НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Bakkt започва тестване на платформата за Биткойн фючърси

ЮЛИ. 23, 2019 17:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bakkt започва тестване на платформата за Биткойн фючърси

Bakkt, дългоочакваната фючърсна платформа на Биткойн от Интерконтиненталната борса (ICE), започна да тества доставката на фючърси на BTC, според официален туит от 22-ри юли.


Според публикацията в Twitter, днес тестовете за приемане на Биткойн за ежедневни и месечни фючърси започна днес с участници от цял ​​свят.


Първоначално платформата обяви старта на тестването през юни, когато главният изпълнителен директор на Bakkt Адам Уайт заяви: 


На 22-ри юли, два дни след 50-годишнината на Аполо 11, Баккт ще започне тестване за приемане от потребителите на своите BTC фючърси, търгувани на ICE Futures US и потвърдени в ICE Clear US.


Тогава Уайт каза, че въвеждането на Биткойн фючърси ще помогне да се въведе повече институционално участие в криптовалутите.


Фючърсите на Bakkt се доставят физически чрез процес, наречен складиране, който вероятно ще е плюс от гледна точка на ценообразуването, но предизвиква известна загриженост сред регулаторите.


Bakkt е преживял няколко забавяния по отношение на стартирането му, тъй като регулаторните органи като Комисията по търговията със стокови фючърси на Съединените щати разследваха процедурите за спазване на изискванията на платформата и възможния им ефект върху пазарите.


Миналата седмица Сам Доктор, управляващ директор и  финансов стратег във Fundstrat Global Advisors, прогнозира, че пълното фючърсно търгуване на Bakkt ще стартира това тримесечие. 


Финансиста каза:


Изглежда има критична маса от осиновители, готови да се включат в Ден 1 от старта на Bakkt, като екипът по продажбите набира скорост сред брокери, маркет-мейкъри, търговски бюра за промоции и доставчици на ликвидност.СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Bakkt обмисля да предлага и други фючърси освен Биткойн
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето защо Биткойн се превръща в убежище за инвеститорите

Какво означава това за Биткойн?Нека да разгледаме защо цената на Биткойн се увеличава и защо инвеститорите все повече обмислят да прехвърлят голяма част от активите си във флагманската криптовалута - ...
АВГ. 20, 2019 17:00 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какъв ефект ще има рецесията върху пазара на криптовалути?

В турбулентен ден на търговия, Dow се срина с 800 пункта на 15-ти август, като същевременно индикатор за рецесия даде силен сигнал. За първи път от 2007 г. доходността на 10-годишните облигации, спадн...
АВГ. 20, 2019 11:59 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн продължава да се доказва като дигитално злато

Джеръми Аллайър, главен изпълнителен директор на компанията Circle, изрази оптимизма си по отношение на това, че Биткойн е сигурно убежище за инвеститорите, въпреки скорошната нестабилност на пазара.Н...
АВГ. 20, 2019 10:27 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Могат ли протестите в Хонконг да са в полза на Биткойн?

Това може да предвещава сериозни развития за Биткойн.На 16-ти август протестиращите в Хонконг обявиха плановете си да изтеглят парите си от банковата система в знак на протест срещу Китай, съобщава Bu...
АВГ. 19, 2019 21:00 5 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света