НАЧАЛО Други

Архитектът на Uber пуска мобилно приложение за търговия с крипто

ЮЛИ. 26, 2018 14:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Архитектът на Uber пуска мобилно приложение за търговия с крипто

Voyager, ново посредничество за крипто активи, стартира безплатно приложение за мобилна търговия без комисионни.

Той ще предложи избор от популярни криптовалути, включително Биткойн, Етериум и Litecoin, за търговия на няколко борси.


Плановете на стартъпа се конкурират директно с Robinhood Crypto, която в момента предлага безплатна търговия за Биткойн, Етериум, Биткойн Кеш , Litecoin и Dogecoin чрез популярно приложение за търговия.


Новото приложение на Voyager е първият продукт на компанията


"Нашата цел е да станем доверен агент и да насочваме потребителите чрез новия свят на крипто. За това създадохме платформа с отворена архитектура, която е напълно мащабируема, за да осигури лесен и интуитивен потребителски интерфейс", заяви Оскар Салазар, основател и инвеститор във Voyager, и основателният архитект и бивш главен технологичен директор на Uber.

Целта на приложението е да даде на инвеститорите на дребно платформа на институционална основа, която осигурява оптимално изпълнение чрез интелигентна технология за маршрутизиране на поръчки. Потребителите могат да проучват любимите си токени и да управляват сделки в многобройни борси, като използват най-добрите ликвидни пулове без комисионни. Потребителите ще имат достъп и до списък с настройки, където могат да активират сигнали и новини от социалните медии, да наблюдават позиции и също да имат достъп до анализи и новини.

Лицензираният брокер/дилър, който първоначално ще работи в ограничен брой държави и за да търгува най-малко 15 от най-големите криптовалути, продължава да преработва точния си списък с предложения. Fortune съобщава, че Voyager клони към добавяне на XRP и Stellar Lumens, но първо трябва да гарантира, че те могат да бъдат съхранявани сигурно.

С високоскоростните двойки фиат-към-крипто и крипто-към-крипто при по-добро ценообразуване, без комисионни, Voyager планира да поддържа крипто като възникващ клас активи в тяхната 24/7 търговска среда.


Приложението ще позволи на потребителите да се обаждат и да разговарят с клиентите


"Нашата мулти-обменна платформа ще помогне за обединяването на една много фрагментирана екосистема, предлагаща на инвеститорите на дребно бързо изпълнение и по-добро ценообразуване"
, каза съоснователя и главен изпълнителен директор Стивън Ерлих, брокер ветеран и бивш главен изпълнителен директор на E*Trade Professional Trading.

Влизането на Voyager в пространството за мобилни приложения за крипто търговия ще съответства на усилията на Robinhood да доведе до адаптация, като направи достъп до мобилните и сигурни криптовалути, минус големите такси за комисионни, свързани с големите играчи на фондовия пазар.

Voyager е в бета версия с планове за стартиране в края на годината за жителите в Калифорния, Масачузетс, Мисури, Ню Хемпшир и Монтана. Компанията съобщава, че планира да пусне приложението в повече от 40 държави, и са в очакване на одобрение от страна на регулаторите.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Робърт Кийосаки коментира мерките срещу крипто на Китай

Известният инвеститор в недвижими имоти и автор на книгата “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки се насочи към Twitter, за да сподели каква според него е причината, поради която Китай обяви нова ...
СЕП. 25, 2021 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Половината от притежателите на крипто търсят одобрение от известни личности, според проучване

Според проучване на Morning Consultant сред 2,200 възрастни в Съединените щати, 45% от анкетираните, които държат криптовалути, посочват, че е вероятно да търсят експозиция към дигитален актив, ако то...
СЕП. 25, 2021 21:11 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джо Байдън номинира сериозен критик на криптовалутите като банков регулатор

Администрацията на Байдън възнамерява да номинира професора от университета Корнел Сауле Омарова за следващия "контролер на валутата" (OCC), съобщи Bloomberg в сряда. За първи път се заговори, че адми...
СЕП. 25, 2021 13:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Внучката на Уорън Бъфет е привърженик на Етериум и NFT

Внучката на легендарния бизнес магнат казва, че Етериум (ETH) е валутата на NFT пространството, докато конкурентите като Cardano и Solana се опитват да оспорят господството на Етериум в сектора.Бъфет ...
СЕП. 25, 2021 16:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света