НАЧАЛО Прессъобщения

Авторът на “Богат татко, беден татко” е бичи настроен към Solana, а Everlodge и Dogecoin може да избухнат

октомври 25, 2023 12:10 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Авторът на “Богат татко, беден татко” е бичи настроен към Solana, а Everlodge и Dogecoin може да избухнат

Вижте защо авторът на "Богат татко, беден татко" е бичи настроен за Solana и научете колко високо може да се изкачат Dogecoin и Everlodge през 2023 г.

Авторът на една от най-известните книги – “Богат татко, беден татко”, Робърт Кийосаки, наскоро направи ценова прогноза за множество криптовалути.

В своята ценова прогноза той отбеляза как пазарната капитализация на Биткойн може да се покачи до над $2.7 трилиона. Това също така означава, че алткойните като Solana (SOL) може също да повишат стойността си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.


Освен това Dogecoin (DOGE) също отбеляза ценови подем, а Everlodge (ELDG) се очаква да нарасне през 2023 г. Днес ще разгледаме всяка криптовалута, за да видим докъде може да скочи стойността ѝ.

Обобщение

  • Solana може да се покачи до $45.67 до края на 2023 г.
  • Dogecoin може да скочи в стойността си до $0.098 до края на четвъртото тримесечие
  • Everlodge се очаква да нарасне с 5,000%

Solana (SOL) може да скочи до $45.67

Робърт Кийосаки, известният автор на книгата “Богат татко, беден татко”, прогнозира, че Биткойн има още възможности за растеж. Той прогнозира, че през следващите години цените може да се покачат до $135,000.

Неотдавна, според ценовата графика, криптовалутата Solana повиши стойността си от $23.19 до най-високата точка от $31.23. Само през последната седмица Solana се е повишила с около 30%. Според текущата прогноза за цената на Solana тя може да нарасне до $45.67 до края на 2023 г.

Dogecoin (DOGE) скоро може да поскъпне до $0.098

Dogecoin (DOGE) също отбеляза ценови ръст. Това е десетата по големина криптовалута и най-голямата меме монета като цяло, с пазарна капитализация от $9.13 милиарда. През последните 24 часа обемът на търговията с Dogecoin възлиза на $490.5 милиона, към момента на писане на статията.

През изминалата седмица Dogecoin се търгуваше между $0.058094 в долната част и $0.065223 в горната част. С този темп криптовалутата може да увеличи рязко стойността си, а според прогнозата за цената на Dogecoin тя може да достигне $0.098 до края на 2023 г.

Everlodge (ELDG) ще предложи възможности за доходи от наем

Освен към Solana и Dogecoin, огромен интерес се проявява и към криптовалутата Everlodge. Платформата ще реши ключови проблеми, които понастоящем присъстват в сферата на инвестициите в недвижими имоти.

Те включват липсата на прозрачност и достъпност. Всички права на собственост и данни за собствеността се съхраняват в метаданните на смарт договори. Това може да гарантира висока прозрачност, тъй като цялата информация ще бъде достъпна във веригата.

Освен това Everlodge ще приложи уникален подход към частичната собственост. Проектът ще предлага няколко предимства. Например, ако един имот традиционно струва $3,000,000 или повече, то платформата ще го монетизира, след което ще фракционира под формата на NFT на 30,000 части на стойност $100 всяка.

В резултат на това всеки може да стане частичен собственик на вила на ниска цена, като по този начин демократизира индустрията. С нарастването на стойността на имота ще нарасне и стойността на въпросното NFT.

Освен това всеки имот може да се отдава под наем и в резултат на това притежаващите частична собственост в него могат да получават пасивен доход.

Родният токен на мрежата, ELDG, е в основата на проекта и е в момента е в етап 6 от предварителната си продажба. В този етап монетата се търгува на цена от $0.023, а при листването ѝ на първокласните борсите може да скочи с до 5,000% въз основа на прогнозите на анализаторите.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.