НАЧАЛО Прессъобщения

Аржентина работи в посока приемането на криптовалутите: Защо трябва да следите тези 5 крипто токена преди Q3?

30.05.2024 10:07 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Аржентина работи в посока приемането на криптовалутите: Защо трябва да следите тези 5 крипто токена преди Q3?

През последните няколко дни правителствата на Аржентина и Ел Салвадор проведоха срещи, за да разгледат въпроса за приемането и регулирането на криптовалутите в двете страни.

Аржентинският екип работи със Салвадор, за да се поучи от техния опит в приемането на Биткойн. Припомняме, че през 2021 г. Ел Салвадор прие Биткойн като законно платежно средство.

Междувременно през изминалата седмица крипто пазарът беше предупреден за движението на кит, който спечели невероятните $2.7 милиона печалба само за 3 дни. Според данни от Lookonchain на 24 и 25 май китът е купил 6 милиарда $MAGA на стойност $537,500, но е продал 1.5 милиарда токена от актива $MAGA за $744,000, тъй като токенът е скочил с 505%.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


С този неочакван обрат анализаторите направиха надлежна проверка разглеждайки 5 топ криптомонети, които могат да повторят подвига на $MAGA, докато вървим към бичия пазар.

Токенът KangaMoon е в състояние да се изстреля нагоре

След изненадващия скок на $MAGA с 505% за 3 дни, друга криптовалута, която може да се сравни с това огромно ценово действие, може да бъде KangaMoon. Токенът е изградил невероятна клиентска база с огромна екосистема, състояща се от повече от 32,000 членове. Сякаш това не е достатъчно, KangaMoon наскоро достигна финансиране от $7.2 милиона и е кредитирана с близо 10,000 притежатели на родната си валута.

KangaMoon залага на полезните си GameFI и SocialFi функции, като дава възможност на потребителите да печелят и от двата компонента. С 250 милиона от целия 1 милиард токена, разпределени само за възнаграждение на общността, KangaMoon ще продължи да се радва на масивен приток от потребители. Потенциалът му да бъде водещ в областта на Web3 игрите е подчертан от анализаторите, което проправя пътя за невероятен ръст на цената в бъдеще.

Преди последното вълнение около крипто сектора, KangaMoon даде на трейдърите 400% печалба, като сега ценовата стойност се движи около $0.025. Друга причина, поради която KangaMoon скоро може да се “насочи към Луната”, е нейната стейкинг опция. В зависимост от заложената сума и продължителността на периода, купувачите могат да спечелят до 50% в APY възнаграждение.

KangaMoon също така набира популярност с листването си в Coinmarketcap и Coingecko. С приключването на предварителната продажба, първото официално листване на KANG беше потвърдено в BitMart. С повече централизирани борси, които ще листват токена след предварителната продажба, KangaMoon има най-големи шансове скоро да се покачи до $1.

Цената на Биткойн очаква повторен тест на $70,000

Класирана като криптовалута номер едно с пазарна капитализация, която възлиза на трилиони долари, Биткойн несъмнено е една от най-добрите криптовалути за покупка със същите очаквания за бичи скок. Токенът се повиши с впечатляващите 158% през изминалата година, като през последните 6 месеца два пъти премина прага от $70,000.

Освен движенията на цените, обемът на търговията с Биткойн получава над $20 милиарда дневно – страхотно постижение. Що се отнася до пазарния анализ, настроенията на пазара на Биткойн в момента са бичи, като индексът на страха и алчността е 74 Екстремна алчност. Въпреки че токена напоследък имаше малко мечи момент, Биткойн все още стои стабилно над $67,500.

Освен това цената на Биткойн се търгува над простата плъзгаща се средна (SMA), като индексът на относителната сила (RSI) също показва положителен импулс за покачване. Въпреки това графиката на Биткойн показва само 13 зелени дни през последните 30 дни, което може да предизвика страх сред инвеститорите. Въпреки това анализаторите прогнозират по-добро бъдеще за токена с потенциал най-накрая да се установи над $70,000.

