НАЧАЛО Други

Андрю Тейт предполагаемо е направил $85 милиона чрез PancakeSwap

22.03.2024 13:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Андрю Тейт предполагаемо е направил $85 милиона чрез PancakeSwap

Андрю Тейт, противоречива фигура в интернет, известен с провокативните си изявления и самопровъзгласените си женомразки възгледи, наскоро се похвали, че е натрупал зашеметяващите $85 милиона чрез транзакции в PancakeSwap, децентрализиран обмен, поддържан от Binance.

Скептиците обаче се усъмниха в твърденията на Тейт, като посочиха липсата на конкретни доказателства като дати, конкретни цени на монетите или адреси на портфейли, които да подкрепят твърденията му. Като се имат предвид настоящите му правни проблеми – обвинения в изнасилване, сексуално насилие и трафик на хора в Румъния и Обединеното кралство – за мнозина е предизвикателство да приемат твърденията му за чиста монета.

Независимо от това Тейт бързо се възползва от този разказ, използвайки го като рекламна тактика за своята група в Discord, която изисква месечна абонаментна такса от $49.

Успоредно с твърденията си за финансов успех Тейт изказва мнението си за крипто пазара, като твърди, че меме монетите – въпреки неотдавнашния ръст на популярността им – не са истинската същност на потенциала на криптовалутите. Той се застъпва за преминаване към блокчейн проекти с реален технологичен напредък, като отхвърля господството на меме монетите в настоящия пейзаж.

Въпреки нарастващите доказателства, които сочат обратното, като според Google Trends меме монетите бележат експоненциален растеж и доминират на пазара, Тейт остава непреклонен в позицията си. Той прогнозира отклонение от предишните тенденции, като предполага, че предстоящите иновации в блокчейн технологията ще оформят следващия етап от еволюцията на криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Доларът засенчва всички останали валути през 2024 година

Няколко нововъзникващи икономики в Азия, Африка и Латинска Америка започнаха да полагат усилия за намаляване на зависимостта си от щатския долар с цел да отслабят неговия световен статут на резервна валута.

19.04.2024 19:36 2 мин. четене

Топ 3 AI акции, които може да са по-добра инвестиция от криптовалутите

Пазарът на криптовалути не веднъж е демонстрирал потенциала си за повишаване на стойността на портфейлите на инвеститорите.

19.04.2024 18:00 2 мин. четене

Икономиката на Китай надмина очакванията за първото тримесечие на 2024 година

Според публикуваните във вторник правителствени данни китайската икономика е надхвърлила очакванията през първото тримесечие на годината, повлияна от политиките за стимулиране и увеличеното търсене.

19.04.2024 16:00 2 мин. четене

Какво мисли съоснователят на PayPal за въздействието на изкуствения интелект

Питър Тийл, известен като съосновател на PayPal и видна фигура в технологичната индустрия, неотдавна изрази загриженост относно въздействието на изкуствения интелект (AI) върху различни умения.

19.04.2024 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.