НАЧАЛО АНАЛИЗИ Cardano Анализ

Cardano (ADA) може да отскочи с 15%

ноември 17, 2021 17:07 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano (ADA)  може да отскочи с 15%

За щастие, тази корекция е над зоната на значително търсене, която вероятно ще предизвика вълна от покупки, изтласквайки ADA по-високо.

Цената на Cardano почти намаля наполовина от най-високата си стойност от $3.11. В момента ADA се търгува на $1.86 и бързо се приближава до 6-часовата зона на търсене от $1.68 до $1.79.

Не Пропускай: Фондация Етериум изпраща 20,000 ETH на Kraken

Тази област на подкрепа е важна при определянето на пристрастието към алткойна. Тъй като цената на Cardano премина през дъното на диапазона от $1.91, тя е в зоната на дълбоки отстъпки и което означава, че мечките потенциално ще си починат.

Успешното отскачане от зоната на търсене, спомената по-горе, вероятно ще изведе ADA обратно над дъното на диапазона. Освен това цената на Cardano може да тества повторно психологическото ниво от $2, което е около 10% покачване от $1.79.


ADA може да тества тавана от $2.08 и да събере ликвидност, която се намира над него. Този ход би представлявал 15% изкачване.

Възходът на Cardano зависи от това дали спадът ще бъде ограничен от зоната на търсене от $1.68 до $1.79. Въпреки това, ако ADA създаде по-ниско дъно под $1.68, това ще обезсили възходящата теза.

Това развитие може да предизвика срив от 12% до незабавно ниво на подкрепа от $1,46.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от Cardano Анализ

Cardano показва сила – възможен ли е скок до $10?

Мрежата на Cardano показва оптимистични сигнали, които свидетелстват за потенциален скок в цената на родния токен на платформата, ADA. Според прогнозите на някои криптовалутни анализатори ADA токенът може да се покачи до $10 по време на този очакван възход. Анализаторът Али Мартинез наскоро подчерта стабилността на мрежата Cardano. Той посочи различни показатели, илюстриращи значителен растеж […]

05.03.2024 20:05 2 мин. четене

Цената на ADA на път да пробие ключово ниво на съпротива

Крипто аналитикът и трейдър Дан Гамбардело наскоро сподели оптимистична гледна точка за Cardano (ADA) чрез серия от туитове. В своя анализ Гамбардело прогнозира, че цената на ADA може да надмине ключово ниво на съпротива, вариращо от $0.32 до $0.35. #Cardano is sleeping, but this chart suggests that won’t be the case for much longer.$ADAhttps://t.co/XDxbWsS2yu — […]

04.07.2023 16:00 2 мин. четене

Цената на Cardano претърпя сериозен срив – какво да следим?

Cardano (ADA) е изправена пред предизвикателна пазарна среда, тъй като криптовалутата отслабна допълнително на фона на повторното тестване на зоната от $25,000 от страна на Биткойн. Като една от водещите криптовалути по отношение на пазарната капитализация, Cardano е силно повлияна от по-широките пазарни тенденции. Този неуспех повдигна въпроси относно бъдещата траектория на Cardano и дали […]

12.06.2023 19:30 3 мин. четене

Прогноза за Cardano: Съпротивата при $0.35 спира възстановяването

Продължаващото рали за възстановяване на Cardano се сблъска с препятствие, когато достигна зоната на съпротива от $0.35 на 14 март. Дневната графика показва, че купувачите не успяха да преодолеят нивото от $0.35. Отхвърлянето на цената с дълъг фитил сочи, че трейдърите продават по време на ценовите ралита. Ако натискът от продажби се запази, цената на […]

15.03.2023 16:30 2 мин. четене