НАЧАЛО АНАЛИЗИ Етериум Анализ

Етериум демонстрира сила – $8,000 е на хоризонта

октомври 16, 2021 16:20 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум демонстрира сила – $8,000 е на хоризонта

Резервите на ETH на различните борси са спаднали с увеличаването на оттока.

Coinbase отбеляза изтегляне на 400,000 Етериум токена, а според управляваната от общността крипто платформа CryptoQuant е вероятно изтичането да е било институционална дейност. 

Анализаторите очакват възходящо въздействие върху цените на ETH

400,000 ETH са еквивалентни на $1.5 милиарда, изтеглени от втората по големина крипто борса. Индикаторът за изтичане на валута се счита за знак за увеличен отток и недостиг на предлагане.

Ethereum Exchange Outflow

Етериум отбеляза над 20% печалби през последните две седмици.

Интересното е, че има скок в активността на китове в мрежата на втората по пазарна капитализация криптовалута. Етериум на стойност над $188 милиона беше преместен между два анонимни портфейла за криптовалута в една транзакция.

Мистериозен кит инициира транзакцията и тя беше изпратена до неизвестен получател. Подробностите за сделката са следните:

Whale activity on the Ethereum Network

След като новината за одобрен Биткойн ETF от Комисията по ценните книжа и борсите, експертите очакват същото за ETH. Анализаторите са на мнение, че след одобрението на Биткойн ETF, притокът на капитал към Етериум и алткойните ще се увеличи.

Псевдонимният търговец на криптовалути и анализатор @jroberts3334 е поставил цел от $8,000 за ETH за февруари 2022 г.

Саймън Дедик, управляващ партньор на Moonrock Capital, е бичи за Етериум; той написа в Twitter:

Анализаторите на FXStreet са оценили ценовата тенденция на ETH, за да дадат цели за алткойна. Те са поставили цел от $5,200.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от Етериум Анализ

Цената на Етериум (ETH) скочи ден преди дебюта на фючърсния ETF – следва ли корекция?

Освен Биткойн, втората по големина криптовалута в света – Етериум (ETH) – също отбеляза значителен ръст на цената, като през последните 24 часа се повиши с над 3%, приближавайки се до границата от $1,750. Този скок в стойността на ETH се случи само ден преди дебюта на ETF за фючърси върху Етериум на 2 октомври. […]

02.10.2023 13:00 2 мин. четене

Цената на Етериум се подготвя за следващото голямо движение

Цената на Етериум срещна трудности при поддържането на ниво над $2,000 и претърпя низходяща корекция спрямо щатския долар. Потенциално ново рали за ETH може да настъпи, ако пробивът надхвърли $1,950. Цената на Етериум влезна в низходяща тенденция, надминавайки съпротивата при $1,970. Въпреки че се изкачи над $2,000, тя не можа да задържи тези печалби и […]

17.07.2023 13:02 2 мин. четене

Етериум: Ще успее ли цената да пробие над $2,000?

Текущата цена на Етериум (ETH) се колебае около $1,850, като показва малка промяна спрямо нивата от сряда. Въпреки че имаше отхвърляне на ниво около $1,900, което доведе до тестване на подкрепата при $1,825, ключовият въпрос остава: може ли цената на ETH да пробие над прага от $2,000? Цялостната стабилност на пазара на криптовалути предотврати по-нататъшни […]

29.06.2023 16:00 2 мин. четене

Цената на Етериум във възход – какво да следим?

Етериум (ETH) започва обещаващо тази седмица, след като в продължение на четири последователни дни показваше бичи резултати. Въпреки че това може да доведе до известно вълнение, свързано с акумулацията през уикенда, има няколко неща, които инвеститорите трябва да вземат предвид. Бичото представяне на ETH през последните четири дни бележи първия път, когато цената е предпочитала […]

29.05.2023 16:00 3 мин. четене