НАЧАЛО Други

Bakkt разкри сериозна нова придобивка

МАЙ. 3, 2019 11:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bakkt разкри сериозна нова придобивка

Bakkt - крипто стартъпът, стартиран от собственика на Нюйоркската фондова борса (NYSE) Intercontinental Exchange - разкри пълната си гама от блокчейн амбиции.


Фирмата обяви, че е придобила Digital Asset Custody Company (DACC) като част от усилията си да получи регулаторно одобрение за своите криптопродукти.

Според сведенията, Bakkt е по-малко загрижен за изграждането на обмен на Bitcoin, отколкото за предлагането на услуги за институционално попечителство и платформа за плащане, като всички те все още изискват регулаторно одобрение.

Компанията наскоро обяви своето заявление за BitLicense и също се стреми да стане доверителна компания в Ню Йорк. Усилията бяха многократно блокирани от регулаторни забавяния, въпреки положителните новини около партньорствата му със Starbucks, Microsoft и други.

Coinbase преди това е придобила тръст харта с отдела за финансови услуги в Ню Йорк. Ставането на тръст може да бъде по-бърз процес от получаването на BitLicense, което може да отнеме няколко години. В нова блог публикация, Bakkt казва, че е кандидатствал за харта, а наскоро съобщихме, че търсят и BitLicense.

Платформата иска да предложи Биткойн фючърсни договори, които се изплащат в криптовалута, което ще ги отличава от другите предложения за фючърси на BTC. Bakkt има няколко други амбициозни проекти, но трябва да се справи с няколко слоя бюрокрация, преди да стартира.

Адам Уайт пише в блога на Bakkt:

За да предоставим регулирано попечителство, ние сме подали в Нюйоркския отдел за финансови услуги за одобрение, за да станем тръст компания и в това си качество да служим като квалифициран депозитар за цифрови активи. […] Със същия ангажимент за създаване на нов стандарт за сигурно съхраняване на цифрови активи, сме щастливи да обявим, че сме придобили Digital Asset Custody Company (DACC). DACC споделя нашето първоначално мислене и носи богат опит в предлагането на сигурни, мащабируеми решения за попечителство на институционални клиенти. Опитът на екипа, интегриращ множество блокчейни и работещи с най-съвременните консенсусни механизми, е ценно допълнение към нашия екип и бъдещата продуктова линия. 

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн е върховният хищник на финансовите пазари, според Помплиано (видео)

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Инвестиционна компания купи виртуални недвижими имоти за $2.5 милиона

По-конкретно, Tokens.com закупи 116 парцела виртуална земя за общо 618,000 MANA - валутата на Decentraland, според съобщение на компанията. Твърди се, че покупката представлява най-голямата сделка от ...
НОЕ. 28, 2021 01:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Newegg официално потвърдиха, че ще приемат плащания в Shiba Inu (SHIB)

Съобщението беше направено в загадъчния туит, публикуван от официалния акаунт в Twitter на криптовалутата и ръководителя на проекта Шитоши Кусама.Coming soon to Newegg...$SHIB https://t.co/[email protected]
НОЕ. 27, 2021 14:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Adidas Originals обяви партньорство с Coinbase

"Партнирахме си с @Coinbase.", написаха Adidas Originals в туит в сряда.  We’ve partnered with @coinbase. Probably nothing.— adidas Originals (@adidasoriginals) November 24, 2021Coinbase потвърди парт...
НОЕ. 27, 2021 15:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Създателите на Pokémon Go разработват метавселена в реалния свят

Понастоящем функцията е достъпна за потребителите на Fold App, за да играят в бета версия, което им позволява да печелят Биткойн (BTC) и предимства в приложението, като изследват физическата си среда....
НОЕ. 26, 2021 18:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света