НАЧАЛО Биткойн Алткойни

5 нови криптовалути с изключителен потенциал (видео)

ЮЛИ. 9, 2021 20:51 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 5 нови криптовалути с изключителен потенциал (видео)

В ново видео, Ларк Дейвис сподели кои са тези 5 монети с ниска капитализация, които той смята, че имат висок потенциал.

1-Ramp

RAMP DeFi е децентрализиран протокол, който има за цел да засили приемането на децентрализираното финансиране, като позволи на потребители, да залагат (стейкват) токени на ETH платформи, без да използват Етериум. 

 

В същото време потребителите на Етериум могат да взаимодействат с протокола RAMP и да увеличат своята възвръщаемост.

 

“... Говорили сме за RAMP DeFi доста пъти в този канал. Все още съм бичи за тази монета.”

 

Дейвис обясни, че платформата позволява взаимодействието с различни блокчейни като Етериум и Binance Smart Chain с цел стейкване, като можете да получавате долари като награди. 

 

Youtube личността смята, че криптовалутата има потенциал да се установи като най-големите играчи в пространството на децентрализираното финансиране. Той посочва силни фундаменти и факта, че екипът зад проекта продължава да го изгражда активно, разширявайки предлагането на монети и имплементациите в нови блокчейни.

 

RAMP достигна връх от $1.03 април месец, като оттогава се коригира до текущата си цена от около $0.17.  

 

2 - Covalent

 

Covalent е нов проект, който събира данни от значително количество блокчейни, предоставяйки значителна информация за разработчици и инвеститори. Този протокол действа като The Graph, като има много по-ниска капитализация от конкурента си. 

 

Дейвис подчерта кой стои зад проекта като потенциален катализатор на интереса към създаването му.

“Вижте кой стои зад Covalent. 
 
#HASHED - една от най-големите венчър капитал фирми в Корея, Binance Labs, Coinbase Ventures, Alameda Research - хората зад FTX и още много от най-големите и уважавани имена от венчър капитал пространството в крипто, което означава, че ще видим осъществяването на много ценни връзки с Covalent...”

 

3 - Open Ocean

 

Open Ocean стартира наскоро. Проектът има за цел да намери най-добрата цена и най-ниския слипидж за търговците на агрегирани децентрализирани и централизирани борси, като прилага оптимизиран интелигентен алгоритъм за маршрутизиране. 

 

Open Ocean също така предоставя на потребителите приложни програмни интерфейси (API) и индивидуален потребителски интерфейс в подкрепа на тяхната специфична инвестиционна стратегия. 

 

Протоколът е интегриран с блокчейна на Етериум, Solana, Binance Smart Chain, Ontology и Tron. Скоро предстоят редица интеграции с проекти като Polygon, Fantom, Polkadot и редица други. 

 

“Open Ocean не е някакви фантазия, която ще излезе някои ден в далечното бъдеще. Всъщност платформата вече е водещ агрегатор на Binance Smart Chain - това е много впечатляващо. Също така е единствения борсов агрегатор на Solana в момента - това също е много интересно. И е единствения агрегатор, опериращ на Tron блокчейна.
 
Така че те вече вършат доста невероятни неща. Те вече имат над 200,000 уникални активни адреси, взаимодействащи с протокола. Повече от 730,000 транзакции са били извършени с над $2 млрд. Обем. Това са впечатляващи статистики!”

 

4 - Wilder World

 

“И преди съм ги споменавал в канала. Това е децентрализиран NFT пазар, гидлия за артисти и мета вселена. Работят с големи артисти, правят много готини неща. [...]
 
Те правят виртуална вселена, където можете да вземете NFT-то си. [...]
 
Тези тип висококачествени NFT метавселени ще имат стойност. И ако си мислите ‘Е, окей, този тип метавселени дали наистина ще имат чак такава стойност?’, [бих ви попитал] чували ли сте за Decentraland, защото е голяма работа. 
 
Това, което ми харесва при Wilder, е качеството на това, което [предлагат], в допълнение към това, че функционалността на борсата е вградена. [...]
 
Имам торба Wilder токени, в общи линии въз основа на това, че очаквам да стигне Луната в не много далечното бъдеще.”

 

Дейвис подчерта, че Digital Currency Group са ивнестирали в проекта. Те държат Coindesk и Grayscale - най-голямата платформа за институционални инвестиции в крипто. 

 

5 - Efinity

 

Efinity е разработен от Enjin. Enjin е пионер в NFT индустрията през 2017 г. - автори на ERC-1155, новаторския стандарт на NFT токени и първата платформа за създаване на незаменими токени.

 

Efinity фокусиран на оперативна съвместимост NFT блокчейн, базиран на Polkadot. Задвижвана от дефлационния EFI Token, мрежата е екологична, мащабируема и създадена за игри, приложения, предприятия и създатели, за да доставя свои собствени незаменими токени.

 

“Много съм развълнуван, защото Enjin са правили невероятни неща като говорим за NFT пространството.”

 

Както Дейвис посочи, токенът не се търгува все още. Екипът проведе продажба през юни на CoinList

 

Стартът на търговията на криптовалутата е планиран за 4-ти август. Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Огромни печалби се очертават за Етериум

В поредица от туитове Бенет обяснява как ETH може да се увеличи до $20,000 до януари 2022 г. при правилните пазарни условия.“Ако $BTC пробие $65,000 без значително отдръпване първо, $ETH вероятно го п...
ОКТ. 21, 2021 18:17 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум проби над $4,000 - какво да очакваме?

Текущата цена на актива е малко над $4,000, което е увеличение от 4% през последната седмица.Последният възход е резултат от повторното нарастване на популярността на незаменимите токени (NFT), DeFi п...
ОКТ. 20, 2021 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-големите печалби в бичия пазар тепърва предстоят

В нов епизод на Crypto Banter макрогуруто казва, че пазарите на цифрови активи са готови да се придвижат нагоре след брутален коригиращ период през последните няколко месеца.“Ние сме [на ръба] на най-...
ОКТ. 20, 2021 12:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тези два алткойна скочиха след листинг на Coinbase

В ново съобщение Coinbase разкри, че ще поддържа търговия за ARPA Chain (ARPA), Bounce (AUCTION) и Perpetual Protocol (PERP) в 9 часа сутринта по тихоокеанско стандартно време във вторник. И трите кри...
ОКТ. 20, 2021 09:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света