребителите да залагат своите токени за получаване на награди. Тази функция ще стимулира активното участие в платформата и ще подкрепи стабилността на мрежата.

Проектът обещава да стане популярен сред феновете на меметата, като предоставя възможност за забавление и възнаграждаване. Освен това, платформата има потенциал да привлече голям брой потребители, което ще способства за стабилизацията на цената на токена.

Изглежда, че AiDoge е на прав път да се превърне в сериозен играч на крипто пазара, като предлага новаторско и забавно решение за общността на меметата. Неговата способност да привлича инвестиции и интереса на общността по време на предварителната си продажба е сигурен знак за потенциала на проекта.

aidoge_12

Sponge – новата криптовалута, която побърка инвеститорите

Рядко можем да говорим за криптовалута, която направо изправя на пръсти всички инвеститори, но в случая на Sponge ($SPONGE) e точно така. Тази криптовалута постигна растеж от невероятните над 1043.16% на седмична база! Това е близо 10 пъти скок. Макар това да е меме криптовалута, която няма кой знае каква концепция зад гърба си, това далеч не притеснява инвеститорите.

В Twitter можем да забележим, че страницата има умопомрачителните 38.5К последователи, а страницата е активна буквално от има-няма 10 дни. Тези факти ни навеждат на мисълта, че всички очи са “вперени” в $SPONGE, a новината за листването на токена на централизираната крипто борса в топ 20 – MEXC, със сигурност е обещаваща новина.

Както и при AiDoge, и тук трябва да се действа бързо, защото не се знае докога ще продължи подема на Sponge, макар че всички очакват доста добро бъдеще.

DeeLance – новата криптовалута, която спомага фрийлансърите

DeeLance продължава да привлича все повече внимание с огромния си успех във фазата на предварителна продажба. Досега са събрани над $770,000, което подчертава сериозния интерес към този новаторски крипто проект.

Цената на $DLANCE токена се очаква да достигне $0,057 при листване, което означава почти 90% повишение спрямо стартовата цена. Това е изключителна възможност за инвеститорите да участват в проект, който обещава бърза възвръщаемост и голям потенциал за растеж.

Криптовалутата ще предлага различни опции, с които да спомогне на бизнеси и фрийлансъри да търгуват помежду си, като се спестяват пари от големи комисиони, а чрез NFT-та ще може да се изграждат строги правила при авторските права – нещо, което е голям проблем при бизнесите, които имат ценна информация.

От друга страна, фрийлансърите ще имат шанс да работят на по-добри условия, като ще плащат по-ниски комисиони, а техният труд ще бъде заплатен.

deelance_55

Заключение

Със своята революционна технология, Web3 е на път да преобрази финансовия сектор, като отваря врати към децентрализираните финанси и криптовалутите. Традиционният банков сектор едва ли ще остане същият, когато предимствата на тези нови технологии – сигурност на транзакциите, скорост и иновативни концепции, станат все по-популярни.

Три от токените, които набират все по-голяма популярност са AiDoge ($Ai), Sponge ($Sponge) и DeeLance ($DLANCE). Те обещават значителен потенциал за бъдещ растеж и се очаква да предложат високи възвръщаемости за тези, които инвестират в тях сега. Инвестирането в тези криптовалути не само предлага шанс за печалба, но и предоставя възможността да станете част от революционната промяна във финансовия сектор.

aidoge_12


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.