НАЧАЛО Други

Българско студио за графичен и уеб дизайн приема криптовалути

декември 19, 2018 17:10 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Българско студио за графичен и уеб дизайн приема криптовалути

Въпреки колебливостта на крипто пазара и спада на цените, криптовалутите придобиват все повече популярност и масовото приемане на новия клас активи е налице.

Криптовалутите не са толкова непознати и за България, след като вече в университетите може да се изучават блокчейн технологии, както и все повече продукти и услуги на български фирми се предлагат не само срещу традиционните платежни средства, но и срещу криптовалути.

Такъв е и случаят на Pixelmind – студио за уеб програмиране, UX/UI, графичен и лого дизайн. От екипа на CryptoDnes.bg се свързахме с един от двамата собственици на фирмата, Юлиян, който ни предостави малко информация относно какво предлага компанията и кои са мотиваторите, които са допринесли за растежа на този бизнес.

Криптовалутите започват да се ползват като платежно средство за услугите на компанията през пролетта на далечната 2012 година, когато все още бяхме доста далеч от този бум в цените, който видяхме в края на 2017 година. Фирмата приема крипто разплащания не само с най-популярните криптовалути, а и с всичките топ 200 криптовалути на CoinMarketCap.

Услугите, които Pixelmind предлагат са:

  • Уеб програмиране и UX/UI
  • Графичен дизайн и предпечат
  • Брандиране и визуална идентичност
  • Mобилни приложения за Android и iOS
  • Лого дизайн
  • Дизайн на рекламни материали
  • Видео обработка

Ние сме няколко ентусиасти с разнообразни умения и интереси. Занимаваме се с това, което ни харесва – обичаме да пишем код, да манипулираме пиксели, да създаваме визуална красота и да съживяваме интересни и разчупени идеи в дигитален и аналогов вид. Изпълняваме всякакви визуални хрумвания – за брошури, бутилки, кутии, постери, билборди, дрехи, химикали, календари, книги, дисплей, табели. Колективният ни опит покрива разнообразен спектър от умения. Изработваме онлайн магазини и мобилни приложения за най-популярните мобилни операционни системи – Android и iOS.

Тази инициатива на Pixelmind е една от първите стъпките, които се предприемат за приемане на неизбежното, дигиталното бъдеще. В следващите няколко десетилетия децентрализираните, отворени и устойчиви на цензура системи ще променят финансовата ни комуникацията повече отколкото интернет успя да го стори през последните 30.

Свързано изображение

Вярвамe, че новата парадигма, свободният трансфер на собственост и стойност в децентрализирана, програмируема, прозрачна, неутрална и устойчива на цензура среда, ще промени света ни към по-добро, по-скоро отколкото предполагаме.

Целият ни ентусиазъм и познание в тази сфера нямаше да съществува, ако не бяха няколко души, които ми повлияха изключително много през годините – Андреас Антонополус, Макс Кайзер, Тимъти Мей, Дейвид Чаум, Грег Максуел, Амир Тааки, Ник Сабо, Гавин Андерсън, Питър Тод.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Обменът на фиатни валути спада за пети пореден месец

Според данни от The Block, септември е петият пореден месец, през който обемите на обмен на фиатни валути намаляват.

октомври 3, 2022 19:44 1 мин. четене

Русия ще снабди Казахстан с електроенергия за копаене на крипто

Русия се готви да предостави на Казахстан допълнителна енергия, необходима за функционирането на ферми за добив на криптовалути в централноазиатската държава.

октомври 3, 2022 18:55 1 мин. четене

Credit Suisse на ръба на колапс – какво да следим?

През Q3 на 2022 г. акциите спаднаха поради инвазията в Украйна и повишаването на цените на енергията в Европа, и Обединеното кралство. 

октомври 3, 2022 15:26 1 мин. четене

Колко криптовалути държат банките по света?

Според последния доклад на Базелския комитет глобалната банкова експозиция към криптовалути възлиза на 0.01%, тъй като 19-те най-големи финансови институции притежават криптовалути на стойност 9.4 милиарда евро, което се равнява на 0.14% експозиция.

октомври 3, 2022 14:16 1 мин. четене