НАЧАЛО Биткойн Анализ

Биткойн се задържа на 200-дневната средна - какво да очакваме?

СЕП. 17, 2021 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн се задържа на 200-дневната средна - какво да очакваме?

В краткосрочен план техническите характеристики на BTC продължават да показват сила.

Цената възстанови 200-дневната плъзгаща се средна стойност.


Биковете успяха да изтласкат BTC обратно над съществени нива на подкрепа (които бяха съпротиви преди това).


Най-голямата криптовалута по пазарна капитализация, се търгува около $48,000 за втори пореден ден. Възходящият импулс изглежда се изтощи за момента. Това стана, след като в четвъртък САЩ публикуваха неочаквано силни стойности на продажбите на дребно през август, които съживиха опасенията за намаляване на стимулите от страна на Федералния резерв.Междувременно някои се притесняват, че дълговите проблеми на китайския гигант за имоти Evergrande могат да разтърсят финансовите пазари, включително криптовалутите. Пазарната активност на фючърси и опции за Биткойн предполага, че инвеститорите остават с очаквания за възход, но са предпазливи. 


Бичият сантимент е явен от леко положителните проценти на финансиране или разходите за задържане на дълги позиции на пазара на фючърси, както посочиха основателите на Glassnode Ян Хапел и Ян Алеман.


Предпазливостта е очевидна от положителните едноседмични и едномесечни съотношения на пут към кол опции. Това съотношение измерва цената на путове - или мечи залози - спрямо кол опциите, които са бичи залози. Положителните стойности предполагат, че търговците търсят краткосрочна защита срещу спадове.


Като се имат предвид краткосрочният технически импулс и тенденцията на засилване на фундаментите и блокчейн показателите, изглежда по-вероятно $42,800 да е дъното на краткосрочното отдръпване. 


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Binance прави сериозна стъпка, за да успокои регулаторите

Силните ръце, държащи 'по-стари' монети, продължават да натрупват, докато по-слабите ръце с ‘по-млади’ монети продават. В сегашните пазарни условия може да се окаже особено рисково да се предприемат краткосрочни трейдове.


Съвсем наскоро тези, държали монети от 3 до 6 месеца, които са отговорни за по-голямата част от скорошните продажби, изглежда са спрели да разпродават BTC. Това предполага, че групата може да е достигнала точка на капитулация. Имайте предвид, че голяма част от тези монети са натрупани между $50,000 до $64,800.


Това е положителен сигнал, тъй като 3 до 6-месечните монети ще започнат да включват времевата рамка от юли до август, когато BTC се консолидира малко над $30,000. 


Биковете трябва да видят тази група притежатели да показва признаци на задържане, вместо да продава, тъй като голямо количество Биткойн е натрупано от големи организации между юни и август, според верижни данни.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мнения (1)
Free Bitcoin СЕП. 17, 2021 От няколко месеца се занимавам с един сайт.Това е най-старият крипто кран за Биткойн в света работи от 2013г. Не изисква инвестиция.Който няма Биткойн сега е момента да добие БЕЗПЛАТНО.https://freebitco.in/?r=36608933
Изкажете мнение
Още от Биткойн Анализ

Биткойн анализ 4-ти февруари

Въпреки това, двойката BTC / USD не успя да набере сила над $ 3,480 и започна нов спад. Монетата спадна под поддръжката от $ 3,440 и 100-часовата проста плъзгаща се средна. Нещо повече, имаше пробив ...
ФЕВ. 4, 2019 12:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн анализ 7-ми април

Миналата седмица биткойн започна силно възходящо движение, след като проби съпротивата на $ 4,200. Двойката BTC / USD се изкачи над много нива на съпротива, включително $ 4,400, $ 4,600 и $ 4,800. К...
АПР. 7, 2019 17:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн анализ 21-ви февруари

BTC / USD се търгува под нивото на подкрепа от $ 3,900, но намери подкрепа близо до нивото от $ 3,860. По-късно се формира база за подкрепа над $ 3,860 и най-накрая започна нов възходящ ход. Нивото ...
ФЕВ. 21, 2019 11:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн анализ 2-ри март

Това се потвърждава от Болинджър линиите, които са в най-тесния си диапазон от известно време. Изглежда при Биткойн се формира мечи флаг. Пробив, последван от приличен обем на продажби, може да се оча...
МАР. 2, 2019 16:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света