НАЧАЛО Други

Българско студио за графичен и уеб дизайн приема криптовалути

ДЕК. 19, 2018 17:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Българско студио за графичен и уеб дизайн приема криптовалути

Въпреки колебливостта на крипто пазара и спада на цените, криптовалутите придобиват все повече популярност и масовото приемане на новия клас активи е налице.


Криптовалутите не са толкова непознати и за България, след като вече в университетите може да се изучават блокчейн технологии, както и все повече продукти и услуги на български фирми се предлагат не само срещу традиционните платежни средства, но и срещу криптовалути.

Такъв е и случаят на Pixelmind – студио за уеб програмиране, UX/UI, графичен и лого дизайн. От екипа на CryptoDnes.bg се свързахме с един от двамата собственици на фирмата, Юлиян, който ни предостави малко информация относно какво предлага компанията и кои са мотиваторите, които са допринесли за растежа на този бизнес.

Криптовалутите започват да се ползват като платежно средство за услугите на компанията през пролетта на далечната 2012 година, когато все още бяхме доста далеч от този бум в цените, който видяхме в края на 2017 година. Фирмата приема крипто разплащания не само с най-популярните криптовалути, а и с всичките топ 200 криптовалути на CoinMarketCap.


Услугите, които Pixelmind предлагат са:  • Уеб програмиране и UX/UI

  • Графичен дизайн и предпечат

  • Брандиране и визуална идентичност

  • Mобилни приложения за Android и iOS

  • Лого дизайн

  • Дизайн на рекламни материали

  • Видео обработка
Ние сме няколко ентусиасти с разнообразни умения и интереси. Занимаваме се с това, което ни харесва - обичаме да пишем код, да манипулираме пиксели, да създаваме визуална красота и да съживяваме интересни и разчупени идеи в дигитален и аналогов вид. Изпълняваме всякакви визуални хрумвания - за брошури, бутилки, кутии, постери, билборди, дрехи, химикали, календари, книги, дисплей, табели. Колективният ни опит покрива разнообразен спектър от умения. Изработваме онлайн магазини и мобилни приложения за най-популярните мобилни операционни системи - Android и iOS.

Тази инициатива на Pixelmind е една от първите стъпките, които се предприемат за приемане на неизбежното, дигиталното бъдеще. В следващите няколко десетилетия децентрализираните, отворени и устойчиви на цензура системи ще променят финансовата ни комуникацията повече отколкото интернет успя да го стори през последните 30.

Свързано изображение

Вярвамe, че новата парадигма, свободният трансфер на собственост и стойност в децентрализирана, програмируема, прозрачна, неутрална и устойчива на цензура среда, ще промени света ни към по-добро, по-скоро отколкото предполагаме.

Целият ни ентусиазъм и познание в тази сфера нямаше да съществува, ако не бяха няколко души, които ми повлияха изключително много през годините – Андреас Антонополус, Макс Кайзер, Тимъти Мей, Дейвид Чаум, Грег Максуел, Амир Тааки, Ник Сабо, Гавин Андерсън, Питър Тод.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

CFTC разследва Binance за пазарни манипулации

U.S. authorities are examining possible insider trading and market manipulation at cryptocurrency exchange Binance https://t.co/qFg9aA5kzG— Bloomberg Crypto (@crypto) September 17, 2021Най-голямата кр...
СЕП. 18, 2021 17:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

CEO-то на Coinbase сподели гръмка прогноза за криптовалутите

Армстронг казва, че вярва, че предстоят значителни промени, които ще засилят науката, технологиите и благотворителните каузи през следващите години.В блог публикация на Coinbase, Армстронг казва:Олаф ...
СЕП. 18, 2021 13:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света