НАЧАЛО АНАЛИЗИ Етериум Анализ

Етериум: Ще преодолее ли алткойнът бариерата от $2,000?

април 6, 2023 17:29 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум: Ще преодолее ли алткойнът бариерата от $2,000?

Неотдавнашните движения на цената на Етериум се смятат за значими, като по данни на CoinMarketCap за седмицата тя нарасна с 3.8%.

Към момента на писане на статията Етериум се търгува на цена около $1,860 с пазарна капитализация над $230 милиарда. Въпреки настоящите пазарни условия, мнозина в крипто общността очакват, че Етериум скоро ще надхвърли границата от $2,000.

Анализът на дневната графика на Етериум разкрива бичи тренд, както показва лентата на експоненциалната пълзяща средна (ЕМА), като 20-дневната ЕМА се намира над 55-дневната ЕМА.

Освен това, индексът на паричните потоци (Money Flow Index, MFI) се движи нагоре, а настроенията към Етериум са положителни, въпреки неотдавнашната атака срещу мрежата, която доведе до кражба на значителни количества ETH чрез транзакции на MEV ботове.

Въпреки това, индексът на паричните потоци на Чайкин (CMF) показа спад, а лентите на Болинджър показаха намаляване на волатилността, което може да ограничи експоненциалното нарастване на цената на токена в краткосрочен план.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Доналд Тръмп коментира обезценяването на долара – дойде ли времето на Биткойн?


От друга страна, показателите на веригата на Етериум представят положителна картина, с ниски нетни депозити на борсите и 25.83% увеличение на общия брой активни портфейли, използвани за транзакции с монети.

Търсенето на Етериум на пазара на деривати също е високо, а предлагането му на борсите е намаляло значително през последните 30 дни.

Като се имат предвид всички тези фактори, изглежда вероятно Етериум да надхвърли границата от $2,000 в близко бъдеще, въпреки че може да предстоят дни без особени ценови движения.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Още от Етериум Анализ

Цената на Етериум се подготвя за следващото голямо движение

Цената на Етериум срещна трудности при поддържането на ниво над $2,000 и претърпя низходяща корекция спрямо щатския долар. Потенциално ново рали за ETH може да настъпи, ако пробивът надхвърли $1,950. Цената на Етериум влезна в низходяща тенденция, надминавайки съпротивата при $1,970. Въпреки че се изкачи над $2,000, тя не можа да задържи тези печалби и […]

юли 17, 2023 13:02 2 мин. четене

Етериум: Ще успее ли цената да пробие над $2,000?

Текущата цена на Етериум (ETH) се колебае около $1,850, като показва малка промяна спрямо нивата от сряда. Въпреки че имаше отхвърляне на ниво около $1,900, което доведе до тестване на подкрепата при $1,825, ключовият въпрос остава: може ли цената на ETH да пробие над прага от $2,000? Цялостната стабилност на пазара на криптовалути предотврати по-нататъшни […]

юни 29, 2023 16:00 2 мин. четене

Цената на Етериум във възход – какво да следим?

Етериум (ETH) започва обещаващо тази седмица, след като в продължение на четири последователни дни показваше бичи резултати. Въпреки че това може да доведе до известно вълнение, свързано с акумулацията през уикенда, има няколко неща, които инвеститорите трябва да вземат предвид. Бичото представяне на ETH през последните четири дни бележи първия път, когато цената е предпочитала […]

май 29, 2023 16:00 3 мин. четене

Цена на Етериум: Какво сочат индикаторите за посоката на тренда?

Етериум се сблъска със силно отхвърляне близо до $1,300. ETH се понижава, но има значително ниво подкрепа, която се очаква между $1,240 и $1,220. Цената на Етериум остава подкрепена Цената на Етериум направи опит за прилично повишение над нивото от $1,260. Алткойнът се изкачи над нивото от $1,280 – но се сблъска със силна съпротива […]

декември 12, 2022 14:14 2 мин. четене