НАЧАЛО Прессъобщения

Априлска лудост: Пригответе се да доминирате с тези 8 топ алткойна, в които да инвестирате през 2024 г.

31.03.2024 10:03 8 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Априлска лудост: Пригответе се да доминирате с тези 8 топ алткойна, в които да инвестирате през 2024 г.

Априлската лудост е тук, а крипто пазарът е в крак с нея. Възможностите за реализиране на печалби са навсякъде, ако знаете къде да гледате.

Тази статия разглежда 8 топ алткойна, които трейдърите трябва да държат под око през април 2024 г.

Списък на 8-те най-добри алткойна през април 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Ето някои алткойни, в които може да обмислите да инвестирате, като всички те са описани накратко.

  1. KangaMoon (KANG) – Като цяло един от най-интересните нови проекти за следене през април 2024 г., тъй като внася нещо ново.
  2. XRP – Ветеран в алткойн пространството, който набира все по-голяма популярност.
  3. Polkadot (DOT) – Друг отличаващ се изпълнител, който се търгува на зелено.
  4. Chainlink (LINK) – Иновативен алткойн, който скоро може да се изстреля рязко нагоре в ценовите класации.
  5. Tron (TRX) – Един от най-добрите алткойни в момента.
  6. Polygon (MATIC) – Показва бичи признаци на алткойн пазара.
  7. NEAR Protocol (NEAR) – Удобна за разработчици блокчейн платформа, която се намира във възходяща тенденция.
  8. Uniswap (UNI) – Алткойн, който се движи на бича вълна.

Сега, след като изброихме някои от най-добрите алткойни за наблюдение през тази година и наближаващият април месец, нека ги разгледаме по-подробно.

KangaMoon (KANG) – звезда в етап на предварителна продажба, която набира над $3 милиона

На първо място в списъка с най-добрите алткойни се намира и KangaMoon (KANG) – изгряваща звезда в етап на предварителна продажба. Световните търговци са привлечени от този алткойн, защото той вече е осигурил на ранните купувачи 180% възвръщаемост на инвестициите. Търсенето е толкова голямо, че KangaMoon е събрал над $3 милиона и може да достигне $3.5 милиона малко след началото на април.

KangaMoon ще въведе “Play-to-Earn” (P2E) игра, в която KANG ще служи като основна валута. Този алткойн ще ви позволи да подобрявате героите си и да купувате предмети в играта. Предвидени са и ексклузивни седмични, месечни и тримесечни предизвикателства, до които достъп имат само притежателите на KANG. Завършването на тези предизвикателства ще доведе до допълнителни монети и награди.

Това, което отличава този алткойн, е начинът, по който той подхожда към своята общност. Преди официалния старт на KangaMoon, тя ще раздава безплатни KANG токени на активни членове, които се ангажират със съдържанието на социалните ѝ медии. Като харесват, споделят или коментират по време на предварителната продажба, всички потребители имат шанс да спечелят.

Сега KANG струва само $0.014 в етап 4 на предварителната продажба – 180% увеличение от началната му цена от $0.005. Много експерти в областта на криптовалутите предвиждат този алткойн да поскъпне 50Х, след като бъде регистриран на първокласна крипто борса през второто тримесечие на 2024 г. Този факт, както и връзките му с пазара на P2E игри, който според прогнозите на Yahoo Finance ще достигне $885 милиона до 2028 г., ще превърнат KANG в един от алткойните, които трябва да се купят през април тази година.

XRP (XRP) – алткойн, свързан с трансграничните плащания

Следва XRP (XRP) – крипто ветеран, който се фокусира върху подобряването на скоростта на трансграничните плащания. Поради своя потенциал за широко разпространение, XRP продължава да привлича все повече внимание от страна на институционалните търговци и финансовите институции. През последния месец цената на този алткойн скочи от $0.53 на $0.63, а пазарната му капитализация нарасна от $29 милиарда на $34 милиарда.

