НАЧАЛО Други

Азиатските крипто инвеститори все още държат пазара в ръцете си

АВГ. 19, 2018 12:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Азиатските крипто инвеститори все още държат пазара в ръцете си

Не е тайна, че азиатците са доминиращите на крипто пазара.

Азиатският крипто пазар допринесе много за цялостния пазар. Той е бил ядрото на много крипто дейности и продължава да е на върха на световните класации.


Азиатците контролират пазара за крипто от доста време и това не е голяма изненада, най-вече заради милионите инвеститори, които се намират там, както и голям брой от големите крипто борси, които се намират там.

Въпреки това, поради загубата, Китай, която беше един от най-големите търговски пазари в света, както и на други азиатски страни, които се отклониха от криптовалутите, много крипто фанатици бяха изкушени да мислят, че азиатският крипто пазар е загубил своята "магия", за предпочитане Американски пазар.

Това обаче не изглежда да е така, тъй като докладите и изследванията са доказали, че азиатският крипто пазар все още е лидера на крипто пазара.

За начало азиатските крипто инвеститори в момента държат 72% от целия обем на крипто търговия по целия свят, като се качиха от 58,1% през миналата година, докато обемът на търговията на САЩ в същото време падна от 30,2% до 12,7%.

Това може да не е изненадващо за мнозина, но гледайки преднината на огромния азиатски пазар над останалите пазари, го прави изумително. Забрана на Китай за ICO и крипто борсите, като че ли не е причинила никакви големи щети, тъй като други държави са се доказали като достойни играчи в крипто индустрията.


Допълнителни проучвания също така разкриха, че азиатските крипто търговци отново съставляват повече от 75% от всички сделки с чуждестранни валути в целия свят.


Положителни и благоприятни регулации отчитат и тази доминация, тъй като и Япония, и Южна Корея са заели тази позиция, което позволява на индустрията да процъфтява, както никога досега.

Независимо от многобройните хакове, които поразиха крипто борсите на азиатския пазар, те все още остават жизненоважен фактор за растежа на пазара и заедно с толкова много обещаващи проекти, бъдещето все още изглежда добре за крипто индустрията.

В Япония например над 60 банки се обединиха под "Японския Банков Консорциум", под ръководството на SBI Ripple Asia, за да пуснат смартфон, наречен "MoneyTap", захранван от блокчейна на Ripple. Приложението позволява на клиентите да извършват незабавни вътрешни плащания по всяко време на деня, което прави сделките по-лесни и спокойни.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

7% от циркулиращото предлагане на Етериум е пренасочено към DeFi

Данните от Defipulse показват, че 7% от предлагането на Етериум (ETH) вече са заключени в DeFi протоколите.В приложенията, базирани на Етериум, потребителите трябва да плащат такси за транзакции, за д...
СЕП. 21, 2020 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Основателят на Yearn Finance номинира себе си като делегат на Uniswap

В Twitter публикация Кронйе заяви, че "ще изгради инструментариум за улесняване на делегирането, гласуването извън веригата и прилагането на веригата“, ако бъде превърнат в делегат. Той добави:"Към то...
СЕП. 21, 2020 12:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Две големи крипто борси влизат в партньорство за развитието на индустрията

"KuCoin и Poloniex ще се присъединят към научноизследователска и развойна дейност в областта на търговията, споделяне на ликвидност, итерации на продукти, PoS [доказателство за залог] и PoW [доказател...
СЕП. 21, 2020 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Потребителите на хакната крипто борса са на прага да възвърнат парите си

Както бе съобщено, Cryptopia загуби криптовалута на стойност 30 милиона NZD (17,85 милиона долара) поради хак и влезе в процес на ликвидация през май 2019 г. Притежателите на сметки там наскоро постиг...
СЕП. 20, 2020 17:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света