НАЧАЛО Прессъобщения

Avorak AI NFT достигаха нов исторически връх в Binance Smart Chain

май 29, 2023 14:03 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Avorak AI NFT достигаха нов исторически връх в Binance Smart Chain

Avorak AI и неговите функционални (utility) NFT достигнаха ATH от $1,174 в Binance Smart Chain, което означава широко приемане на въпросните NFT.

NFT предлагат нов начин за притежаване и инвестиране в дигитални активи, което ги прави вълнуваща и потенциално доходоносна възможност за колекционери, фенове и инвеститори.

Притежателите на това NFT получават награда с доживотен достъп до Trade Bot и безплатни изображения чрез Avorak Create, инструмент за генериране на изображения с изкуствен интелект. Трейдинг ботовете играят важна роля в проучванията на пазара, анализа на данни и прогнозите за цените.

Avorak AI

Avorak AI е платформа от усъвършенствани решения, задвижвани от изкуствен интелект, включително Avorak Trade Bot, Avorak Create, Avorak Chat и Avorak Write. Avorak Trade Bot предлага цялостни решения, а също така дава възможност на потребителите да подават автоматично сделки въз основа на тези показатели, което повишава ефективността и удобството на търговията.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Avorak има ICO, което в момента се намира в шеста фаза, като цената на AVRK е $0.235, нараствайки с 291% от първоначалното си предлагане. Рекордното ICO привлече ентусиасти в YouTube като Jacob Burry Crypto, които смятат, че проектът е с потенциал за 20Х.

Avorak Write е инструмент за създаване на съдържание, задвижван от изкуствен интелект, който помага в много области, включително персонализирани доклади за търговия, предупреждения и актуализации на новини въз основа на техните предпочитания и изисквания. Инструментът използва алгоритми за обработка на естествен език (NLP) и машинно обучение, за да анализира данни и да извлича безпогрешно съдържание, в различни формати и стилове.

Avorak AI интегрира NT, създавайки уникална колекция, която предлага доживотен достъп до Avorak Trade Bot за собствениците на NFT. Незаменяемите токени (NFT) са дигтиални активи, базирани на блокчейн, които представляват собственост върху конкретен артикул. NFT на Avorak предлагат добавена стойност на своите собственици, като им осигуряват доживотно безплатно използване на Avorak Trade Bot, подобрявайки търговския опит на потребителите и добавяйки уникална полезност на това NFT. В резултат на това инвеститорите в NFT на Avorak AI разполагат с ценен дигитален актив и достъп до удобни за ползване решения, задвижвани от изкуствен интелект.

Защо новите NFT на Avorak са толкова популярни?

NFT на Avorak предлагат апетитни предимства и уникални полезности на притежателите си.

NFT на Avorak AI интегрират изкуствен интелект, блокчейн технология и дигитално изкуство. NFT колекцията на Avorak осигурява на притежателите си доживотен достъп до бота на платформата. Avorak Trade предлага универсални решения, които работят в множество криптовалути и борси. Тя изисква проста настройка и предоставя изчерпателни индикатори, които предупреждават потребителите за промени в тенденциите или моделите. С автоматизирания си API потребителите могат да въвеждат ключови инструкции, за да може ботът да търгува автоматично, което прави търговията по-удобна. Инвестирайки в NFT на Avorak AI, инвеститорите получават безсрозчни ценни предимства, което прави тази NFT колекция изключителна инвестиционна възможност за търговците и крипто ентусиастите.

Струват ли си NFT?

NFT стават все по-популярни поради своята уникалност и потенциална стойност. Незаменяемите токени се състоят от виртуални активи, представляващи собственост върху определен предмет, произведение на изкуството, музика или дори туитове или видеоклипове. Те са базирани на блокчейн и основното им стойностно предложение е тяхната рядкост и уникалност, което ги прави вълнуваща и потенциално доходоносна инвестиционна възможност за колекционери, фенове и инвеститори.

NFT могат да се търгуват на пазари, базирани на блокчейн, като цените им варират от няколко долара до милиони. Някои NFT достигнаха значителни цени на търгове, което доведе до хайп и интерес към пазара.

Заключение

Интеграцията на Avorak AI, Avorak Trade Bot, Avorak Write и NFTs създава уникална екосистема, която предоставя на търговците и инвеститорите несравнимо изживяване. Решенията за търговия, задвижвани от изкуствен интелект позволяват на потребителите да придобият представа, да вземат информирани решения за търговия и да изпълняват сделки автоматично въз основа на пазарни показатели.

Намерете повече информация за Avorak AI и нейното ICO тук:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.