НАЧАЛО Прессъобщения

Анализаторът на Bloomberg Джеймс Сейфарт поставя Етериум в светлината на прожекторите – каква е следващата цел на цените на Polygon и Everlodge?

12.12.2023 13:40 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализаторът на Bloomberg Джеймс Сейфарт поставя Етериум в светлината на прожекторите – каква е следващата цел на цените на Polygon и Everlodge?

Polygon (MATIC) е решение за мащабиране, което набра популярност през последните няколко години и наскоро отбеляза огромно увеличение на цената, подхранвано от цялостното пазарно рали.

То натрупа репутация благодарение на целта си за нулеви въглеродни емисии, което е първата стъпка към устойчивост.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Етериум (ETH) също преживя забележителен подем, особено след като ETF анализаторът на Bloomberg Джеймс Сейфарт обсъди как заявлението на Grayscale за фючърсен Етериум ETF може да е просто трик, за да притисне в ъгъла SEC да одобри заявлението на компанията за спот ETH ETF.

Друга криптовалута, която наскоро преживя подем, е Everlodge (ELDG), особено след като се придвижи към етап 8 на предварителната си продажба. Днес ще разгледаме представянето на цените на всяка криптовалута, за да видим докъде могат да се изкачат.

Polygon (MATIC) преодоля $0.93 – възможно ли е да достигне $1.5?

Polygon (MATIC) започна годината с низходяща тенденция, като стойността ѝ спадна от $1.5 до границата от $0.5. Оттогава насам тя преживя сериозен подем, достигайки най-високата си точка от $0.93, което показва, че Polygon скоро може отново да пробие точката на съпротива от $1 в близко бъдеще.

Средната цена на криптовалутата Polygon в момента е около $0.85, като през изминалата седмица тя се движеше от $0.789701 до $0.930923. Въз основа на неотдавнашните прогнози криптовалутата MATIC е подготвена скоро да преживее бичи поход, тъй като според прогнозата за цената на Polygon тя може да достигне $1.5 до края на 2024 г.

Етериум (ETH) надхвърля $2,200 – реалистичен ли е скок до $3,300?

Наскоро Етериум (ETH) беше в центъра на вниманието, особено след коментарите за бъдещ ETF. Анализаторът на Bloomberg ETF Джеймс Сейфарт заяви в публикация в X (Twitter) от 15 ноември, след като SEC отложи заявката за фючърсен ETF за ETH, че според него, ако SEC одобри заявката, това ще даде възможност на Grayscale да аргументира одобрението на заявката за спот Етериум ETF.

През изминалата седмица стойността на Етериум се повиши от $2,201 до $2,384. През изминалата година общият ръст на цената беше със 75%, което означава, че до края на годината Етериум може да удвои стойността си спрямо първоначалната цена в началото на годината. Анализаторите също са оптимистично настроени за бъдещето му и прогнозират, че през 2024 г. тя може да се покачи до $3,332.

Everlodge (ELDG) ще разполага с клуб за награди с безплатни нощувки

Everlodge (ELDG) е предстоящ пазар на недвижими имоти, който привлече голямо внимание със своето крипто ICO. Инерцията на предварителните продажби е огромна, тъй като проектът въвежда блокчейн технологията на пазара на недвижими имоти, който възлиза на $280 трилиона. Традиционно получаването на достъп до луксозен имот беше трудно. Everlodge ще се бори с това, като издава всеки имот под формата на NFT и след това го фракционира на по-малки части, всяка от които струва само $100.

По този начин всеки може с лекота да стане съсобственик на многомилионни имоти. Всеки може също така да получи достъп до Клуба за награди, където притежателите на местната криптовалута могат да получат достъп до безплатни нощувки. Те могат да ги препродадат за допълнителна капиталова печалба, ако не се интересуват от използването им. Всеки имот за отдаване под наем може да осигури пасивен доход и на притежателите на частичните NFT-та.

Обобщение

Polygon скоро може да отбележи подем, а анализаторите очакват Етериум да отбележи сериозен ръст, ако SEC одобри ETF за Етериум.

По време на етап 8 от предварителната продажба на Everlodge (ELDG), токена се търгува на цена от едва $0.027. При стартирането си, анализаторите прогнозират покачване на цената с 2,800%, което я прави криптовалута, която си заслужава да наблюдавате.

За повече информация относно текущата предварителна продажба на Everlodge (ELDG), моля, посетете техния уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Тези три криптовалути издават повече бичи сигнали от всякога и може да са готови да избухнат през март 2024 г.

Пазарите на криптовалути са известни със своята волатилност, като цените често се променят драстично за кратки периоди. На фона на тази волатилност обаче някои криптовалути се открояват като особено обещаващи.

05.03.2024 12:58 5 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

05.03.2024 12:55 3 мин. четене

Книгата, която разкрива тайните на крипто пазара

Финансовата ситуация в световен мащаб крещи за нестабилност и несигурност, като непрекъснато се влияе от редица геополитически фактори.

05.03.2024 12:49 3 мин. четене

Предпродажбата на Algotech (ALGT) раздвижва DeFi сектора: Avalanche (AVAX) с добри резултати, Polygon (MATIC) zkEVM се подготвя за ъпгрейда на Ethereum, Dencun

Avalanche (AVAX) се изстрелва, Polygon (MATIC) се подготвя за ъпгрейд, предварителната продажба на Algotech (ALGT) с прогнозиран скок от 275%!

05.03.2024 11:14 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.