НАЧАЛО Други

Бъдещето на блокчейн гейминга

МАЙ. 30, 2018 09:31 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Бъдещето на блокчейн гейминга

От скромните си начала като стереотипни източници на забавление за "задръстеняци" и хора, които просто не се вписват, игралната индустрия се превърна в поп-култура.

Вече е по-голяма от Холивуд, като само миналата година донесе повече от 100 милиарда долара.


И така, какво ще се случи, когато се сблъскат игрите и блокчейн?


Опитни разработчици в 8 Circuit Studios смятат, че може да имат отговора. Започва с това да позволява на играчите да притежават героите, които създават, и предметите, които използват в играта.

Ако сте в крипто пространство, има много хора, които искат да притежават собствени пари", казва Джеймс Майо, основателят и президентът на 8 Circuit Studios. "Те не искат да бъдат контролирани и манипулирани от другите. Мисля, че геймърите ще разберат незабавно и това - когато става въпрос за предметите, които те получават и героите, които развиват и към които се привързват.

Майо и неговият екип използват блокчейна на Етериум , за да направят това тяхно виждане за нещата в реалност. В крайна сметка основателя на студиото вижда разработчиците на игри от цял свят, които се обединяват, за да създадат това, което той нарича "metaverse" (метавселена), цифров свят, където геймърите могат свободно да преместват своите герои и предмети в различни платформи, игри и среди.

Фаза първа е просто запазване на състоянието на вашия герой - ниво, предмети и т.н. Вторият ви позволява да внесете този герой във всяка игра, която пускаме. Последната фаза ви позволява да внесете героя си във всяка игра, която можете да си представите, независимо от издателя, който я е създал и платформата, на която се намира.
Екипът на 8 Circuit Studios има впечатляващи данни. Майо е 25-годишен ветеран от хазартната индустрия, след като е работил в Nintendo и Microsoft, върху проекти като Super Mario World, Donkey Kong Country, Age of Empires II, F.E.A.R and Mechwarrior III/IV. Той е събрал екип от водещи разработчици, които имат опит в студия като Disney Interactive и EA. Тяхната обща цел е да намерят нови начини да дадат сила на играчите.

8 Circuit Studios наскоро пусна първата си базираната на блокчейн игра Alien Arsenal за iOS и Android - едно усилие, постигнато от няколко компании за игра на блокчейн. Играта е за събиране на извънземни същества и увеличаване на статистики и способности на героя, докато се биете с престъпни босове.


Можете също така да използвате криптовалутата на 8 Circuit Studios, 8Bit Token, за вдигане на нива и търговия с други играчи.


Зад геймплея е още един поглед към това, което може да изглежда бъдещето на блокчейн игрите. 8 Circuit Studios дава на играчите, които изтеглят Alien Arsenal "SpaceDrop" - което повечето от хората в крипто пространството биха нарекли airdrop.

Новите потребители ще получат цифров портфейл и пет 8Bit токена в главната мрежа, което ще намалее с течение на времето. Не е необходимо Metamask или друго разширение на браузър на трети страни.


Екипът също така създава игра за оцеляване в космоса, наречена D-PARC, която обединява космически битки с класическия shooter от първо лице. D-PARC е планирана за пускане през следващата година за PC, Xbox One и PS4.За нас, създаването на вълнуваща технология, която интегрира блокчейн с game engine-и като Crytek, Unity и Unreal - това е голяма част от нашата дългосрочна визия. Гейминг индустрията дава тласък на новите технологии и това прави блокчейна естествен и вълнуващ.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Защо бившият директор на Ripple премести близо половин милиард XRP?

След като мнозина започнаха да спекулират къде биха могли да се насочат токените, Ларсен разкри, че е преместил XRP портфейла си в New York Digital Investments Group (NYDIG).Попечителство 2.0Компаният...
СЕП. 24, 2020 15:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Милиардер продължава да разширява своето Биткойн портфолио

Той също така твърди, че "нищо" не може да се сравни с неговия залог на Биткойн, който той направи през далечната 2012 г."Отделете време, за да разберете какво притежавате. Толкова дълбоко, че може да...
СЕП. 24, 2020 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Gemini вече е отворен към английския пазар

Това се случва след като органът за финансов надзор даде на борсата лиценз за институции за електронни пари.  Борсата е един от първите бизнеси, който получава лиценз от органа за надзор като част от ...
СЕП. 24, 2020 11:28 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето кое е слеващото голямо нещо в крипто (видео)

Дейвис казва, че крипто пазарът ще продължи да предлага нови и печеливши възможности, тъй като се развива и разширява отвъд 'нажежения' децентрализиран финансов (DeFi) сектор."Така че NFT (незаменяеми...
СЕП. 23, 2020 20:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света