НАЧАЛО Прессъобщения

Апетитът на инвеститорите за Uniswap (UNI) и Compound (COMP) намалява, вместо това те се насочват към Pullix (PLX)

16.12.2023 14:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Апетитът на инвеститорите за Uniswap (UNI) и Compound (COMP) намалява, вместо това те се насочват към Pullix (PLX)

В последно време цените на Uniswap и Compound се движат бавно. Те не успяха да се възползват от последното бичо движение на алткойните през октомври.

В резултат на това инвеститорите сега се насочват към друг DeFi токен, наречен Pullix. Анализаторите споделиха прогноза, че токена може да повиши стойността си 100 пъти през следващия месец.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Цената на Uniswap (UNI) се движи бавно въпреки високите суапове

Uniswap (UNI) е родния токен на борсата Uniswap. Тя претърпя своя справедлив дял от спадове на цената през 2023 г. Според CoinMarketCap цената на Uniswap се е търгувала между $5.97 и $6.93 през последната седмица.

Борсата Uniswap обяви, че е достигнала $982 милиона в суапове на мобилното си приложение. От друга страна, месечните печалби възлизат на 13.3%. Вероятно цената на Uniswap може да се повиши, ако пазарните условия се подобрят.

Compound (COMP) отпадна от Топ 100 на криптовалутите

Подобно на Uniswap, Compound (COMP) също забави вялото си движение. Въпреки характеристиките на платформата, нейният токен е подложен на мечи натиск. Освен това монетата Compound вече не е част от топ 100 на криптовалутите по пазарна капитализация.

По данни на CoinMarketCap пазарната капитализация на Compound е $401 милиона и е 120-ият по големина токен на крипто пазара. Поглед към ценовата графика показа, че цената на Compound се повиши от 7-дневния връх от $56.82 до $49.85.

Освен това COMP загуби всичките си печалби от неотдавнашното пазарно рали. На месечната графика цената на Compound се е понижила с 5.6%. В резултат на това инвеститорите се насочват към новия токен, който е в етап на предварителна продажба – Pullix.

Pullix (PLX) и неговите инструменти развълнуваха крипто общността

Pullix (PLX) е един от новите DeFi проекти, който привлече вниманието на крипто общността. В момента инвеститорите се присъединяват към платформата, за да се радват на експлозивен растеж. Тя е създала хибридна борса за търговия, за да предложи на търговците бързи транзакции, пълен контрол върху техните активи и ниски такси за транзакции.

Платформата също така дава възможност на потребителите да търгуват с много активи. Някои от тях са форекс, акции, дялове, индекси и суровини. Платформата на Pullix предлага на инвеститорите безпроблемно изживяване при търговия. Тя също така им дава достъп до диверсифициран портфейл от криптовалути и традиционни активи.

Също така, Pullix наскоро въведе функция за copy trading, задвижвана от изкуствен интелект. Това позволява на потребителите да отразяват сделките на водещите търговци на платформата. Тази концепция подпомага потребителите в увеличаването на печалбите.

Понастоящем Pullix е в първия си етап на предварителна продажба, като предлага DeFi токена си на цена от $0.042. Анализаторите прогнозират 100хувеличение на цената. Междувременно PLX има няколко различни предназначения в платформата.

Те включват:

  • Кредити за търговия: $PLX служи като роден токен за търговците в платформата Pullix.
  • Възнаграждения: $PLX играе ключова роля в различни дейности. Това е токенът, който се споделя като награди, промоционални оферти и кешбек за потребителите.
  • Ексклузивен достъп: $PLX може да е необходим за достъп до определени активи. Той може да е необходим за определени инструменти за търговия. Това би увеличило търсенето и използването му.

Обобщение

Интересът на инвеститорите е спаднал спрямо Uniswap и Compound. Pullix, един от най-новите DeFi проекти, се превърна в топ избор. Това е така, защото токенът предлага на потребителите достъп до борсата Pullix.

Pullix токена има много функции, с които да помогне на притежателите си да вървят по пътя към печалбите. Тези, които искат да търгуват с различни активи с максимална скорост и ниски такси, може да се присъединят към платформата на Pullix чрез линковете по-долу.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте линковете по-долу:

Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ръст на пазара на криптовалути и през януари 2024 година

Binance, най-голямата борса за дигитални активи в света, публикува своя отчет за месец януари.

22.02.2024 13:55 1 мин. четене

Данните сочат, че три алткойна, може да се възползват най-много от халвинга на Биткойн през май 2024 г.

Халвингът на Биткойн, който се случва приблизително на всеки четири години, е ключов момент в света на криптовалутите.

22.02.2024 13:23 5 мин. четене

Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST): Познати крипто имена, които издават бичи сигнали през 2024 г.

На пазара на криптовалути през 2024 г. вниманието привличат познати имена като Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST).

22.02.2024 13:20 3 мин. четене

XRP се бори да премине $0.6: Може ли тази TradFi платформа да достигне $1 първа?

Към момента на писане на статията XRP среща пречки при преодоляването на границата от $0.6, като към момента на писане на статията се търгува на ниво от $0.547 с пазарна капитализация от $29.77 милиона.

22.02.2024 10:54 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.