НАЧАЛО АНАЛИЗИ Етериум Анализ

Етериум (ETH): Китовете контролират пазара

ноември 17, 2022 11:12 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум (ETH): Китовете контролират пазара

След погрома на FTX Етериум и цялата криптовалутна индустрия като цяло преживяха един от най-трудните си периоди. Поради тази причина стойността на ETH, най-големият алткойн по пазарна капитализация, спадна с над 36% през последната седмица.

Мечите емоции може и да преобладават на пазара на криптовалути, но втората най-популярна криптовалута сега се търгува почти странично. Кореспондент на Santiment, който пише материали за Insights секцията на платформата, насочва вниманието именно към тази ценова стабилност.

Силното влияние от страна на китовете върху пазара често е предвестник на по-тежък мечи пазар. Сега, какво разкрива графиката на ETH?

Прогноза за ETH: Предстоят мрачни дни

Според @sanr king настоящият пазарен модел не може да отчете „необичайния“ период на акумулация на китове. Това предполага, че монетата е справедливо оценена по отношение на пазара като цяло.

За да възвърне бичия си импулс, ETH ще трябва да коригира надценката си, което може да се окаже трудна задача като се има предвид настоящата меча тенденция. След като загуби 6.4% през последната седмица цената на алткойна установи двойно дъно.

Тази меча формация се появява след отдръпване, което в случая се прояви около $1,214. Последното ценово движение е около линията на фиб корекция от 23.60.

eth usdt chart

Пробив под това ниво на Фибоначи би засилил съществуващия мечи импулс на пазара.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Ще стигнем $149,000 около следващия халвинг – Pantera Capital


Фактът, че инвеститорите са по-склонни към държане на активите си (HODL), отколкото към продажба, което отразява високото ниво на доверие на инвеститорите в настоящата пазарна посока, не помага на актива да обърне тенденцията.

Мечките на ETH поемат контрол

Малко вероятно е настоящата позиция да се подобри в близко бъдеще, тъй като е по-вероятно да настъпи спад, отколкото възстановяване. Въпреки че стойностите на RSI се повишават в дългосрочен план, стойността на CMF от -0.18 показва пълно превземане на пазара от мечки.

Тъй като сценарият се влошава през следващите дни и седмици, крипто секторът може да понесе още много страдания. ETH може да изгуби опората си на нивото от $1,200 и да падне до диапазона от $1,100.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Още от Етериум Анализ

Етериум (ETH) демонстрира сила – ще продължи ли възхода?

Цената на Етериум (ETH) бе отблъсната два пъти от зоната на съпротива от $1,300 днес.  Алткойнът се понижи под $1,280, но биковете бяха активни между нивото от $1,270 и 100-часовата проста пълзяща средна. Под тези нива можем да очакваме подкрепа около $1,250 и $1,240. Цената наскоро достигна локално дъно под $1,240 и наскоро започна нов […]

декември 5, 2022 16:03 1 мин. четене

Етериум (ETH): Ще продължи ли да спада цената на криптовалутата?

Етериум се търгува под нивото на подкрепа от $1,150 спрямо щатския долар. ETH набира мечи импулс и може да се потопи под зоната на подкрепа от $1,000. Мечките държат контрола Мечките набраха инерция под нивото от $1,150 и 100-часовата проста пълзяща средна. Активът се търгуваше до ново месечно дъно при $1,078 и в момента консолидира […]

ноември 22, 2022 12:03 1 мин. четене

Етериум (ETH) набира сила – какво да очакваме?

Етериум (ETH) набра скорост и преодоля съпротивата на $1,320. Алткойнът показва положителни признаци и може да се изстреля над съпротивата от $1,400. Цената на Етериум набира сила Активът изглежда обещаващо позициониран над нивото от $1,200 и започна да набира известна инерция. ETH успя да пробие зоната от $1,290 до $1,300, нагнетявайки надеждите за продължение на […]

октомври 24, 2022 13:14 1 мин. четене

Етериум: Завръща ли се ETH към $1,000?

Етериум (ETH) е спаднал със зашеметяващите 26.36% след дългоочакваната актуализация на мрежата. Възстановяването на токена от юни до август беше напълно заличено от този спад и срива на 13 септември. Има шанс за по-нататъшни загуби за токена, тъй като цената се бори да пробие нивото на фиб корекция от 61.80 (което в момента е $1,329) […]

септември 27, 2022 11:33 1 мин. четене