НАЧАЛО АНАЛИЗИ Етериум Анализ

Етериум изглежда е позициониран за скок над $2,300

юли 10, 2021 12:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум изглежда е позициониран за скок над $2,300

Различни класове рискови активи спадат, като при криптовалутите положението не беше по-различно.

Но изглежда отново има потенциал за повишаване, тъй като значително техническо ниво беше защитено и един технически индикатор може да дава положителен сигнал.

 

Пазарите имаха неблагоприятна реакция към FED минутите (информация за монетарната позиция на Федералния Резерв), тъй като инвеститорите се притесняват от търговията с рефлация. Това предизвика краткосрочна разпродажба на рискови активи като криптовалути и акции.

 

Междувременно настроението се възстанови и има възобновен интерес към  рисковите активи. Това би трябвало да е попътен вятър за цената на Етериум, давайки възможност да се обърнат загубите през последните няколко дни.

Технически Етериум зачита много солидната възходяща оранжева тренд линия от 21-ви юни. Жизненоважно е, цената на ETH да успее да затвори над тази линия като потвърждение за нейната сила.

 

Допълнителна причина да бъдем оптимисти за Етериум е, че 55 и 200-периодните обикновени пълзящи средни (SMA) на четири часовата графика се сближават една към друга, което би могло да образува златен кръст. На свой ред, това може да привлече още купувачи и да тласне цената обратно нагоре.

 

Първата цел е $2,278,42, която в миналото се оказа предизвикателна за пробив. ETH не е имал затваряне над това ниво от 17-ти юни.

 

Ако пазарите се обърнат отново и спаднат по-ниско, очаквайте повторен тест на най-ниското ниво от 22-ри юни около $1,650.


ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: 
5 нови криптовалути с изключителен потенциал (видео)

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от Етериум Анализ

Цената на Етериум във възход – какво да следим?

Етериум (ETH) започва обещаващо тази седмица, след като в продължение на четири последователни дни показваше бичи резултати. Въпреки че това може да доведе до известно вълнение, свързано с акумулацията през уикенда, има няколко неща, които инвеститорите трябва да вземат предвид. Бичото представяне на ETH през последните четири дни бележи първия път, когато цената е предпочитала […]

май 29, 2023 16:00 3 мин. четене

Етериум: Ще преодолее ли алткойнът бариерата от $2,000?

Неотдавнашните движения на цената на Етериум се смятат за значими, като по данни на CoinMarketCap за седмицата тя нарасна с 3.8%. Към момента на писане на статията Етериум се търгува на цена около $1,860 с пазарна капитализация над $230 милиарда. Въпреки настоящите пазарни условия, мнозина в крипто общността очакват, че Етериум скоро ще надхвърли границата от […]

април 6, 2023 17:29 2 мин. четене

Цена на Етериум: Какво сочат индикаторите за посоката на тренда?

Етериум се сблъска със силно отхвърляне близо до $1,300. ETH се понижава, но има значително ниво подкрепа, която се очаква между $1,240 и $1,220. Цената на Етериум остава подкрепена Цената на Етериум направи опит за прилично повишение над нивото от $1,260. Алткойнът се изкачи над нивото от $1,280 – но се сблъска със силна съпротива […]

декември 12, 2022 14:14 2 мин. четене

Етериум (ETH) демонстрира сила – ще продължи ли възхода?

Цената на Етериум (ETH) бе отблъсната два пъти от зоната на съпротива от $1,300 днес.  Алткойнът се понижи под $1,280, но биковете бяха активни между нивото от $1,270 и 100-часовата проста пълзяща средна. Под тези нива можем да очакваме подкрепа около $1,250 и $1,240. Цената наскоро достигна локално дъно под $1,240 и наскоро започна нов […]

декември 5, 2022 16:03 1 мин. четене