НАЧАЛО Прессъобщения

Австралийски крипто магнат се пренасочва от Етериум (ETH) към Kelexo (KLXO): Предварителна продажба предизвиква интерес, тъй като циркулират слухове за 100X

04.03.2024 1:20 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Австралийски крипто магнат се пренасочва от Етериум (ETH) към Kelexo (KLXO): Предварителна продажба предизвиква интерес, тъй като циркулират слухове за 100X

Беше установено, че голям австралийски крипто кит е пренасочил част от печалбите си в Етериум (ETH) към новата крипто сензация Kelexo (KLXO), чийто етап 1 предварителна продажба е близо до изчерпване.

Инвестиционни анализатори казват, че Kelexo (KLXO) евентуално има потенциала да реализира 100x печалба, след като стартира по време на бичия пазар. Ето защо Kelexo (KLXO) привлича китове толкова рано в предварителната си продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Етериум (ETH) изглежда почти неудържим, навлизайки в март

Етериум (ETH) е на голяма вълна от институционален интерес и интерес на дребно, откакто скочи цената си от $2700 в началото на февруари до връх от $3,500 в края на месеца. Към момента на писане на тази статия Етериум (ETH) се търгува за малко над $3,400, търгувайки след дълго задържана съпротива на $3,340 и на път да тества повторно $3,500, а това рали на Етериум (ETH) може все още да продължи през март.

Kelexo (KLXO) предоставя P2P заеми на масите през 2024 г

Един от разказите, който привлича вниманието преди следващия бичи пазар, е завръщането на децентрализираното финансиране (DeFi). Както се вижда от растежа на пазара на DeFi от оценка от $20 милиарда през септември 2023 г. до $91.7 в началото на март 2024 г., е достатъчно доказателство за този факт.

И през 2024 г. не протоколите от миналото ще доминират в дискурса. Вместо това може да бъдат проекти, които все още не са преминали през бичи цикъл.

В рамките на възраждащия се децентрализиран финансов сектор, една възможност за предварителна продажба се откроява със своя силен потенциал, Kelexo (KLXO). Kelexo (KLXO) въвежда иновативен протокол за пазара за peer-to-peer заеми, който предоставя децентрализирано кредитиране на масите. Това прави заемането и генерирането на пасивни доходи лесно за притежателите и потребителите на токени Kelexo (KLXO).`

Екипът на Kelexo (KLXO) признава, че децентрализираните финанси могат да бъдат трудни за достъп и разбиране. Ето защо платформата Kelexo (KLXO) е проектирана да направи децентрализираното финансово кредитиране много по-достъпно от съществуващите решения като AAVE (AAVE) или Compound (COMP), които могат да бъдат сложни. Простата пазарна структура на Kelexo (KLXO) прави процеса по-приобщаващ и интуитивен както за кредитополучатели, търсещи бързи крипто заеми, така и за кредитори, които искат да спечелят пасивен доход чрез лихви.

Kelexo (KLXO) ще работи изцяло чрез смарт договори, които са преминали строги одити за сигурност, за да се сведат до минимум рисковете. Неговият рационализиран процес на кредитиране има потенциала да въведе децентрализирано peer-to-peer кредитиране на по-широка аудитория и да привлече нови потребители към децентрализираното финансово пространство, което показва значителен потенциал за растеж на родния Kelexo (KLXO) токен. С Kelexo (KLXO) кредиторите и кредитополучателите няма да се налага да се справят с посредници или дълги времена за обработка. Той представлява peer-to-peer заемането в най-добрия му вид.

Предварителната продажба на Kelexo (KLXO) наближава разпродажба, може да се присъединете още днес

Kelexo (KLXO) привлича китове в целия крипто свят с пускането си в предварителна продажба. На намалена стартова цена от само $0.028, Kelexo (KLXO) предлага на бъдещите инвеститори реален шанс за реализиране на евентуална 100x печалба през 2024 г. и отвъд.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

След халвинга на Биткойн: Инвеститорите в USD Coin и Polkadot се подготвят за успеха на DeeStream (DST), насочвайки се към 65Х растеж

Неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн коригира пейзажа на добива и подготви пазара за нови инвестиционни възможности.

23.04.2024 21:10 4 мин. четене

Седмични печалби с Koala Coin (KLC), контрастиращи с кроткия прилив на Binance Coin (BNB) и прогнозираните трусове на Cardano (ADA)

Променливата панорама на настроенията на инвеститорите се колебае от върхове на радост до спадове на тревога. Този цикъл се повишава от перспективите на Koala Coin (KLC), авангарден меме проект.

23.04.2024 20:53 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.