Home » Аnalysis

Етериум изглежда е позициониран за скок над $2,300

юли 10, 2021 12:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум изглежда е позициониран за скок над $2,300

Различни класове рискови активи спадат, като при криптовалутите положението не беше по-различно.

Но изглежда отново има потенциал за повишаване, тъй като значително техническо ниво беше защитено и един технически индикатор може да дава положителен сигнал.

 

Пазарите имаха неблагоприятна реакция към FED минутите (информация за монетарната позиция на Федералния Резерв), тъй като инвеститорите се притесняват от търговията с рефлация. Това предизвика краткосрочна разпродажба на рискови активи като криптовалути и акции.

 

Междувременно настроението се възстанови и има възобновен интерес към  рисковите активи. Това би трябвало да е попътен вятър за цената на Етериум, давайки възможност да се обърнат загубите през последните няколко дни.

Технически Етериум зачита много солидната възходяща оранжева тренд линия от 21-ви юни. Жизненоважно е, цената на ETH да успее да затвори над тази линия като потвърждение за нейната сила.

 

Допълнителна причина да бъдем оптимисти за Етериум е, че 55 и 200-периодните обикновени пълзящи средни (SMA) на четири часовата графика се сближават една към друга, което би могло да образува златен кръст. На свой ред, това може да привлече още купувачи и да тласне цената обратно нагоре.

 

Първата цел е $2,278,42, която в миналото се оказа предизвикателна за пробив. ETH не е имал затваряне над това ниво от 17-ти юни.

 

Ако пазарите се обърнат отново и спаднат по-ниско, очаквайте повторен тест на най-ниското ниво от 22-ри юни около $1,650.


ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: 
5 нови криптовалути с изключителен потенциал (видео)

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от Етериум Анализ

Какво показват технически индикатори за цената на Етериум

Въпреки одобрението на Етериум ETF, цената на ETH остана в застой през последните две седмици, като се колебаеше между $3,700 и $3,840. Тази липса на движение повдига въпроси относно влиянието на Етериум на пазара, особено в сравнение с бичите тенденции, наблюдавани при други криптовалути. Техническите фактори обаче предполагат потенциално рали за Етериум в близко бъдеще. […]

06.06.2024 12:00 2мин. четене

Етериум: $2,500 следващата цел на мечките?

Етериум (ETH) е в низходящ тренд, откакто падна под $3,000 преди шест седмици, сигнализирайки потенциално продължение на корекцията. Доклади, намекващи за възможно отхвърляне на заявления за спот Етериум ETF в САЩ добави към пазарния песимизъм. Анализаторите прогнозират още по-ниски цени на Етериум, ако тези ETF приложения бъдат отхвърлени, в съответствие с техническите анализи. Продължителността на […]

14.05.2024 18:30 2мин. четене

Цената на Етериум (ETH) скочи ден преди дебюта на фючърсния ETF – следва ли корекция?

Освен Биткойн, втората по големина криптовалута в света – Етериум (ETH) – също отбеляза значителен ръст на цената, като през последните 24 часа се повиши с над 3%, приближавайки се до границата от $1,750. Този скок в стойността на ETH се случи само ден преди дебюта на ETF за фючърси върху Етериум на 2 октомври. […]

02.10.2023 13:00 2мин. четене

Цената на Етериум се подготвя за следващото голямо движение

Цената на Етериум срещна трудности при поддържането на ниво над $2,000 и претърпя низходяща корекция спрямо щатския долар. Потенциално ново рали за ETH може да настъпи, ако пробивът надхвърли $1,950. Цената на Етериум влезна в низходяща тенденция, надминавайки съпротивата при $1,970. Въпреки че се изкачи над $2,000, тя не можа да задържи тези печалби и […]

17.07.2023 13:02 2мин. четене