НАЧАЛО Други

AntPool ще спонсорира Houston Rockets от НБА

СЕП. 22, 2018 09:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 AntPool ще спонсорира Houston Rockets от НБА

Една от най-големите компании в света за добив на Биткойн и криптовалута, Antpool на Bitman, е сключила договор за спонсорство с популярния отбор от НБА, Houston Rockets.

 


Стъпка към разширяване


Партньорството, подписано от двaтa екипи, е за професионалния сезон 2018-2019 г. и ще се откроява като едно от значимите стъпки на китайската компания за постигане на целите за разширяване в района на Хюстън. В същото време това се вписва в нарастващия брой подобни програми за повишаване на осведомеността и публичността, които се наблюдават при криптoвалутите в последно време, особено в асоциирането със спортната индустрия.

Според ръководителя на операциите на AntPool, Хайдзиао Ли, компанията няма по-добър начин да продължи да развива инерцията си в САЩ, отколкото да си партнира с Rockets. Той описва екипа на НБА като най-популярния отбор - китаеца Яо Минг, част от залата на славата, е играл за ракетите - и легендарен баскетболен клуб с глобално признание.

Очевидно е, че крипто индустрията все още се опитва да намери своя път в mainstream-а. Това явление изисква много осведоменост и подходящо образование, за да се насърчи разумно приемане. Усилията като тези стават все по-популярни в индустрията и също така изглежда дават очаквани резултати.

Важно развитие за крипто


Ли признава нарастващия брой на широко разпространените партньорства за криптовалути като важна стъпка към насърчаване на потребителите в приемане и разбиране на Биткойн и други цифрови активи.

"Тъй като крипто индустрията по света продължава да се развива и развива, ще бъде все по-важно за компании като AntPool да водят разговор и конверсия на потребителите, за да приемат и разбират цифровите валути. Това е вълнуващо време и ние приветстваме феновете на Rockets и тези, които пътуват до Хюстън, за да посетят нашата витрина в Toyota Center и да научат повече за технологията, която ще промени света."


Преди това бе съобщено за подобни партньорства от други крипто компании с множество спортни екипи както в областта на бейзбола, така и във футбола, сред другите спортове.


Причината за такива партньорства е лесна за разбиране на базата на обема на публиката, която привличат професионалните спортни екипи. Същата тази философия се прилага от компании, които са партньори на знаменитости в развлекателната индустрия.

Ако има нещо, от което крипто индустрията да има нужда сега, това е осъзнаване и правилно образование. Ето защо, докато отделните компании полагат усилия за собствената си публичност и разширяване, общото положително въздействие, което имат върху индустрията като цяло, няма как да е преувеличено.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Джак Дорси издаде първия си туит под формата на NFT

Публикуван от Дорси на 21-ви март 2006 г., туитът, който гласи "just setting up my twttr", вече е получил оферта за $88,888.88 от потребител, наречен "@ Crypto888crypto“.just setting up my twttr— jack...
МАР. 6, 2021 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Марк Кюбан инвестира неразкрита сума в NFT платформата Mintable

Фирмата написа в туйт, че се гордее, че Кюбан е инвеститор, а също така се възползва от възможността да наеме персонал в това, което вероятно е пряк резултат от инвестициите на Кюбан и нарастващото тъ...
МАР. 5, 2021 15:48 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-голямата верига киносалони в Тайланд приема Биткойн

Според доклад от четвъртък на местната информационна агенция Siam Rath, Major Cineplex обяви стартирането на пилотния си проект за плащане с криптовалута в подкрепа на иновациите и новите технологии.З...
МАР. 5, 2021 18:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Crypto.com заделя $200 милиона за инвестиране в крипто стартъпи

Обявено на 4-ти март, новото венчър предприятие, наречено Crypto.com Capital, бе пуснато, за да ускори растежа на крипто стартъпите и да ускори растежа на индустрията като цяло, се казва в прессъобщен...
МАР. 5, 2021 08:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света