НАЧАЛО АНАЛИЗИ XRP Анализ

XPR: Какво трябва да се случи, за да продължи цената нагоре

ноември 13, 2023 14:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XPR: Какво трябва да се случи, за да продължи цената нагоре

Стойността на XRP в момента демонстрира бичи настроения, което е в унисон с цялостната пазарна тенденция, и се стреми да достигне границата от $1, за да установи нов исторически връх.

Анализаторите, макар и да отчитат продължаващия възходящ тренд, подчертават необходимостта от рестарт преди по-нататъшното възходящо движение.

В публикация в TradingView на крипто анализаторът “ProSignalsFx” от 11 ноември се подчертава възходящият тренд на XRP покрай нарастващата линия на подкрепа, което подхранва очакванията за продължаване на бичия тренд.

Решаващият фактор за тази възходяща траектория е повторното тестване на нивото на подкрепа при $0.67, според анализа. Настоящият възходящ тренд на XRP е подкрепен от възходяща трендлиния, което показва положителни пазарни нагласи. Трендлинията, действаща като ключова подкрепа, се разглежда като ключов фактор, определящ цялостната бича перспектива за XRP.

Потенциалният пробив на XRP се разглежда и с оглед на историческото му изоставане от ценовото действие на Биткойн.

Анализаторът “Cryptoinsightuk” посочи модел, който предполага, че пробивите на XRP са склонни да се изравняват постепенно с движенията на Биткойн, предлагайки потенциал за пробив на XRP около 15 ноември.

Продължаващите дискусии за оценката на XRP съвпадат с развитието на правната битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC).

След съдебна победа срещу SEC Ripple и регулаторният орган се споразумяха за 90-дневен график за обсъждане на споразумение.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Още от XRP Анализ

Цената на XRP е изправена пред срив – какво да очакваме

На 1 август цената на XRP временно спадна под $0.68, отбелязвайки първия спад след неотдавнашната правна победа срещу SEC в средата на юли. Анализът на данните за активността във веригата показва, че от понеделник дългосрочните притежатели на XRP са започнали широка разпродажба. След дългоочаквания триумф в продължителната правна битка със SEC цената на XRP достигна […]

август 1, 2023 21:06 3 мин. четене

Цената на XRP започва да спада – това ли е края за биковете?

Цената на XRP бележи спад след значителен скок по-рано тази седмица. Скокът беше резултат от благоприятно съдебно решение по делото срещу Комисията за ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) в полза на Ripple, компанията, която стои зад XRP. Съдебното решение изясни, че продажбите на XRP не се считат за ценни книжа, което доведе […]

юли 21, 2023 16:00 2 мин. четене

Ще продължи ли възходът на XRP? – Ето какво трябва да следим

Това може да доведе до по-нататъшен възходящ импулс в близко бъдеще. През изминалата седмица XRP формира база на подкрепа над зоната от $0.350. Цената постепенно се повиши над зоната на съпротива от $0.3650, макар и с по-бавни темпове от Биткойн и Етериум. В крайна сметка биковете преодоляха значително препятствие близо до зоната от $0.400. Освен […]

март 22, 2023 16:30 2 мин. четене

Накъде се насочва цената на XRP?

На XRP биковете може да се наложи да изчакат малко повече, за да се осъществи пробив. През юни криптовалутата беше забелязана да пробива ключовата стойност на подкрепа от $0.39. Тъй като зоната на подкрепа беше пробита, същото ниво беше позиционирано и като ключова съпротива. Цената на XRP също беше забелязана да формира диапазон от $0.30 […]

септември 12, 2022 11:53 2 мин. четене