НАЧАЛО Други

Биткойн удря тримесечен връх от $ 4,082 с още място за растеж

МАР. 29, 2019 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн удря тримесечен връх от $ 4,082 с още място за растеж
Данни от Bitstamp, който традиционно доставя малко по-консервативна цена от някои основни платформи, потвърди, че Биткойн достигна $ 4,082 в петък.

Статистиката сочи, че това е най-високата стойност за двойката от 24-ти декември насам и представлява дневен ръст от 1,6%.
BTC / USD се бореше да задържи около $4,000 тази седмица, като анализаторите предупредиха, че спадът вероятно е неизбежен, ако двойката не успее да приключи месеца над $ 3,800.

С петъчното развитие, този сценарий изглежда все по-малко вероятен.

В по-дългосрочен план, BTC / USD все още е с почти 40% по-ниско от позицията си преди шест месеца.


Междувременно алткойн пазарите изглежда бяха леко засилени от възходящия импулс на цената на BTC, като Етериум преодолява предишните си загуби, възвръщайки нивото от $ 140. Най-големият алткойн по пазарна капитализация все още не е достигал дългосрочни максимуми, като в края на миналия месец достигна $155, оставайки на чувствително по-ниска цена от ноември.

Ценовото представяне обаче все още може да не е повод за празнуване. Тъй като анализаторите реагираха на пазарите, някои хора подчертаха, че феномените на мрежата предполагат територия на консолидация.

Други, като разработчика Ник Картър, отбелязаха, че разширяващият се mempool - размерът на кеша на непотвърдените транзакции на Биткойн - се увеличава бързо, което увеличава таксите.


Ако цената на BTC продължи да расте в краткосрочен план, коментаторите ще гледат данни от индустрията в лицето на скандали, фокусиращи се върху фалшивите обеми от борсите.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още от Други

Ripple анализ

Пазарните движения на XRP/USD все още имат варираща перспектива тази седмица. Напоследък движенията в обхват имат значително по-ниски дъна отколкото върхове. Стойността на двойката се движи малко над...
ЮНИ. 23, 2018 21:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

BTC анализ от 30.03.2018 г.

Мечките успяха да задържат експоненциалната плъзгаща се средна за последните 20 дни, вкарвайки цените в низходящ канал. Индексът на относителна сила смело влиза в територията на свръхпродажба, което, ...
АПР. 3, 2018 11:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

TRX анализ 30-ти януари

TRON се връща към възходящия тренд в средносрочната си перспектива. Това стана след формирането на вечерни звезди малко след отварянето, като мечките бутнаха цената до $ 0.02634 в областта на търсене...
ЯНУ. 30, 2019 18:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

EOS анализ - 20 юли

EOS/USD средносрочен тренд: Мечи. EOS е в низходяща тенденция в средносрочната перспектива. Мечките продължиха натиска в резултат на ръст на инерцията, което доведе до пробива на 8,40 долара в долнат...
ЮЛИ. 20, 2018 20:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света