НАЧАЛО Биткойн Анализ

Биткойн се задържа на 200-дневната средна - какво да очакваме?

СЕП. 17, 2021 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн се задържа на 200-дневната средна - какво да очакваме?

В краткосрочен план техническите характеристики на BTC продължават да показват сила.

Цената възстанови 200-дневната плъзгаща се средна стойност.


Биковете успяха да изтласкат BTC обратно над съществени нива на подкрепа (които бяха съпротиви преди това).


Най-голямата криптовалута по пазарна капитализация, се търгува около $48,000 за втори пореден ден. Възходящият импулс изглежда се изтощи за момента. Това стана, след като в четвъртък САЩ публикуваха неочаквано силни стойности на продажбите на дребно през август, които съживиха опасенията за намаляване на стимулите от страна на Федералния резерв.Междувременно някои се притесняват, че дълговите проблеми на китайския гигант за имоти Evergrande могат да разтърсят финансовите пазари, включително криптовалутите. Пазарната активност на фючърси и опции за Биткойн предполага, че инвеститорите остават с очаквания за възход, но са предпазливи. 


Бичият сантимент е явен от леко положителните проценти на финансиране или разходите за задържане на дълги позиции на пазара на фючърси, както посочиха основателите на Glassnode Ян Хапел и Ян Алеман.


Предпазливостта е очевидна от положителните едноседмични и едномесечни съотношения на пут към кол опции. Това съотношение измерва цената на путове - или мечи залози - спрямо кол опциите, които са бичи залози. Положителните стойности предполагат, че търговците търсят краткосрочна защита срещу спадове.


Като се имат предвид краткосрочният технически импулс и тенденцията на засилване на фундаментите и блокчейн показателите, изглежда по-вероятно $42,800 да е дъното на краткосрочното отдръпване. 


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Binance прави сериозна стъпка, за да успокои регулаторите

Силните ръце, държащи 'по-стари' монети, продължават да натрупват, докато по-слабите ръце с ‘по-млади’ монети продават. В сегашните пазарни условия може да се окаже особено рисково да се предприемат краткосрочни трейдове.


Съвсем наскоро тези, държали монети от 3 до 6 месеца, които са отговорни за по-голямата част от скорошните продажби, изглежда са спрели да разпродават BTC. Това предполага, че групата може да е достигнала точка на капитулация. Имайте предвид, че голяма част от тези монети са натрупани между $50,000 до $64,800.


Това е положителен сигнал, тъй като 3 до 6-месечните монети ще започнат да включват времевата рамка от юли до август, когато BTC се консолидира малко над $30,000. 


Биковете трябва да видят тази група притежатели да показва признаци на задържане, вместо да продава, тъй като голямо количество Биткойн е натрупано от големи организации между юни и август, според верижни данни.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мнения (1)
Free Bitcoin СЕП. 17, 2021 От няколко месеца се занимавам с един сайт.Това е най-старият крипто кран за Биткойн в света работи от 2013г. Не изисква инвестиция.Който няма Биткойн сега е момента да добие БЕЗПЛАТНО.https://freebitco.in/?r=36608933
Изкажете мнение
Още от Биткойн Анализ

Възходът при Биткойн продължава - $ 10,800 е следващата цел

BTC може да коригира по-ниско, но ако това се случи, е вероятно да отскочи от подкрепата на 10,400 долара.Вчера видяхме хубаво възходящо движение в BTC, Етериум и XRP срещу щатския долар. Биковете спе...
СЕП. 4, 2019 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн анализ - корекция след нов връх

Цената на Биткойн се търгува по-високо, преди да се изправи пред продавачите близо до $ 8,370 срещу щатския долар. BTC понастоящем се коригира, но всеки спад остава добре подкрепен над $ 7,800 и $ 7,6...
МАЙ. 16, 2019 12:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн анализ - BTC на ключови нива

BTC обаче все още се бори да достигне над 11,000 долара и може да възобнови спада си в близко бъдеще.Напоследък наблюдаваме значителен спад в цената на Биткойн под 11,000 срещу щатския долар. Двойката...
ЮЛИ. 16, 2019 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн анализ 26-ти февруари

Двойката BTC / USD спадна рязко надолу и прекъсна нивата на подкрепа от $ 4,000 и $ 3,800. Тя се търгуваше близо до нивото от $ 3,600 и намери подкрепа близо до $ 3,630. Беше сформирана база, а по-къс...
ФЕВ. 26, 2019 11:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света