НАЧАЛО Други

AntPool ще спонсорира Houston Rockets от НБА

СЕП. 22, 2018 09:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 AntPool ще спонсорира Houston Rockets от НБА

Една от най-големите компании в света за добив на Биткойн и криптовалута, Antpool на Bitman, е сключила договор за спонсорство с популярния отбор от НБА, Houston Rockets.


Стъпка към разширяване


Партньорството, подписано от двaтa екипи, е за професионалния сезон 2018-2019 г. и ще се откроява като едно от значимите стъпки на китайската компания за постигане на целите за разширяване в района на Хюстън. В същото време това се вписва в нарастващия брой подобни програми за повишаване на осведомеността и публичността, които се наблюдават при криптoвалутите в последно време, особено в асоциирането със спортната индустрия.

Според ръководителя на операциите на AntPool, Хайдзиао Ли, компанията няма по-добър начин да продължи да развива инерцията си в САЩ, отколкото да си партнира с Rockets. Той описва екипа на НБА като най-популярния отбор - китаеца Яо Минг, част от залата на славата, е играл за ракетите - и легендарен баскетболен клуб с глобално признание.

Очевидно е, че крипто индустрията все още се опитва да намери своя път в mainstream-а. Това явление изисква много осведоменост и подходящо образование, за да се насърчи разумно приемане. Усилията като тези стават все по-популярни в индустрията и също така изглежда дават очаквани резултати.

Важно развитие за крипто


Ли признава нарастващия брой на широко разпространените партньорства за криптовалути като важна стъпка към насърчаване на потребителите в приемане и разбиране на Биткойн и други цифрови активи.

"Тъй като крипто индустрията по света продължава да се развива и развива, ще бъде все по-важно за компании като AntPool да водят разговор и конверсия на потребителите, за да приемат и разбират цифровите валути. Това е вълнуващо време и ние приветстваме феновете на Rockets и тези, които пътуват до Хюстън, за да посетят нашата витрина в Toyota Center и да научат повече за технологията, която ще промени света."


Преди това бе съобщено за подобни партньорства от други крипто компании с множество спортни екипи както в областта на бейзбола, така и във футбола, сред другите спортове.


Причината за такива партньорства е лесна за разбиране на базата на обема на публиката, която привличат професионалните спортни екипи. Същата тази философия се прилага от компании, които са партньори на знаменитости в развлекателната индустрия.

Ако има нещо, от което крипто индустрията да има нужда сега, това е осъзнаване и правилно образование. Ето защо, докато отделните компании полагат усилия за собствената си публичност и разширяване, общото положително въздействие, което имат върху индустрията като цяло, няма как да е преувеличено.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Банка финансира NFT проект с близо $700 милиона

Sorare успяха да изградят платформа за фентъзи футбол, базирана на NFT, в която всяка дигитална карта е регистрирана като уникален токен в блокчейна на Етериум. Играчите могат да купуват и продават ка...
СЕП. 23, 2021 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SushiSwap отричат да има заплаха за потребителските средства

Според доклади на различни медии, хакерът е заявил, че е идентифицирал уязвимост, която касае потребителски средства на стойност над $1 милиард, заявявайки, че информацията е станала публично достъпна...
СЕП. 23, 2021 14:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Федералният резерв скоро ще сподели значително проучване

Федералният резерв на САЩ ще публикува своя доклад за CBDC (дигитални валути на централни банки), според председателя на Фед, Джером Пауъл, който проведе пресконференция на 22-ри семптември.Пауъл иска...
СЕП. 23, 2021 13:52 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

NFT стартъпът Dapper Labs набира $250 милиона

Coatue Ventures водеше кръга с участието на съществуващите инвеститори a16z, GV (по-рано Google Ventures) и Version One Ventures. Нови инвеститори, включително BOND, фирма за рисков капитал, и GIC, си...
СЕП. 23, 2021 10:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света