НАЧАЛО АНАЛИЗИ Етериум Анализ

Етериум: Завръща ли се ETH към $1,000?

септември 27, 2022 11:33 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум: Завръща ли се ETH към $1,000?

Етериум (ETH) е спаднал със зашеметяващите 26.36% след дългоочакваната актуализация на мрежата.

Възстановяването на токена от юни до август беше напълно заличено от този спад и срива на 13 септември.

Има шанс за по-нататъшни загуби за токена, тъй като цената се бори да пробие нивото на фиб корекция от 61.80 (което в момента е $1,329) след съобщението на Федералния резерв на САЩ за повишаване на лихвения процент.

ETH в низходяща траектория

От 13 до 19 септември се наблюдаваше рязък спад в цената на ETH, доста различен от спада през май и юни, но далеч по-малък по мащаб.

Резултатът обаче е същият – драматичен спад в доверието на инвеститорите както в токена, така и в екосистемата като цяло.

TVL (общата заключена стойност) в ETH не се е подобрила много след преминаването към доказателство за залог (PoS). Тя спадна от $34.63 милиарда на $30.38 милиарда между 13 и 19 септември, за същия период от време като миналата година, което е огромен спад от 12.27%.

eth tvl

Към момента на публикуване цената на монетата се колебае около $1,300. Това може да се разбира като непрекъснат конфликт между биковете и мечките.

Освен това ETH се сблъска с фитил на отхвърляне по-рано днес, 26 септември. Тази меча тенденция обаче може да бъде краткотрайна.

Вероятност за положителен ценови импулс

Към днешна дата ETH показва индикатори за възможен положителен моментум на микро- и макроравнище. Това може да послужи като проблясък на оптимизъм за трейдърите и инвеститорите в ETH.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво да очакваме от цената на Етериум (ETH)?


Стохастичният индекс на относителна сила се покачва от зоната на свръхпродажба. Това показва, че биковете набират инерция, което може да изтласка ETH над ценовата съпротива от $1,300.

eth

На 1-часовата графика биковете на Етериум в момента се опитват да консолидират позицията си над посочената съпротива, за да я превърнат в подкрепа. той индикатор за инерцията е във възходяща тенденция.

Това обаче вероятно е само леко отскок на цената. Тъй като цената се понижи с 4.04% между края на 25 септември и началото на 26 септември, е възможно трейдърите да купуват спада.

Този спад на цената може да даде на дневните трейдъри възможност за инвестиция.

 

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Още от Етериум Анализ

Цената на Етериум се подготвя за следващото голямо движение

Цената на Етериум срещна трудности при поддържането на ниво над $2,000 и претърпя низходяща корекция спрямо щатския долар. Потенциално ново рали за ETH може да настъпи, ако пробивът надхвърли $1,950. Цената на Етериум влезна в низходяща тенденция, надминавайки съпротивата при $1,970. Въпреки че се изкачи над $2,000, тя не можа да задържи тези печалби и […]

юли 17, 2023 13:02 2 мин. четене

Етериум: Ще успее ли цената да пробие над $2,000?

Текущата цена на Етериум (ETH) се колебае около $1,850, като показва малка промяна спрямо нивата от сряда. Въпреки че имаше отхвърляне на ниво около $1,900, което доведе до тестване на подкрепата при $1,825, ключовият въпрос остава: може ли цената на ETH да пробие над прага от $2,000? Цялостната стабилност на пазара на криптовалути предотврати по-нататъшни […]

юни 29, 2023 16:00 2 мин. четене

Цената на Етериум във възход – какво да следим?

Етериум (ETH) започва обещаващо тази седмица, след като в продължение на четири последователни дни показваше бичи резултати. Въпреки че това може да доведе до известно вълнение, свързано с акумулацията през уикенда, има няколко неща, които инвеститорите трябва да вземат предвид. Бичото представяне на ETH през последните четири дни бележи първия път, когато цената е предпочитала […]

май 29, 2023 16:00 3 мин. четене

Етериум: Ще преодолее ли алткойнът бариерата от $2,000?

Неотдавнашните движения на цената на Етериум се смятат за значими, като по данни на CoinMarketCap за седмицата тя нарасна с 3.8%. Към момента на писане на статията Етериум се търгува на цена около $1,860 с пазарна капитализация над $230 милиарда. Въпреки настоящите пазарни условия, мнозина в крипто общността очакват, че Етериум скоро ще надхвърли границата от […]

април 6, 2023 17:29 2 мин. четене