НАЧАЛО Прессъобщения

Avalanche (AVAX) и TON се подготвят за конкуренция: Токенът SPCT на VC Spectra блести

септември 5, 2023 10:49 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Avalanche (AVAX) и TON се подготвят за конкуренция: Токенът SPCT на VC Spectra блести

На крипто пазара топ алткойни като Avalanche (AVAX) и Toncoin (TON) се състезават за доминация. Докато мрежовите дейности на Toncoin помогнаха за повишаване на цената на TON, същото не може да се каже за екосистемата на Avalanche и цената на AVAX. 

Въпреки това VC Spectra (SPCT), един от най-добрите DeFi проекти, засенчи както Avalanche (AVAX), така и Toncoin (TON) с несравнимия си ценови скок. В момента VC Spectra има инвеститори, които се подготвят за 32% ръст на цената.

>>КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Сюжетен обрат на крипто пазара: Екосистемата на Avalanche се разширява, докато цената на AVAX се понижава

През август 2023 г. се наблюдава значителен сюжетен обрат за Avalanche (AVAX). Докато екосистемата на Avalanche отбеляза значителни разширения, цената на AVAX доста се понижи. На 2 август 2023 г. Balancer беше успешно внедрен в екосистемата на Avalanche (AVAX), инжектирайки в платформата огромна сума от $1 милиарда в обща заключеа стойност (TVL). 


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Въпреки значителното вливане на TVL, цената на AVAX продължи да спада. 

Между 2 август и 31 август 2023 г. цената на Avalanche (AVAX) спадна от $12.80 на $9.99. Това представлява значителен спад от 21% в стойността на цената на Avalanche (AVAX). Към 5 септември 2023 г. Avalanche (AVAX) се търгува на цена от $9.7. 

Въпреки това, въз основа на представянето на цената на Avalanche (AVAX) от началото на годината, прогнозата за цената на AVAX показва изтласкване до $11.33 до 30 септември 2023 г. 

Цената на TON се покачва на фона на дейностите на мрежата на Toncoin

За разлика от Avalanche (AVAX), мрежовите ъпгрейди на Toncoin (TON) помогаха за възход в цената на токена. На 1 август 2023 г. мрежата на Toncoin (TON) беше обновена до версия 0.4.0. Този ъпгрейд включваше няколко подобрения, като например повишена скалируемост и сигурност на екосистемата на Toncoin (TON). 

Освен това на 5 август 2023 г. Toncoin (TON) си партнира с децентрализираната автономна организация (DAO) Free TON. Това увеличи доверието в Toncoin (TON) и неговото приемане, като повиши ценовото му представяне. 

Между 1 и 31 август Toncoin (TON) отбеляза огромно 47% увеличение на цената, като се повиши от $1.18 до $1.74. Към 5 септември 2023 г. цената на Toncoin (TON) се е увеличила допълнително до $1.81. 

Въз основа на текущото движение на цената на Toncoin прогнозата за стойността показва, че TON ще достигне $2.01 до 17 септември 2023 г. 

VC Spectra (SPCT): Предлага инвестиции с висока възвръщаемост и ниски рискове

VC Spectra е децентрализиран хедж фонд, който използва AI технология, за да инвестира в блокчейн и финтех проекти с висок потенциал. С използването на AI технология и тактики за алгоритмична търговия, VC Spectra (SPCT) предлага инвестиционни възможности с най-висока възвръщаемост и най-ниски рискове.

VC Spectra (SPCT) предлага на инвеститорите примамливи предимства като месечни дивиденти, обратно изкупуване, достъп до най-добрите ICO и право на глас за всички видове важни решения. Освен това VC Spectra (SPCT) в момента изплаща дивиденти на притежателите на своя роден токен, SPCT. 

Токенът на VC Spectra (SPCT) в момента е в етап 3 на публичната си предварителна продажба, като продажната му цена е $0.025. Това означава, че инвеститорите, които са закупили токена на Етап 1 на цена $0.008, са реализирали възвръщаемост от 212.5%, а тези, които са закупили на Етап 2 на цена $0.011, са реализирали възвръщаемост от 127.27%.

Очаква се цената на токена на VC Spectra (SPCT) да продължи да се повишава и да достигне $0.08 до края на предварителната продажба. Това би означавало 220% възвръщаемост на инвестициите за старите инвеститори и за тези, които инвестират сега! 

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм:https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ще издаде ли Coinbase криптовалута на собствената си мрежа Base?

Главният юридически директор на Coinbase Пол Гревал спомена, че борсата за криптовалути обмисля възможността за въвеждане на токен за Base, нейната верига от втори слой на Етериум.

септември 26, 2023 16:00 1 мин. четене

Инвеститор превърна едва $18 в невероятните $1.5 милиона

На 27 октомври 2020 г. ранен инвеститор придоби над 200 милиарда Шиба Ину (SHIB) токена. По време на тази инвестиция активът се оценяваше на приблизително $0.000000000084245, като в цената му за търговия имаше десет нули.

септември 26, 2023 15:00 1 мин. четене

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.