НАЧАЛО Прессъобщения

Arbitrum (ARB), Avalanche (AVAX) и Algotech (ALGT) ще поведат ралито на DeFi през 2024 г.

26.01.2024 6:55 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Arbitrum (ARB), Avalanche (AVAX) и Algotech (ALGT) ще поведат ралито на DeFi през 2024 г.

Предвид преобладаващата волатилност на крипто пазара, експертите съветват инвеститорите, които търсят най-добрата DeFi криптовалута за 2024 г., да следят Arbitrum (ARB), Avalanche (AVAX) и Algotech (ALGT).

Анализаторите предполагат, че тези токени имат обещаващо бъдеще, което може да доведе до висока доходност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Нека разберем коя е най-добрата криптовалута за покупка сред Arbitrum (ARB), Avalanche (AVAX) и Algotech (ALGT).

TLDR

  • TVL на Arbitrum (ARB) се покачва до исторически максимум, докато цената му се понижава.
  • Avalanche (AVAX) е засегната от мечи пазар, като анализаторите прогнозират, че ще падне до $30.
  • Algotech (ALGT) обещава 275% възвръщаемост на инвестициите за инвеститорите в предварителна продажба на етап 1.

Arbitrum (ARB) привлича вниманието на инвеститорите, след като достигна нови висоти

На 3 януари 2024 г. данни от DefiLlama, платформа за анализ на блокчейн данни, показаха, че Arbirtrum (ARB) е достигнал TVL на стойност $2.5 милиарда, което е увеличение от $1 милиард през октомври. След доклада цената на Arbitrum се повиши с 19% от $1.77 до $2.10 на следващия ден. Вследствие на това някои експерти предположиха, че тя е водеща сред най-добрите алткойни за покупка.

Въпреки разрастващият се статут на Arbitrum (ARB), преобладаващата пазарна слабост възпрепятстваше по-нататъшното покачване на цената му. Между 15 и 22 януари цената на Arbitrum спадна с 16% от $2.16 до $1.82. Въпреки това експертите предполагат, че Arbitrum (ARB) все още е добра криптовалута за покупка за инвеститори, които търсят дългосрочна доходност.

Търсенето на Arbitrum (ARB) е спаднало значително, както се вижда от обема на търговията с актива. Освен това неговият RSI е под неутралната стойност, което кара експертите да имат мечи пазарни нагласи за Arbitrum (ARB).

Въпреки това, тъй като цената на Arbitrum продължава да се понижава, неговата TVL се увеличи до $2.6 милиарда, което предполага нарастваща популярност и ръст на потребителите. Вследствие на това експертите предполагат, че Arbitrum (ARB) е един от алткойните, които да се наблюдават.

Все пак прогнозите за цената на Arbitrum (ARB) предвиждат, че токенът може да падне до $1.5 до края на януари.

Може ли Avalanche (AVAX) да надмине Arbirtrum (ARB)?

Цената на Avalanche (AVAX) спада, тъй като потребителите намаляват

На 19 януари 2024 г. данни от Artemis, друга платформа за анализ на блокчейн данни, показват 45% спад на потребителите на платформата Avalanche (AVAX). Приходите на платформата намаляват с 97% и достигат $39,000 дневно. В резултат на това цената на AVAX спадна с 3% от $33.53 до $32.65 на следващия ден.

Между 15 и 22 януари цената на AVAX спадна с 11% от $36.74 до $32.66. Въпреки спада на цената експертите отбелязаха нарастващото търсене на Avalanche (AVAX), тъй като изтъргуваните обеми нараснаха от $467 милиона на $625 милиона в рамките на периода.

Въз основа на спада на цената на AVAX, експертите предполагат мечи пазарни настроения за Avalanche (AVAX). Въпреки това нарастващият интерес на инвеститорите показва, че тя може да е добър избор за инвестиция, тъй като голямото търсене може да промени ценовата ѝ траектория.

В същото време, някои експертни прогнози за цената на Avalanche предполагат спад до $30 до края на януари.

След като Arbitrum (ARB) и Avalanche (AVAX) вероятно ще поевтинеят, може ли Algotech (ALGT) да се издигне над топ проектите на DeFi?

Algotech (ALGT) обещава 275% възвръщаемост на инвестициите, което привлича инвеститорите в DeFi

Algotech (ALGT) се отличава от най-добрите DeFi проекти като децентрализирана платформа за алгоритмична крипто търговия. Нейната цел е да елиминира човешката грешка, емоционалната преценка и ограничените аналитични възможности, за да гарантира, че индивидуалните крипто трейдъри постигат същите резултати като елитните търговци на Уолстрийт. Algotech (ALGT) интегрира AI и усъвършенствани възможности за машинно обучение, за да представи стратегии за търговия и интелигентно изпълнение, които правят крипто търговията лесна и печеливша.

С навлизането си на конкурентния пазар Algotech (ALGT) възнамерява да предлага превъзходни услуги и да се отличава със своята стабилна инфраструктура, усъвършенствани протоколи за управление на риска, разнообразни стратегии за алгоритмична търговия, както и с прозрачността и неизменността, задвижвани от блокчейн.

Освен това, Algotech (ALGT) използва стратегии за изпълнение на търговията, като например следване на тренда, търгуване на средната стойност, търговия с пробиви и арбитраж. Освен това тя обещава на своите потребители ефективност, бързина, точност и вземане на решения, основани на данни, за повишаване на рентабилността.

Algotech (ALGT) е идеална за начинаещи крипто инвеститори, които се интересуват от иновативни нови DeFi проекти. Притежателите на ALGT токени се радват на управленски права на глас и дивиденти, тъй като стават съсобственици на технологията за търговия, която задвижва Algotech. Освен това закупуването на токена ALGT стимулира научноизследователската и развойна дейност за разработване и подобряване на платформата.

Публичната предварителна продажба на Algotech (ALGT) е в първия етап, а инвеститорите имат възможност да предложат ранна оферта от $0.04. Закупуването на ALGT сега означава 275% възвръщаемост, когато тя потенциално стартира на някоя децентрализирана борса на цена от $0.15.

Последвайте тези връзки, за да научите повече за предварителната продажба на Algotech (ALGT).

Посетете предварителната продажба на Algotech

Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Pepe скочи с близо 700% за месец. Кои меме криптовалути могат да го последват?

Pepecoin се появи миналата година с гръм и трясък, като буквално изригна в рамките на дни. Именно това се случва и сега.

04.03.2024 20:00 3 мин. четене

Крипто милионер посочи 3 алткойна, които може да се радват на бичи възход през 2024 г.; Dogecoin не е в списъка

Богатството може да бъде спечелено и изгубено за миг, докато се занимавате с криптовалути. Пазарната волатилност и непредсказуемите тенденции я превръщат в предизвикателна сфера за навигация, но тези, които имат остър поглед и стратегическа прозорливост, често се оказват начело на създаването на богатство.

04.03.2024 19:32 4 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

04.03.2024 19:31 3 мин. четене

Крипто наративите се променят, тъй като Cosmos (ATOM), Kelexo (KLXO) и Bitcoin Cash (BCH) получават нови инвестиции

Пазарът на криптовалути непрекъснато се развива, като се появяват нови наративи, тъй като различни проекти привличат внимание и инвестиции.

04.03.2024 16:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.