НАЧАЛО Прессъобщения

Анализаторите избират топ три монети за 10x печалби за бичия пазар през 2024 г. – BNB, Everlodge, Litecoin

октомври 23, 2023 13:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализаторите избират топ три монети за 10x печалби за бичия пазар през 2024 г. – BNB, Everlodge, Litecoin

Пропуснахте ли последния крипто бичи пазар и не знаете кои монети да купите?

Анализаторите избраха три монети, които могат да реализират добри печалби в следващия крипто бичи пазар. Тези монети са BNB, Litecoin и Everlodge.

Посетете предварителната продажба на Everlodge, за да видите как можете да спечелите луксозна почивка на Малдивите

BNB продължава да се търгува в диапазон

BNB, родният токен на крипто борсата Binance, спадна от своя връх от 2023 г. от $350 до $208.19 на 10 октомври. По данни на CoinMarketCap BNB е загубила около 24.5% от стойността си от началото на годината. През септември монетата BNB се търгуваше предимно в диапазон.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


За съжаление това движение на цената продължи и през октомври, тъй като биковете на BNB не успяха да достигнат съпротивата от $220.

Въпреки че пазарът на BNB изглежда мечи, нивото на подкрепа от $205 все още е силно за биковете. Мечките тестваха това ценово равнище три пъти и не успяха да слязат под него.

Въпреки това анализаторите прогнозират цената на BNB да достигне $300 през 2023 г. и евентуално да реализира 5х през бичия период през 2024 г.

Litecoin (LTC) ще поскъпне заради халвинг събитието на Биткойн през 2024 г.

Litecoin (LTC) е P2P криптовалута, която позволява на всеки да извършва транзакции без разрешение от централен орган. Цената на Litecoin започна 2023 г. с бича нотка с постепенно увеличение всяка седмица, като до юли 2023 г. се беше увеличила с 64% за годината.

По това време стойността на монетата LTC се увеличи до $115. След третото си халвинг събитие през август обаче цената на Litecoin спадна масово. Въпреки този спад през последните седмици се наблюдава забележимо възстановяване. За съжаление възстановяването не промени мечата тенденция на пазара.

По данни на CoinMarketCap цената на Litecoin е спаднала до около $63 през октомври. Въпреки това, появата на халвинг събитието на Биткойн и спот BTC ETF може да тласне цените на LTC нагоре през 2024 г. Анализаторите смятат, че до средата на 2024 г. Litecoin може да достигне до $187.

Everlodge (ELDG) навлиза в сектора на таймшерите и недвижимите имоти

Отдаването под наем на ваканционни имоти е един от най-бързо развиващите се сектори в индустрията на недвижимите имоти. Въпреки това само няколко души разполагат с ресурси, за да инвестират в тези сектори, поради необходимият капитал.

За щастие Everlodge разработва Web3 пазар, където можете да купувате и продавате недвижими имоти с малък капитал.

Everlodge ще използва фракционирани NFT, за да представи по-малки части от луксозни ваканционни имоти. Основната му цел е да направи ваканционните наеми и недвижимите имоти достъпни за повече хора.

Hey, Lodgers! :house_with_garden:

Do you know? :thinking_face:
With $ELDG, enjoy the warmth of passive income, monthly surprises, and exclusive club access.
Plus, who can resist sweet discounts?

Dive into a token that feels like home. :blue_heart:

Join the presale: https://t.co/kIufYkD05d#Presale pic.twitter.com/9yzt5hZhul

— Everlodge (@EverlodgeHQ) September 26, 2023

С Everlodge можете да станете съсобственик на луксозни вили или хотели само за $100. Можете да увеличите дела си в имота в зависимост от наличния си капитал. Освен това можете свободно да продавате NFT, представляващи вашите дялове в даден имот, за да получите по-голям доход.

Междувременно Everlodge разполага с роден токен, наречен ELDG. Токенът има много предимства за притежателите си, като подаръци, VIP членство, отстъпки и безплатни нощувки в Everlodge хотели.

Токенът ELDG е обявен за продажба на цена от само $0.023. Пазарните експерти прогнозират, че стойността на токена ELDG ще се увеличи с 5,000% по време на следващият крипто бичи пазар през 2024 г.

Посетете предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/

Присъединете се към общността

Telegram: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 17:25 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.