Техническият анализ на монетата XRP също показва бичи знаци. Например, 21 технически индикатора мигат в зелено за този алткойн. Тъй като XRP се търгува и над 100- и 200-дневните си ЕМА, експертите прогнозират покачване до $1 в рамките на второто тримесечие на 2024 г. В резултат на това XRP е един от 10-те алткойна, които трябва да се следят през 2024 г.

Polkadot (DOT) – един от алткойните, които трябва да наблюдавате

Polkadot (DOT) зае третото място в този списък. Със своята архитектура за пара вериги и силна екосистема Polkadot може да се превърне в лидер в Web3 пейзажа. Напоследък DOT е в подем, тъй като цената му се повиши от $8.3 до $9.55 през последните 30 дни. За този период пазарната му капитализация също се повиши от $9.96 милиарда на $13.6 милиарда.

Освен това 25 технически индикатора са в зоната на покупка за криптовалутата Polkadot. Този алткойн също така се търгува над своите 50- и 100-дневни ЕМА. Поради всички тези причини пазарните анализатори прогнозират, че Polkadot може да достигне $12,52 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Chainlink (LINK) – доставчик на критична инфраструктура

След това ще обсъдим Chainlink (LINK) – крипто платформа, която позволява на блокчейн платформите да взаимодействат с външни данни. При толкова голямото търсене на сигурен пренос на данни Chainlink може да се възползва от него. През последните седем дни цената на Chainlink скочи от $18.04 на $19.3. Междувременно пазарната ѝ капитализация нарасна от $10.29 милиарда на $11.3 милиарда.

Понастоящем 26 технически индикатора са в зоната за покупка за този алткойн. Криптовалутата Chainlink също така се търгува над своите 100- и 200-дневни ЕМА. Поради това пазарните анализатори прогнозират, че Chainlink ще достигне стойност от $26.66 долара в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Tron (TRX) – продължава да привлича вниманието на трейдърите

Tron (TRX) е друг алткойн, който трябва да се наблюдава през април 2024 г. Тази блокчейн платформа е фокусирана върху децентрализираните приложения и споделянето на съдържание.
Тъй като търсенето на децентрализирано създаване на съдържание нараства, стойността на Tron може да се повиши.

На едногодишната графика цената на Tron се повиши от $0.06 до $0.12 – увеличение с 88%. Пазарната му капитализация нарасна от $5.85 милиарда до $10.7 милиарда за това време.

Като погледнем техническия анализ на Tron, можем да заключим, че бъдещето му може да изглежда светло. Този алткойн се търгува над своите 100- и 200-дневни ЕМА, като същевременно може да се похвали с 19 зелени технически индикатора. Ето защо експертите предвиждат, че този алткойн може да достигне стойност от $0.16 преди края на второто тримесечие на 2024 г.

Polygon (MATIC) – на бича вълна

Сега е ред на Polygon (MATIC), решението за мащабиране от втори слой за Ethereum. Що се отнася до движението на цената на Polygon, само през последната седмица тя отбеляза скок от $0.98 до $1.06. Пазарната ѝ капитализация скочи от $9.5 милиaрда на $9.8 милиарда през този период.

Техническият анализ за Polygon също очертава оптимистично бъдеще. Например, MATIC се търгува над 100- и 200-дневните си ЕМА. С 27 зелени технически индикатора пазарните анализатори прогнозират, че цената на този алткойн ще достигне $1.57 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

NEAR Protocol (NEAR) – търговия в зелено

NEAR Protocol (NEAR) е друг алткойн с потенциал да отбележи значителни печалби. С използваемостта и мащабируемостта си NEAR Protocol предлага алтернатива на традиционните блокчейн платформи. През последните 30 дни цената на NEAR Protocol нарасна от $3.91 до $7.82. Едновременно с това пазарната му капитализация се е увеличила от $4.09 милиарда на $8.23 милиарда.

Техническият анализ на NEAR Protocol в момента показва бичи сигнали. С други думи, 27 технически индикатора мигат в зелено за този алткойн. Познати експерти прогнозират, че NEAR Protocol ще достигне $10.44 преди края на второто тримесечие на 2024 г.

