НАЧАЛО Други

Ще успее ли Биткойн да запази инерцията си? - анализ

АПР. 13, 2019 09:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ще успее ли Биткойн да запази инерцията си? - анализ

Биткойн бавно се завръща в последно време.


Това се случи, след като общият интерес към криптовалутите отслабна, след като пазара претърпя рязък спад януари миналата година.

След като Биткойн падна под $ 4,250 в края на ноември 2018 г., цената остана под това ниво. BTC / USD за известно време спадна до $ 3,215,20, преди да се върне по-високо.

Тъй като остана под нивото от $ 4,250 в продължение на почти една година, скорошният скок в цената на Биткойн стана популярна тема.

Вдигането на цената на BTC също повиши цената на другите криптовалути. Това повдига въпроса дали виждаме промяна в общата тенденция на цените на крипто-пазара.

Според доклади, пробивът на нивото $ 4,250 се дължи на голям обем поръчки. Тъй като BTC / USD се повиши до над $ 5,000, крипто-търговците ще задават въпроса дали този тренд може да бъде поддържан.

Скорошният скок на криптовалутата тласна цената на BTC / USD да тества 200-дневната SMA.

Ценовото действие успя да затвори над това ниво и отвори цяла нова търговска сесия над ключовото психологическо ниво.


Следващата главна цел за Биткойн се появяви на $ 6,250, което по-рано служи като подкрепа.

Ако погледнем към техническата страна, ще видим, че след пробива от периода на консолидация под $ 4,250, цената все още не е направила корекция. Но има доказателства, че BTC / USD може да се направи пулбек предвид скритата меча дивергенция на стохастичния осцилатор.

BTCUSD analysis

В момента цената остава свръхкупена, но това може да се промени в близко бъдеще. В идеалния случай, връщане към или близо до подкрепата на $ 4,250, ще привлече нови купувачи на пазарите. Като се има предвид, че повишението над $ 4,250 дойде внезапно, много поръчки вероятно ще се натрупат на това ключово ниво, което може да бъде тествано като подкрепа.

Общата тенденция в BTC / USD остава низходяща. Но в близко бъдеще това може да се промени, ако цената успее да се отскочи от $ 4,250.

В посока нагоре, Биткойн може да се насочи към ценовото ниво от $ 6,250. Тестването на това ниво може да покаже потенциална промяна в общото отклонение на тенденцията. Въпреки това е твърде рано да се спекулира на този етап.

За момента е идеално търговците да се съсредоточат върху отдръпването до $ 4,250, и евентуалния скок до $ 6,250 след това. Това би могло да проправи пътя за ценови действия, които в крайна сметка ще се изместят от мечи към бичи настроения.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още от Други

XRP анализ 30-ти ноември

XRP/USD средносрочен тренд: Мечи. Вчера цената на XRP беше в низходящ тренд. В средносрочен план цената е в рамките на меча тенденция. Също така, имайте предвид, че от 25-ти ноември цифровият актив ва...
НОЕ. 30, 2018 19:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум дългосрочен анализ

ETH/USD дългосрочен тренд: Мечи. Цената на Етертиум варираше в последните няколко сесии преди падането на крипто пазара, между ценовите територии на $ 180 и $ 160. Криптовалутата правеше кратки възход...
НОЕ. 26, 2018 13:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн дългосрочен анализ 6-ти януари

BTC/USD дългосрочен тренд: Вариращ. Цената на Биткойн продължава да вижда значителен брой слаби ценови колебания, тенденция, която продължава от последната седмица на 2018-та година. Криптовалутата за...
ЯНУ. 6, 2019 22:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ценови Анализ 11/4/2018 - Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash

Ценови анализ В скорошен ход китайското правителство пусна фонд за финансиране на блокчейн проекти и стартиращи фирми на стойност $1,6 млрд. Япония води в света на крипто търговията. Там има над 3,5мл...
АПР. 12, 2018 11:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света