НАЧАЛО Прессъобщения

Артър Хейс прогнозира скок на криптовалутите, задвижван от AI: Нарастващ интерес към Monero и VC Spectra

октомври 22, 2023 11:48 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Артър Хейс прогнозира скок на криптовалутите, задвижван от AI: Нарастващ интерес към Monero и VC Spectra

Съоснователят на Bitmain прогнозира епичен бичи поход. Това е подкрепено от стремителния възход на водещите криптовалути - Monero (XMR) и VC Spectra (SPCT).

Артър Хейс, съосновател на BitMEX, подготви почвата за революционен крипто скок с визионерската си теза за “двойното щастие”. Тази оптимистична хипотеза беше подкрепена от бичите резултати на познати алткойни като Monero (XMR) и VC Spectra (SPCT).

Нека разгледаме тези оптимистични крипто тенденции!

>>КУПУВАЙТЕ ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Артър Хейс прогнозира “епичен” бичи пазар за криптоактивите

В интервю за Crypto Banter съоснователят на BitMEX Артър Хейс сподели убедителната си теза за това, което според него ще бъде “епиченбичи крипто пазар. Хейс нарече тази теория тезата за “двойното щастие”.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Според него изкуственият интелект е най-трансформиращото технологично развитие, виждано някога, с далечни последици за крипто пазара. Той подчерта, че комбинацията от вливане на ликвидност във фиатни валути и интегрирането на AI в крипто сферата ще доведе до революционен подем на криптовалутите през следващите две-три години.

Хейс също така изтъкна, че се очаква скоро икономическите сили като САЩ, Европа и Китай да емитират огромни количества дълг. Това вероятно ще се отрази благоприятно на дигиталните активи, тъй като инвеститорите търсят алтернативи на фиатните валути, които губят стойност поради инфлацията. По същество крипто пазарът е готов за забележително пътешествие.

Нова машина за добив на Monero повишава цената на XMR

На 4 септември 2023 г. Bitmain, известен производител на платформи за добив на криптовалути, започна официалните продажби на Antminer X5, специализирана машина за добив на Monero (XMR). Antminer X5 е първата по рода си машина, предназначена за “професионален добив на Monero XMR”, и предлага скорост на хеширане от 212 килохаша в секунда (KH/s).

Представянето на този нов XMR миньор предизвика оптимистични очаквания в общността на Monero, привличайки инвеститорите да купуват Monero (XMR). Както очакваше общността, цената на XMR се повиши от $140.84 до $151.15 между 4 септември и 18 октомври. Това представлява увеличение на цената със 7%.

Antminer X5 бележи значителен етап за Monero (XMR). Тъй като интересът на инвеститорите нараства с всеки изминал ден, експертите твърдят, че Monero има потенциал да набере достатъчно инерция, което ще доведе до достигане на цената на XMR до $162.77 до 31 октомври 2023 г.

VC Spectra (SPCT): Огромна възвръщаемост на инвестициите в текущата предварителна продажба

Докато крипто общността продължава да размишлява върху епичната прогноза на Артър Хейс за бичия пазар, VC Spectra (SPCT) продължава да си проправя път като една от най-добрите криптовалути, прекроявайки инвестиционния сектор. VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд, предназначен да помогне на потребителите да инвестират в най-добрите блокчейн и финтех проекти.

VC Spectra (SPCT) използва AI технология и усъвършенствани стратегии за алгоритмична търговия, за да гарантира, че инвестициите му генерират огромна възвръщаемост, като същевременно поддържат нискорисков профил. Благодарение на този иновативен подход платформата се нарежда сред най-добрите DeFi проекти на пазара.

Към пикантността на VC Spectra (SPCT) се прибавят и впечатляващите резултати от предварителните продажби. Благодарение на уникалните си характеристики платформата успя да получи огромно търсене за своя токен, което доведе до рязък скок на цената му.

VC Spectra (SPCT) първоначално се продаваше на цена от $0.008 по време на първия етап от публичната си предварителна продажба. Сега обаче, на четвъртия етап, VC Spectra (SPCT) се продава на цена от $0.055 за токен. Това отбелязва впечатляващ скок на цената от 587.5%. И токенът все още не отстъпва!

Експертите твърдят, че цената на VC Spectra (SPCT) може да достигне минимум $0.080 до края на предварителната продажба, което се изразява в 10-кратен скок на цената спрямо първоначалната й продажна цена от $0.008.

Това означава, че все още има значителни печалби за тези, които изберат да се присъединят към предварителната продажба на VC Spectra (SPCT) сега. Още повече, че тези, които купуват сега, получават бонус върху всички депозити!

Научете повече за VC Spectra (SPCT) и неговата предварителна продажба:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 22:02 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.