НАЧАЛО Биткойн

Bakkt достигна рекорден обем на фючърсите

октомври 24, 2019 15:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bakkt достигна рекорден обем на фючърсите

Обемите на Биткойн (BTC) фючърсите на платформата за дигитални активи Bakkt достигнаха нов рекорд с общо 452 BTC фючърсни договори, търгувани по време на писане на статията.

По исторически данни от Intercontinental Exchange (ICE) – операторът на Bakkt, вчера платформата е изтъргувала 441 Биткойн фючърсни договора за ноември 2019 г., като последната записана търговска цена се урежда на $7,400 за Биткойн. Продадени са 11 фючърсни договора за декември, като последната записана цена за търговия е $7,407.

Старшият анализатор на eToro, Мати Грийнспан, също отбеляза скока на обема на договорите вчера:

Обемът на търговията на Bakkt е достигнал рекорден брой – 334 BTC, и продължава да расте.

По-рано през октомври, ICE извърши първата блок сделка на Биткойн фючърсни договори. ICE уточни, че търговията е извършена между търговската банка за дигитални активи Galaxy Digital и крипто инвестиционната компания XBTO и е разрешена от търговеца на селскостопански стоки ED&F Man. XBTO коментира сделката:

„Миналата седмица купихме първия дневен BTC фючърсен договор на Bakkt и взехме първата физическа доставка на дигитален актив съгласно съществуващите закони и разпоредби на стоковите фючърси. Тази седмица извършихме първата блок сделка. С удоволствие съобщаваме, че стартирането е успешно и може да се справи с големи сделки.”

Twitter профилът “Bakkt Volume Bot” постоянно следи за тези договори и прогнозира до края на деня какъв брой фючърси може да има. Днес той публикува:

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Крипто борсата Bybit науска канадския пазар

Bybit, платформа за обмен на криптовалути, наскоро реши да прекрати услугите си в Канада, следвайки стъпките на лидера в бранша Binance.

юни 2, 2023 17:41 2 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

Тавана на дълга на САЩ: Крипто данъкът е оттеглен, одобрението е постигнато

Неотдавнашното одобрение на законопроекта за тавана на дълга на САЩ от Камарата на представителите взе изненадващ обрат, тъй като спорната тема за крипто данъчното облагане беше ефективно заобиколена.

юни 2, 2023 11:00 2 мин. четене

БРИКС започна да разглежда заявленията на множество държави

Коалицията БРИКС се стреми към разширяване на своя съюз, както посочи един от нейните ключови членове.

юни 2, 2023 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.