НАЧАЛО Други

AntPool ще спонсорира Houston Rockets от НБА

септември 22, 2018 9:34 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
AntPool ще спонсорира Houston Rockets от НБА

Една от най-големите компании в света за добив на Биткойн и криптовалута, Antpool на Bitman, е сключила договор за спонсорство с популярния отбор от НБА, Houston Rockets.

Стъпка към разширяване

Партньорството, подписано от двaтa екипи, е за професионалния сезон 2018-2019 г. и ще се откроява като едно от значимите стъпки на китайската компания за постигане на целите за разширяване в района на Хюстън. В същото време това се вписва в нарастващия брой подобни програми за повишаване на осведомеността и публичността, които се наблюдават при криптoвалутите в последно време, особено в асоциирането със спортната индустрия.

Според ръководителя на операциите на AntPool, Хайдзиао Ли, компанията няма по-добър начин да продължи да развива инерцията си в САЩ, отколкото да си партнира с Rockets. Той описва екипа на НБА като най-популярния отбор – китаеца Яо Минг, част от залата на славата, е играл за ракетите – и легендарен баскетболен клуб с глобално признание.

Очевидно е, че крипто индустрията все още се опитва да намери своя път в mainstream-а. Това явление изисква много осведоменост и подходящо образование, за да се насърчи разумно приемане. Усилията като тези стават все по-популярни в индустрията и също така изглежда дават очаквани резултати.

Важно развитие за крипто

Ли признава нарастващия брой на широко разпространените партньорства за криптовалути като важна стъпка към насърчаване на потребителите в приемане и разбиране на Биткойн и други цифрови активи.

„Тъй като крипто индустрията по света продължава да се развива и развива, ще бъде все по-важно за компании като AntPool да водят разговор и конверсия на потребителите, за да приемат и разбират цифровите валути. Това е вълнуващо време и ние приветстваме феновете на Rockets и тези, които пътуват до Хюстън, за да посетят нашата витрина в Toyota Center и да научат повече за технологията, която ще промени света.“

Преди това бе съобщено за подобни партньорства от други крипто компании с множество спортни екипи както в областта на бейзбола, така и във футбола, сред другите спортове.

Причината за такива партньорства е лесна за разбиране на базата на обема на публиката, която привличат професионалните спортни екипи. Същата тази философия се прилага от компании, които са партньори на знаменитости в развлекателната индустрия.

Ако има нещо, от което крипто индустрията да има нужда сега, това е осъзнаване и правилно образование. Ето защо, докато отделните компании полагат усилия за собствената си публичност и разширяване, общото положително въздействие, което имат върху индустрията като цяло, няма как да е преувеличено.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на книгата „Богат татко, беден татко“ предупреждава за голям финансов срив, който според него ще се отрази на Биткойн (BTC) и благородните метали.

септември 27, 2022 20:07 1 мин. четене

Редица американски щати съдят Nexo за нерегистрирано предлагане на ценни книжа

В понеделник щатските регулатори на ценни книжа в Калифорния и няколко други щата предприеха действия срещу Nexo Group, компанията майка на крипто заемодателя Nexo, като нарекоха продукта на компанията Earn Interest Product нерегистрирана ценна книга.

септември 27, 2022 17:40 1 мин. четене

Борсата FTX спечели търга за активите на Voyager Digital

Voyager Digital съобщи, че с оферта от около $1.4 милиарда на FTX спечели търга за активите на фалиралата компания.

септември 27, 2022 15:33 1 мин. четене

Путин връчи руско гражданство на Едуард Сноудън

Прословутият разобличител и бивш сътрудник на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън получи руско гражданство.

септември 27, 2022 9:00 0 мин. четене