НАЧАЛО АНАЛИЗИ Cardano Анализ

Цената на ADA на път да пробие ключово ниво на съпротива

юли 4, 2023 16:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на ADA на път да пробие ключово ниво на съпротива

Крипто аналитикът и трейдър Дан Гамбардело наскоро сподели оптимистична гледна точка за Cardano (ADA) чрез серия от туитове.

В своя анализ Гамбардело прогнозира, че цената на ADA може да надмине ключово ниво на съпротива, вариращо от $0.32 до $0.35.

Трейдърът посочи, че ADA все още има възможност за възстановяване след въздействието на съдебните дела на SEC срещу Binance и Coinbase.

Той също така подчерта, че ADA притежава по-голям потенциал в сравнение с Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), тъй като тези две криптовалути не изискват толкова много отскок, колкото ADA, като по този начин превръщат ADA в силен конкурент на Етериум.

Гамбардело прогнозира, че ако ADA получи натиск за покупки от страна на биковете през следващата седмица, цената на токена потенциално може да се покачи до $0.32. Преодоляването на това значимо ниво на съпротива би осигурило силно бичо потвърждение за ADA.

Въпреки това, ако цената на ADA спадне под 20-дневната линия на пълзящата средна, целта за понижение може да бъде около $0.22, според анализатора.

И в двата случая се очаква ADA да направи движение от около 8-9 %.

На трейдърите и инвеститорите се препоръчва да наблюдават 20-дневната пълзяща средна през следващите дни, тъй като тя може да предостави ранни индикации за краткосрочната посока на цената на ADA.

Пробив под 20-дневната МА може да доведе до спад към $0.22, докато продължаваща подкрепа от линията може да тласне цената на ADA към $0.32.

Малко след първоначалния туит Гамбардело публикува друг туит, в който изрази убеждението си, че ADA ще надмине другите криптовалути на следващия бичи пазар.

Към момента на писане на статията ADA отбеляза ръст от 0.8% през последните 24 часа, достигайки цена на търговия от $0.4877.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Още от Cardano Анализ

Цената на Cardano претърпя сериозен срив – какво да следим?

Cardano (ADA) е изправена пред предизвикателна пазарна среда, тъй като криптовалутата отслабна допълнително на фона на повторното тестване на зоната от $25,000 от страна на Биткойн. Като една от водещите криптовалути по отношение на пазарната капитализация, Cardano е силно повлияна от по-широките пазарни тенденции. Този неуспех повдигна въпроси относно бъдещата траектория на Cardano и дали […]

12.06.2023 19:30 3 мин. четене

Прогноза за Cardano: Съпротивата при $0.35 спира възстановяването

Продължаващото рали за възстановяване на Cardano се сблъска с препятствие, когато достигна зоната на съпротива от $0.35 на 14 март. Дневната графика показва, че купувачите не успяха да преодолеят нивото от $0.35. Отхвърлянето на цената с дълъг фитил сочи, че трейдърите продават по време на ценовите ралита. Ако натискът от продажби се запази, цената на […]

15.03.2023 16:30 2 мин. четене

Cardano (ADA) се насочва към съпротивата от $0.60

Техническият анализ на Cardano подчертава бичи перспективи, тъй като цената продължава да се движи нагоре. Удълженият възходящ тренд започна на 27 юли 2022 г. с цена от $0.45 и достигна 30-дневен връх на $0.55. Към момента на изготвяне на статията цената се консолидира точно под съпротивата от $0.55, формирайки модел на троен връх около това […]

01.08.2022 18:25 2 мин. четене

Cardano (ADA) може да отскочи с 15%

За щастие, тази корекция е над зоната на значително търсене, която вероятно ще предизвика вълна от покупки, изтласквайки ADA по-високо. Цената на Cardano почти намаля наполовина от най-високата си стойност от $3.11. В момента ADA се търгува на $1.86 и бързо се приближава до 6-часовата зона на търсене от $1.68 до $1.79. Не Пропускай: Фондация Етериум […]

17.11.2021 17:07 1 мин. четене