Uniswap (UNI) – революционен алткойн

В края на списъка, Uniswap (UNI) е децентрализирана платформа за обмен, която улеснява търговията с дигитални активи с автоматичното си осигуряване на ликвидност.

Напоследък Uniswap се намира във възходяща тенденция, тъй като стойността ѝ се повиши от $6.4 до $7.16 на едноседмичната графика. Пазарната ѝ капитализация нарасна от $6.45 милиарда на $7.54 милиарда през този период.

Не само това, Uniswap преживя 17/30 (57%) зелени дни на търговия. Експертите остават оптимистично настроени за този алткойн, като 25 технически индикатора са в зоната за покупка. Те предвиждат цената на Uniswap да се покачи до $16.28 през второто тримесечие на 2024 г.

Алткойн: какво представлява?

Алткойн е съкращение от “алтернативна монета”. Като алткойни се наричат всички криптовалути с изключение на биткойн. Тези дигитални валути действат като заместители на Bitcoin и имат уникални характеристики.

Трябва ли да купувате алткойни?

Точно сега ще обсъдим защо може да решите да купувате алткойни и какво ги прави привлекателни за глобалните търговци.

Диверсификация

Алткойните могат да ви помогнат да диверсифицирате портфейла си, което от своя страна ще намали драстично риска при търговия.

Възможности за ранни купувачи

Ако инвестирате в алткойни, които са многообещаващи в началото, има една идея по-голям шанс да видите голяма възвръщаемост.

Иновации

Алткойните са известни с това, че въвеждат технологии, които потенциално могат да разрушат традиционни индустрии.

Как да изберете добър алткойн за покупка

При огромния брой алткойни на пазара инвеститорите се нуждаят от по-прецизен подход за намиране на проекти, в които си струва да се инвестира. Ето списък с бързи съвети, които да ви помогнат да изберете правилния алткойн.

Направете задълбочено проучване

Разровете се малко в основите на алткойна – от белия му лист до екипа му. Уверете се, че сте разбрали мисията на този проект и как той планира да я постигне.

Направете проверка на миналото

След като идентифицирате екипа, научете повече за него. Разберете дали в миналото са реализирали успешни криптопроекти.

Разгледайте търсенето

Преценете дали хората наистина се нуждаят от този алткойн в живота си или не. Ако решите, че е така, опитайте се да определите парите, които той може да донесе.

Заключителни мисли

След като прегледахме едни от най-добрите алткойн кандидати и техните предимства и стратегии за намиране на интересен проект, един проект се откроява сред всички тях: KangaMoon.

Пазарната капитализация на този алткойн е $14 милиона според предоставената от тях информация, което е много по-малко от тази на съперниците му. По този начин той ще се нуждае от много по-малко нови средства, за да повиши цената си. Ако желаете да закупите един от алткойните през април, регистрирайте се сега и получете 10% бонус.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://KangaMoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/KangaMoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Raboo да бъде следващият Pepe или Dogecoin? Умните инвеститори залагат на предпродажбата на RABT за 100Х печалба

Движенията на цената на Dogecoin често представят по-широка картина на настроенията около сектора на меме монетите, като се има предвид статутът на Dogecoin като най-голямата меме монета по пазарна капитализация.

24.04.2024 10:02 3 мин. четене

Алткойни под $1 с потенциал за 100Х растеж

При търсенето на обещаващи евтини криптовалути Cardano (ADA), Rollblock (RBLK) и Tron (TRX) се открояват като първенци.

24.04.2024 9:55 4 мин. четене

Може ли XRP да се завърне? Algotech (ALGT) и Near Protocol стават фаворити след ралито

Ветровете на промяната духат през пазара на криптовалути. Установените играчи, които някога са били смятани за недосегаеми, се сблъскват с нови предизвикателства, докато иновативни проекти излизат в светлината на прожекторите.

24.04.2024 9:14 5 мин. четене

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.