НАЧАЛО Прессъобщения

Анализаторите прогнозират параболичен ръст за Chainlink, XRP и тази нова алтернатива на Bitcoin

ноември 7, 2023 13:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализаторите прогнозират параболичен ръст за Chainlink, XRP и тази нова алтернатива на Bitcoin

При сегашното състояние на криптопазара няколко анализатори прогнозират масивен ръст за Chainlink (LINK), XRP и нова алтернатива на Bitcoin - Bitcoin Spark (BTCS).

Прогноза за цената на Chainlink

Цената на Chainlink (LINK) наскоро се повиши с 54% в рамките на 12 дни, пробивайки нивото на съпротива, което я задържаше в продължение на 17 месеца. Нарастващите случаи на използване на LINK доведоха до увеличаване на приходите, което, в комбинация със хазната на Chainlink, вдъхна бичи дух на инвеститорите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Съществен показател за този оптимизъм е забележителният 104% скок на общия открит интерес към фючърсите на LINK за по-малко от две седмици. Анализаторите предполагат, че устойчивото търсене на LINK може да изтласка цената му над нивото на съпротива от $12.70. Съществуват и спекулации, че LINK има потенциал за по-нататъшно 77% рали, което може да доведе до ръст на цената до $20.

Съдебен иск срещу XRP

Компанията Ripple, която стои зад XRP, постигна две ключови победи в продължаващата си съдебна битка с Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC). Тези триумфи осигуриха на Ripple силна опора, тъй като наближава нетърпеливо очакваното съдебно решение, насрочено за април 2024 г. Забележително е, че много признаци и експертни мнения сочат, че Ripple ще излезе начело. Комбинирайки този правен оптимизъм с прогнозирания бичи поход на криптовалутите през 2024 г., анализаторите предполагат, че може да станем свидетели на огромни увеличения на цената на XRP.

Bitcoin Spark

Bitcoin Spark разпали въображението на криптообщността със своето отличително предложение за стойност. Този иновативен форк на Bitcoin запазва почитаната горна граница на предлагане от 21 милиона монети, като същевременно въвежда множество технологични подобрения, за да се справи с ограниченията на своите предшественици и да насърчи нова ера на крипто транзакциите.

По-краткото време за блокиране на Bitcoin Spark, по-големите възможности за транзакции на отделни блокове и по-голямата мрежа от възли, осигуряват по-бърза и по-евтина обработка на транзакциите. Друг акцент е многослойният дизайн на мрежата, включващ специален слой за смарт договори, който побира редица езици за програмиране от високо и ниско ниво. Тази многофункционалност позиционира Bitcoin Spark като стабилна мрежа, способна да поддържа разнообразни смарт договори и децентрализирани приложения (dApps).

Може би най-отличителната характеристика на платформата на Bitcoin Spark е нейният консенсусен механизъм, познат като Proof-of-Process (PoP). Този уникален хибриден модел съчетава елементи от механизмите Proof-of-Work (PoW) и Proof-of-Stake (PoS), като предлага възнаграждения на потребителите за потвърждаване на блокове и предоставяне на изчислителна мощност на мрежата.

Интересното е, че PoP системата ще намалява експоненциално възнагражденията за всяка допълнителна изчислителна мощност, което, в комбинация с обширните възли, гарантира справедлив и демократизиран процес, който побира неограничен брой участници. За да подобри още повече достъпността ѝ, екипът на Bitcoin Spark ще пусне заедно с основната мрежа и удобно за потребителя приложение за валидиране на мрежата, съвместимо с популярни операционни системи, като iOS, Android и Windows.

В един ориентиран към бъдещето ход мрежата Bitcoin Spark ще даде възможност на институциите и частните лица да използват внесената изчислителна мощ за отдалечени изчисления, като плащанията се извършват единствено в BTCS. Валидаторите на мрежата ще получават 97% от генерираните приходи в допълнение към нови токени BTCS и таксите за транзакции от потвърдените блокове. Останалите 3% ще бъдат разпределени за развитието на мрежата, като по този начин ефективно се монетизира иначе неизползваната изчислителна мощност.

Освен това приложението и уебсайтът на Bitcoin Spark ще включват малки, ненатрапчиви рекламни площи, които ще бъдат организирани от общността и също ще се заплащат в BTCS. Участниците в мрежата ще получават 50% от генерираните приходи, като ще има допълнителни стимули за тези, които участват в контрола на рекламите. Забележително е, че мрежата Bitcoin Spark е преминала и е издържала множество одити на смарт договорите, което удостоверява нейната устойчивост.

На 1 ноември Bitcoin Spark отбеляза важен етап, като започна предпоследната фаза на своето първично предлагане на монети (ICO), което доведе до повишаване на цената на BTCS до $3.50. Очакването се засилва, тъй като BTCS е на път да продължи да се покачва до официалната си стартова цена от $10.

Криптовалутата ще стартира на 30 ноември, а анализаторите предполагат, че този стратегически момент, точно преди потенциален бичи пазар, е послужил като катализатор за забележителни ценови скокове за скъпоценните камъни с ниска капитализация. Експертите отбелязаха също така иновативната технология на Bitcoin Spark, ограниченото предлагане, множеството приложения в реалния свят и етосът на общността като показатели за устойчиво дългосрочно повишаване на стойността.

Заключение

Макар че Chainlink (LINK), XRP и Bitcoin Spark (BTCS) имат потенциал да поскъпнат, изключително важно е да проведете собствено проучване, преди да поемете каквито и да било ангажименти.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 9:30 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.