Монетата Avalanche е готова за голямо поскъпване?

Avalanche е позиционирана да постигне голям ценови скок през тази година. Понастоящем токенът има над 100% увеличение спрямо целогодишния си рекорд, като през последния месец е постигнат допълнителен скок от 3%. ки тон за скорошно масивно покачване.

Avalanche притежава по-силен дял в света на децентрализираните финанси с екосистема, която включва такива като XANA и WAGMI. Платформата се счита за привлекателна и от базирани на Етериум приложения като ShushiSwap и TrueUSD. Експлозивният растеж в цялата екосистема на Avalanche, като например нарастването на дневните активни адреси на портфейлите, предвижда Avalanche да участва в бъдещето на DeFi.

Според текущите перспективи Avalanche изглежда е в ръцете на биковете. Въпреки че се наблюдава отстъпление от скока от $40 през миналата седмица, токенът все още се търгува над 200-дневната си проста плъзгаща се средна (SMA). От негативна гледна точка, Avalanche е спаднал с над 70% от рекордно високата си стойност от $146. Въпреки това, тъй като бичият ръст е на път да се разрасне, цената на Avalanche може да достигне $100 преди края на второто тримесечие на годината.

Може ли цената на монетите на Binance, BNB, да се повиши до нов ATH?

BNB е една от най-познатите крипто инвестиции за сериозни инвеститори. Като роден токен на най-голямата крипто борса в света, BNB държи четвъртия по големина пазарен дял с пазарна капитализация, надхвърляща $90 милиарда. Освен това обемът на търговията с BNB нараства експоненциално, като понастоящем се нарежда сред 10-те най-големи криптовалути в класацията.

Стартирала преди няколко години, BNB си спечели огромна популярност, като достигна най-високата си стойност към 2021 г. Движенията на цените на монетата също клонят към положителна перспектива. През изминалия месец BNB отбеляза 1% спад, преди да загуби още 3% скок през изминалата седмица.

Ако се задълбочим в анализа на търговията, BNB се търгува близо до върха на цикъла. Друг плюс за токена е, че той има отрицателен годишен коефициент на волатилност, което го прогнозира като един от най-стабилните криптовалути през последната година. С повече усилия от страна на биковете, цената на Binance coin може скоро да достигне $700, предизвиквайки нов рекорд за всички времена.

Мрежата Arbitrum държи най-голям дял сред втория слой на Етериум

Arbitrum държи най-голям пазарен дял сред блокчейн мрежите от втори слой на Ethereum, което отразява превъзходната ѝ позиция спрямо конкурентите. Мрежата Arbitrum се разраства с бързи темпове, като други екосистеми като Arbitrum Nova и Arbitrum One осигуряват огромна поддържаща архитектура. Досега Arbitrum е обработила повече от 1 милиард транзакции в своите две екосистеми.

С повторното събуждане на крипто пазара цената на Arbitrum нарасна с 20% през последния месец. Също така, пазарната капитализация на Arbitrum следва тенденцията, тъй като се покачи над $3.2 милиарда.

Приближавайки се, Arbitrum се търгува над 200 проста пълзяща средна, като общите пазарни настроения изглеждат бичи.

Заключение

Вероятно още държави ще се присъединят към Салвадор и масовото възприемане на криптовалутата като платежно средство, за да приемат скоро Биткойн като законно платежно средство. Това вероятно ще доведе до повишаване на цената на най-добре разположените криптовалути. Успехът на гореспоменатия крипто кит е ясен пример за това какво може да се случи в крипто пространството. Въпреки страха от волатилността, човек може да направи невероятна печалба с правилните знания. Въпреки това, негативността на пазара също трябва да се вземе предвид при инвестиране, за да се избегне загуба на средства.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 23:50 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 20:01 4 мин. четене

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.