НАЧАЛО Прессъобщения

Анализаторите правят бичи прогнози за цените на Bitcoin (BTC) и Cardano (ADA), KangaMoon (KANG) се покачва

12.02.2024 9:36 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализаторите правят бичи прогнози за цените на Bitcoin (BTC) и Cardano (ADA), KangaMoon (KANG) се покачва

С бързото развитие на пейзажа на меме монетите, KangaMoon (KANG) се очертава като потенциален фактор, който променя правилата на играта. Тяхната основна цел е да насърчават възможно най-активната и ангажирана меме общност.

Някои анализатори дори определиха този новак в етап 1 на предварителната му продажба като следващия 100х токен през 2024 г. Междувременно анализаторите остават бичи настроени към Cardano (ADA) и Bitcoin (BTC).

KangaMoon (KANG): Уникална меме монета

KangaMoon (KANG) има за цел да предефинира сектора на меме монетите. Токенът KANG има истинска функционалност в екосистемата, в която е вграден. С KANG може да се правят много неща – от залагания на битки до участие в уникални предизвикателства, които са ексклузивни за притежателите на токена. Това е нещо повече от типичната меме-монета и много по-добро от тях.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


По същество KangaMoon ще съчетава иновативни елементи на play-to-earn (P2E) игрите и Social-Fi. Ето защо притежателите на KANG токени участват в седмични, месечни и тримесечни предизвикателства, като насърчават жизнена и ангажирана потребителска база. Не само това, KangaMoon ще възнаграждава тези, които изпълнят тези предизвикателства, с игрови елементи и криптовалута.

KangaMoon е в ранен етап на разработка. Към момента на писане на статията един KANG токен се продава за $0.005 по време на Етап 1 на предварителната му продажба. Тъй като все повече и повече хора грабват тази меме монета, експертите от индустрията прогнозират, че стойността ѝ ще скочи до небето. Освен това, когато тя се появи на борсите през второто тримесечие на 2024 г., експертите в областта на криптовалутите прогнозират скок от 1,000%.

Като се има предвид, че този иновативен DeFi проект ще се възползва от NFT пазара на P2E игри, който Yahoo Finance оцени на $3.292 милиарда през 2022 г., потенциалът му за дългосрочен растеж изглежда добър. Всъщност експертите също така намекват, че KANG може да повтори успеха на Shiba Inu и Dogecoin – което го превръща в задължителна меме монета за наблюдение.

Али Мартинез с прогноза за цената на Cardano

Крипто анализаторът Али Мартинез наскоро направи бича прогноза за цената на Cardano (ADA). Според новия му туит цената на Cardano може скоро да достигне $0.68. Той основава това мнение на факта, че криптовалутата Cardano показва признаци на формация на низходящ триъгълник на дневните графики.

Що се отнася до движението на цената на Cardano, само през последната седмица тя скочи от $0.51 до 0,53 долара. През това време пазарната ѝ капитализация нарасна от $18.28 милиарда на $19.06 милиарда. Настроенията за този алткойн също са бичи, като 24 технически индикатора са в зелено. Поради тази причина пазарните анализатори прогнозират, че Cardano може да достигне $0.55 още през март 2024 г.

Майкъл ван де Поуп: Цената на Биткойн може да достигне $55,000

Междувременно друг крипто анализатор, Майкъл ван де Поуп, направи прогноза за Биткойн (BTC). В неговия туит се посочва, че цената на Биткойн може да достигне $55,000 преди халвинг събитието. През последните седем дни този крипто гигант се търгуваше между $42,960 и $48,200. Пазарната му капитализация скочи от $846 милиарда на $948 милиарда през този период.

Техническите показатели на Биткойн са зелени, тъй като той се търгува над 100- и 200-дневните си ЕМА. С всички тези фактори експертите в областта на криптовалутите направиха бича прогноза за цената на Биткойн. Те прогнозират скок до над $48,000 през март 2024 г.

Ще надмине ли KangaMoon Cardano и Bitcoin?

Докато големите играчи като Cardano и Bitcoin продължават да доминират на пазара, една малка монета може да стане по-голяма. KangaMoon е по-малка криптовалута с пазарна капитализация от около $5 милиона, но тя може да има по-бърз ценови скок от други монети.

Това означава, че са необходими по-малко нови пари, за да се изстреля стойността ѝ нагоре. По този начин KANG е най-добрата криптовалута, която можете да купите за бърза възвръщаемост.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на Kangamoon (KANG) днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Купувайте слуховете, продавайте новините; предварителната продажба на Kelexo (KLXO) предизвиква огромно вълнение сред притежателите на Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB)

В света на криптовалутите предварителната продажба на Kelexo (KLXO) предизвиква вълнение сред притежателите на Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB), които се надяват на значителни печалби.

22.02.2024 22:02 3 мин. четене

Данните сочат, че три алткойна, може да се възползват най-много от халвинга на Биткойн през май 2024 г.

Халвингът на Биткойн, който се случва приблизително на всеки четири години, е ключов момент в света на криптовалутите.

22.02.2024 22:01 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

22.02.2024 21:34 3 мин. четене

Притежателите на Ethereum Classic (ETC) и Uniswap (UNI) наблюдават следващия ход на Kelexo (KLXO), тъй като предварителната продажба продължава

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите, текущата предварителна продажба на Kelexo (KLXO) привлече значително внимание, като накара инвеститорите и притежателите на Ethereum Classic (ETC) и Uniswap (UNI) да следят внимателно развитието ѝ.

22.02.2024 21:05 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.