НАЧАЛО Други

Архитектът на Uber пуска мобилно приложение за търговия с крипто

ЮЛИ. 26, 2018 14:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Архитектът на Uber пуска мобилно приложение за търговия с крипто

Voyager, ново посредничество за крипто активи, стартира безплатно приложение за мобилна търговия без комисионни.

 

Той ще предложи избор от популярни криптовалути, включително Биткойн, Етериум и Litecoin, за търговия на няколко борси.


Плановете на стартъпа се конкурират директно с Robinhood Crypto, която в момента предлага безплатна търговия за Биткойн, Етериум, Биткойн Кеш , Litecoin и Dogecoin чрез популярно приложение за търговия.


Новото приложение на Voyager е първият продукт на компанията


"Нашата цел е да станем доверен агент и да насочваме потребителите чрез новия свят на крипто. За това създадохме платформа с отворена архитектура, която е напълно мащабируема, за да осигури лесен и интуитивен потребителски интерфейс", заяви Оскар Салазар, основател и инвеститор във Voyager, и основателният архитект и бивш главен технологичен директор на Uber.

Целта на приложението е да даде на инвеститорите на дребно платформа на институционална основа, която осигурява оптимално изпълнение чрез интелигентна технология за маршрутизиране на поръчки. Потребителите могат да проучват любимите си токени и да управляват сделки в многобройни борси, като използват най-добрите ликвидни пулове без комисионни. Потребителите ще имат достъп и до списък с настройки, където могат да активират сигнали и новини от социалните медии, да наблюдават позиции и също да имат достъп до анализи и новини.

Лицензираният брокер/дилър, който първоначално ще работи в ограничен брой държави и за да търгува най-малко 15 от най-големите криптовалути, продължава да преработва точния си списък с предложения. Fortune съобщава, че Voyager клони към добавяне на XRP и Stellar Lumens, но първо трябва да гарантира, че те могат да бъдат съхранявани сигурно.

С високоскоростните двойки фиат-към-крипто и крипто-към-крипто при по-добро ценообразуване, без комисионни, Voyager планира да поддържа крипто като възникващ клас активи в тяхната 24/7 търговска среда.


Приложението ще позволи на потребителите да се обаждат и да разговарят с клиентите


"Нашата мулти-обменна платформа ще помогне за обединяването на една много фрагментирана екосистема, предлагаща на инвеститорите на дребно бързо изпълнение и по-добро ценообразуване"
, каза съоснователя и главен изпълнителен директор Стивън Ерлих, брокер ветеран и бивш главен изпълнителен директор на E*Trade Professional Trading.

Влизането на Voyager в пространството за мобилни приложения за крипто търговия ще съответства на усилията на Robinhood да доведе до адаптация, като направи достъп до мобилните и сигурни криптовалути, минус големите такси за комисионни, свързани с големите играчи на фондовия пазар.

Voyager е в бета версия с планове за стартиране в края на годината за жителите в Калифорния, Масачузетс, Мисури, Ню Хемпшир и Монтана. Компанията съобщава, че планира да пусне приложението в повече от 40 държави, и са в очакване на одобрение от страна на регулаторите.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Множество системи на Федералния резерв изпитаха временно прекъсване

Според уебсайта на Федералния резерв за банкови услуги, банката претърпя прекъсвания в своите услуги Check 21, Adjustments Check, FedLine Advantage, FedLine Command, FedLine Direct и FedLine Web Servi...
ФЕВ. 25, 2021 10:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Една от най-старите швейцарски банки вече предлага крипто търговия

Bordier си партнира със Sygnum Bank за инициативата, което означава, че B2B банковото решение на Sygnum е интегрирано с вътрешната инфраструктура на Bordier. Интеграцията позволява на клиентите н...
ФЕВ. 24, 2021 14:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

ЕЦБ може и да наложи вето на издателите на стабилни монети

Тъй като стабилните монети извличат стойността си от официалните валути, централните банкери са особено предпазливи към тях. Те се опасяват, че тази връзка може да повлияе на контрола върху плащанията...
ФЕВ. 24, 2021 17:24 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SpaceX проучват конвертирането на част от баланса си в Биткойн

Сейлър каза на д-р Сайфдийн Амус, че представители на SpaceX са били сред 7000 компании, представени на неотдавнашната среща на върха на Биткойн на MicroStrategy, на която фирмата за бизнес разузнаван...
ФЕВ. 24, 2021 14:26 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света