НАЧАЛО Други

Архитектът на Uber пуска мобилно приложение за търговия с крипто

ЮЛИ. 26, 2018 14:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Архитектът на Uber пуска мобилно приложение за търговия с крипто

Voyager, ново посредничество за крипто активи, стартира безплатно приложение за мобилна търговия без комисионни.

Той ще предложи избор от популярни криптовалути, включително Биткойн, Етериум и Litecoin, за търговия на няколко борси.


Плановете на стартъпа се конкурират директно с Robinhood Crypto, която в момента предлага безплатна търговия за Биткойн, Етериум, Биткойн Кеш , Litecoin и Dogecoin чрез популярно приложение за търговия.


Новото приложение на Voyager е първият продукт на компанията


"Нашата цел е да станем доверен агент и да насочваме потребителите чрез новия свят на крипто. За това създадохме платформа с отворена архитектура, която е напълно мащабируема, за да осигури лесен и интуитивен потребителски интерфейс", заяви Оскар Салазар, основател и инвеститор във Voyager, и основателният архитект и бивш главен технологичен директор на Uber.

Целта на приложението е да даде на инвеститорите на дребно платформа на институционална основа, която осигурява оптимално изпълнение чрез интелигентна технология за маршрутизиране на поръчки. Потребителите могат да проучват любимите си токени и да управляват сделки в многобройни борси, като използват най-добрите ликвидни пулове без комисионни. Потребителите ще имат достъп и до списък с настройки, където могат да активират сигнали и новини от социалните медии, да наблюдават позиции и също да имат достъп до анализи и новини.

Лицензираният брокер/дилър, който първоначално ще работи в ограничен брой държави и за да търгува най-малко 15 от най-големите криптовалути, продължава да преработва точния си списък с предложения. Fortune съобщава, че Voyager клони към добавяне на XRP и Stellar Lumens, но първо трябва да гарантира, че те могат да бъдат съхранявани сигурно.

С високоскоростните двойки фиат-към-крипто и крипто-към-крипто при по-добро ценообразуване, без комисионни, Voyager планира да поддържа крипто като възникващ клас активи в тяхната 24/7 търговска среда.


Приложението ще позволи на потребителите да се обаждат и да разговарят с клиентите


"Нашата мулти-обменна платформа ще помогне за обединяването на една много фрагментирана екосистема, предлагаща на инвеститорите на дребно бързо изпълнение и по-добро ценообразуване"
, каза съоснователя и главен изпълнителен директор Стивън Ерлих, брокер ветеран и бивш главен изпълнителен директор на E*Trade Professional Trading.

Влизането на Voyager в пространството за мобилни приложения за крипто търговия ще съответства на усилията на Robinhood да доведе до адаптация, като направи достъп до мобилните и сигурни криптовалути, минус големите такси за комисионни, свързани с големите играчи на фондовия пазар.

Voyager е в бета версия с планове за стартиране в края на годината за жителите в Калифорния, Масачузетс, Мисури, Ню Хемпшир и Монтана. Компанията съобщава, че планира да пусне приложението в повече от 40 държави, и са в очакване на одобрение от страна на регулаторите.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Манията покрай DeFi тепърва започва, според основателя на NEO

Да каза, че DeFi създаде процес само за няколко години, докато на традиционните финанси им отне стотици години, за да се усъвършенстват. Проектите на DeFi вече експериментират с всякакви финансови про...
СЕП. 28, 2020 12:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Икономистът Нуриел Рубини насочи критиките си към DeFi

Професор Рубини преподава в бизнес училището на Стърн в Нюйоркския университет и е председател на Roubini Macro Associates LLC, фирма за икономически консултации.През 2018 г. Рубини нарече блокчейн "п...
СЕП. 28, 2020 15:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Мениджър на фондове търси $50 милиона във финансиране чрез продажба на токени

Той ще бъде отворен както за търговци на дребно, така и за институционални участници.Фирмата ще си партнира с доставчикът на технологии и мениджър на фондове Realio за стартирането на Valentus Digital...
СЕП. 27, 2020 20:37 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100,000,000 души в света изполват крипто активи

През 2018, второто глобално проучване на крипто активи предполага, че броят крипто потребители с потвърдени самоличности са около 35 милиона в целия свят. От третото тримесечие на 2020 има над 191 мил...
СЕП. 26, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света