НАЧАЛО Прессъобщения

AXS срещу DOGE срещу 900% ръст на VC Spectra (SPCT): Кое да изберем през 2023 г.?

септември 19, 2023 17:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
AXS срещу DOGE срещу 900% ръст на VC Spectra (SPCT): Кое да изберем през 2023 г.?

Axie Infinity (AXS) и Dogecoin (DOGE) са сред алткойните, които трябва да се наблюдават, тъй като крипто пазарът леко се възстановява.

И все пак, растежът на VC Spectra (SPCT) краде светлината на прожекторите с набиращата инерция предварителна продажба.

Този съвсем нов децентрализиран хедж фонд предлага на потребителите примамливи дивиденти, като инвестира в процъфтяващи блокчейн и технологични стартъпи. Разберете как да се включите по-късно. Но първо, най-новите развития за Axie Infinity (AXS).

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Axie Infinity (AXS) поскъпва с 27% след увеличаване на броя на портфейлите

Подобно на много от водещите алткойни, засегнати от спада в крипто b, Axie Infinity (AXS) достигна дъно от $4.05 за първи път от юни 2021 г. насам. И все пак, през последните няколко дни токенът се възстанови с 27%, достигайки връх от $5.13 поради изненадващото нарастване на броя на уникалните активни портфейли (UAW) и други фундаментални фактори.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


По време на изкачването UAW на Axie Infinity (AXS) нарасна с над 77% до 24,300 за 24 часа, според Dapp Radar. Отчетен е и 9% скок на транзакциите на Axie Infinity (AXS) през последните седем дни до 240,710. Макар да не е ясно защо изведнъж са се появили нови потребители, Axie Infinity (AXS) остава лидер по обем на търговията за метаверсии и гейминг проекти. 

Като се има предвид това, прогнозите за Axie Infinity (AXS) предполагат, че проектът може да приключи годината с високи темпове. Axie Infinity (AXS) може да достигне поне $6 преди 2024 г. и минимум $15 през 2024 г. Нека сега обърнем внимание на анализа на прогнозите за цените на Dogecoin (DOGE). 

Били Маркъс обяви Dogecoin (DOGE) за мъртъв

Мъртъв ли е Dogecoin? Въпреки че токенът DOGE все още съществува, съоснователят му Били Маркъс смята, че общността му е мъртва. Отговаряйки на потребител на Dogecoin (DOGE) в X/Twitter, който се оплакваше от спада в ангажираността, съоснователят отговори, изразявайки убеждението си, че общността е мъртва “от повече от година”. 

За съжаление, данните от LunarCrush корелират с това твърдение, като през последната година се забелязва спад в много социални показатели за Dogecoin (DOGE). Друго притеснение е, че Мъск не е писал в Twitter за Dogecoin (DOGE) от края на юли 2023 г.

Въпреки това прогнозите за цената на DOGE са бичи. Понастоящем се търгува на цена от $0.062, като най-вероятният връх на Dogecoin (DOGE) е $0.10. може да достигне до 2024 г., и поне $0.15 по някое време през същата година. Все пак предстоящият ръст на VC Spectra (SPCT) може да се представи по-добре спрямо оценките на AXS и прогнозите за цената на DOGE.

Демократизация на рисковия капитал за обещаващи стартиращи компании чрез VC Spectra (SPCT)

Макар че пазарите на меме и мета токени са в разгара си, те остават спекулативни. Това се различава от VC Spectra (SPCT), което го прави най-добрата крипто инвестиция в сравнение с Axie Infinity (AXS) и Dogecoin (DOGE). VC Spectra (SPCT) е нов децентрализиран хедж фонд за обещаващи стартъпи в областта на блокчейн и технологиите. 

Една от целите му е демократизиране на инвестирането в тези доходоносни пазари за всички, независимо от пристрастията. В същото време VC Spectra (SPCT) има стратегически подход към компаниите, които финансира, чрез интензивна комплексна проверка. Освен това, използвайки арсенал от сложни стратегии, интелигентността на VC Spectra (SPCT) ще се задейства, за да управлява рисковете и да максимизира печалбите. 

И така, как инвеститорите могат да се включат във VC Spectra (SPCT)? Сдобивайки се с функционалният токен на платформата, SPCT, потребителите трябва да получат страхотни предимства като право на глас, ексклузивни отстъпки за нови ICO и дивиденти от печалбите на VC Spectra.

Предварителната продажба на този токен е в етап 3, като се търгува на ниска цена от $0.033. След като приключи предварителната продажба, новата стойност на SPCT трябва да достигне $0.080, което представлява 142.42% възвръщаемост на инвестицията за тези, които купуват сега, и огромните 900% за тези, които са купили по време на етап 1 на публичната предварителна продажба.

Освен това ще може да се възползвате от ограничения 50% бонус при депозит, за да увеличите притежанията си.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ще издаде ли Coinbase криптовалута на собствената си мрежа Base?

Главният юридически директор на Coinbase Пол Гревал спомена, че борсата за криптовалути обмисля възможността за въвеждане на токен за Base, нейната верига от втори слой на Етериум.

септември 26, 2023 16:00 1 мин. четене

Инвеститор превърна едва $18 в невероятните $1.5 милиона

На 27 октомври 2020 г. ранен инвеститор придоби над 200 милиарда Шиба Ину (SHIB) токена. По време на тази инвестиция активът се оценяваше на приблизително $0.000000000084245, като в цената му за търговия имаше десет нули.

септември 26, 2023 15:00 1 мин. четене

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.