НАЧАЛО Други

Азиатските крипто инвеститори все още държат пазара в ръцете си

АВГ. 19, 2018 12:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Азиатските крипто инвеститори все още държат пазара в ръцете си

Не е тайна, че азиатците са доминиращите на крипто пазара.

 

Азиатският крипто пазар допринесе много за цялостния пазар. Той е бил ядрото на много крипто дейности и продължава да е на върха на световните класации.


Азиатците контролират пазара за крипто от доста време и това не е голяма изненада, най-вече заради милионите инвеститори, които се намират там, както и голям брой от големите крипто борси, които се намират там.

Въпреки това, поради загубата, Китай, която беше един от най-големите търговски пазари в света, както и на други азиатски страни, които се отклониха от криптовалутите, много крипто фанатици бяха изкушени да мислят, че азиатският крипто пазар е загубил своята "магия", за предпочитане Американски пазар.

Това обаче не изглежда да е така, тъй като докладите и изследванията са доказали, че азиатският крипто пазар все още е лидера на крипто пазара.

За начало азиатските крипто инвеститори в момента държат 72% от целия обем на крипто търговия по целия свят, като се качиха от 58,1% през миналата година, докато обемът на търговията на САЩ в същото време падна от 30,2% до 12,7%.

Това може да не е изненадващо за мнозина, но гледайки преднината на огромния азиатски пазар над останалите пазари, го прави изумително. Забрана на Китай за ICO и крипто борсите, като че ли не е причинила никакви големи щети, тъй като други държави са се доказали като достойни играчи в крипто индустрията.


Допълнителни проучвания също така разкриха, че азиатските крипто търговци отново съставляват повече от 75% от всички сделки с чуждестранни валути в целия свят.


Положителни и благоприятни регулации отчитат и тази доминация, тъй като и Япония, и Южна Корея са заели тази позиция, което позволява на индустрията да процъфтява, както никога досега.

Независимо от многобройните хакове, които поразиха крипто борсите на азиатския пазар, те все още остават жизненоважен фактор за растежа на пазара и заедно с толкова много обещаващи проекти, бъдещето все още изглежда добре за крипто индустрията.

В Япония например над 60 банки се обединиха под "Японския Банков Консорциум", под ръководството на SBI Ripple Asia, за да пуснат смартфон, наречен "MoneyTap", захранван от блокчейна на Ripple. Приложението позволява на клиентите да извършват незабавни вътрешни плащания по всяко време на деня, което прави сделките по-лесни и спокойни.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Крипто борсата OKEx ще раздава до $1,000 на потребителите си

Тегленията трябва да отворят на 27-ми ноември, след като повече от месец са били на пауза."Ние [OKEx] знаем, че не сме нищо без потребители и искаме да демонстрираме това, като им предложим значителни...
НОЕ. 24, 2020 10:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Chainalysis може да се превърне в следващия блокчейн еднорог

В интервю за Forbes на 20-ти ноември главният изпълнителен директор и съосновател на Chainalysis Майкъл Гронаджър потвърди предстоящото събитие. Гронаджър очаква да обяви финансирането от Серия C през...
НОЕ. 24, 2020 18:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple официално обяви Bank of America като топ партньор на сайта си

Междувременно, тъй като XRP остава около $0.50, много големи борси - включително ODL платформите на Ripple - преместват изключително големи количества XRP: повече от 310 милиона монети.Bank of America...
НОЕ. 23, 2020 15:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Китай призовава за приемане на дигиталните валути на централните банки

Си разговаря с присъстващите на 15-ата среща на върха на лидерите на Г-20 в Саудитска Арабия. Коментарите идват в момент, когато Китай се опитва да позиционира юана като глобална резервна валута, алте...
НОЕ. 23, 2020 17:37 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света