Home

Arbitrum под светлината на прожекторите след решението за DAO: Дали MATIC все още е най-добрата верига от втори слой на Ethereum?

15.06.2024 8:52 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Arbitrum под светлината на прожекторите след решението за DAO: Дали MATIC все още е най-добрата верига от втори слой на Ethereum?

Криптопазарът се превръща в конкурентен с всяко пускане на блокчейн ъпгрейд и споразумения за високи залози.

Напротив, технологията на втори слой на Polygon (MATIC) е подложена на натиск с неотдавнашното решение на DAO Arbitrum да отдели $215 милиона за своята екосистема за игри.

Актуализация на Arbitrum (ARB): Одобрението за милиони долари създава хайп

Фондация Arbitrum, децентрализирана автономна организация (DAO), единодушно прие предложение за разпределяне на 225 токена ARB, равняващи се на $215 милиона, в подкрепа на развитието и растежа на проектите в рамките на своята екосистема за игри. Тази инициатива, известна като Gaming Catalyst Program (GCP), ще помогне на гейминг общността с огромна финансова подкрепа.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


През следващите три години GCP ще получи $215 милиона, за да насърчи приемането и осведомеността за Arbitrum, Orbit и Stylus сред разработчиците и геймърите. Фондацията сподели в публикация в блога си, че програмата има за цел да подобри екосистемата, като насърчи строителите и играчите да интегрират и използват тези платформи.

Борсата DTX (DTX) преодолява бариерите: Предварителна продажба на стойност $700,000

DTX Exchange (DTX), авангардна платформа за хибридна търговия с DeFi, бързо привлече вниманието на пазара с впечатляващи постижения в набирането на средства. След като си осигури над $2 милиона в частния си начален кръг и набра над $100,000 само за два дни по време на публичната предварителна продажба, DTX набира силна инерция.

До момента хибридната платформа е събрала над $699,000 в предварителната си продажба, като в момента токените са налични на атрактивната цена от $0.04. Тази възможност за ранна инвестиция ще стане още по-изгодна, тъй като цената на токените ще се увеличи до $0.06 в следващия кръг на финансиране. Крипто инвеститорите и китовете подхождат към DTX Exchange като към следващата най-добра криптовалута през 2024 г.

Polygon Labs се ребрандира като Privado ID: Какво се случва?

Polygon Labs обяви отделянето на своето базирано на блокчейн решение за дигиталната идентичност Polygon ID в нова структура, наречена Privado ID. Този ход е в отговор на нарастващото търсене на решения за дигитална идентичност, които интегрират данни във веригата и онлайн. Privado ID, изградено на базата на протокола Iden3 и Polygon ID, е протоколно-агностична рамка за разширяване извън мрежите на Polygon.

Privado ID дава възможност на потребителите да управляват данните си директно, което им позволява да получават обезщетения или информация от приложения. Изпълнителният екип на Privado ID включва Дейвид Шварц като главен изпълнителен директор и Антони Мартин като главен оперативен директор, а Жорди Байлина и Сандип Наилвал са съответно технически съветници и съветници по въпросите на растежа.

Борсата DTX привлича инвеститори с изгодни функции за търговия

DTX Exchange е готова да направи революция в пространството за търговия с DeFi със солиден и сигурен блокчейн и нарастващ инвеститорски интерес. Инвеститорите се насърчават да се възползват от текущата цена на токена, за да увеличат потенциалната възвръщаемост. Благодарение на силната си финансова подкрепа DTX Exchange се превръща във водеща платформа в DeFi екосистемата.

Тъй като Aribitrum (ARB) и Polygon (MATIC) се възстановяват от пазарните колебания и предвиждат бъдещи ъпгрейди в развитието, DTX Exchange (DTX) се откроява като изгодна възможност за умелите инвеститори да получат до 25Х печалба, както и намалени такси за търговия, премиум функции, гласове за управление, предложения, потенциални аерогари и др.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Пропусната възможност: Крипто кит съжалява, че не е купил тези токени преди месец!

Крипто пазарът е в спокойно състояние, готов за следващия бичи поход. Докато основните монети остават стабилни, алткойните набират инерция и показват обещаващи признаци на подем.

19.07.2024 16:16 5мин. четене

Подценени скъпоценни камъни: Алткойните може да поскъпнат това лято 

Пазарът на криптовалути е необичайно спокоен, което създава предпоставки за възможен бичи подем. С наближаването на лятото алткойните представляват уникална възможност за инвеститорите.

19.07.2024 15:46 4мин. четене

5 алткойна за печалба, която може да промени живота ви

В момента крипто пазарът е спокоен, но признаците сочат, че на хоризонта може да се задава бичи цикъл.

19.07.2024 15:30 5мин. четене

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.