НАЧАЛО Прессъобщения

Анализатор на Standard Chartered дава бича прогноза за Ethereum – Shiba Inu и Everlodge ще избухнат през 2023 г.

октомври 16, 2023 11:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор на Standard Chartered дава бича прогноза за Ethereum – Shiba Inu и Everlodge ще избухнат през 2023 г.

Научете повече за бъдещето на Ethereum, Shiba Inu и Everlodge, за да видите докъде може да се изкачи стойността на тези криптовалути.

Анализаторът на Standard Chartered Джеф Кендрик е оптимистично настроен за бъдещето на Етериум (ETH) и прогнозира, че до края на 2023 г. той може да достигне $8,000. Усъвършенстването на архитектурата на мрежата може да понижи разходите, а гейминг платформите и токенизацията да увеличат търсенето.

Освен това скоро стойността на Shiba Inu (SHIB) също може да нарасне, след успеха на нейното пускане на пазара на Shibarium. Everlodge (ELDG) също привлича внимание, тъй като има желание да направи революция в сферата на недвижимите имоти с уникалното си предложение.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Обобщение

  • Shiba Inu може да нарасне до $0.00001078 до края на 2023 г.
  • Ethereum може да повиши стойността си до $2,335.71 до края на 2023 г. и до $8,000 до 2026 г.
  • Everlodge може да скочи 35 пъти при стартирането си

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Shiba Inu (SHIB) ще отбележи скок след успеха на своята мрежа от втори слой

Shiba Inu (SHIB) е децентрализирана екосистема за изграждане на общности, която включва различни елементи. От ShibaSwap до Shibarium и токените BONE и LEASH, екосистемата Shiba Inu се разрасна и сега е основен играч в Web3 пространството.

Наскоро, според данни от Shibariumscan.io, са извършени общо 3.4 милиона транзакции с 1.25 милиона адреса на портфейли. Този огромен подем в използването на Shiba Inu може да доведе до повишаване на стойността.

През предходната седмица криптовалутата Shiba Inu се търгуваше в диапазона от $0.00000674 в долната част до $0.00000729 в горната част. Сега тя трябва да преодолее ценовата бариера от $0.000009, за да достигне нови висоти. Въз основа на официалната прогноза за цената на Shiba Inu, тя може да скочи до $0.00001078 до края на 2023 г.

Според анализатор на Standard Chartered до края на 2026 г. цената на Ethereum (ETH) ще се покачи до $8,000

Ethereum (ETH) ще трябва да подобри ефективността и да увеличи търсенето, което може да доведе до сеизмично покачване. Това се основава на доклад на анализатора на Standard Chartered Джеф Кендрик. Според анализа до края на 2026 г. криптовалутата може да достигне $8,000, отбелязвайки 400% скок спрямо сегашната си стойност от около $1,600. Този доклад произтича от очакваните подобрения в блокчейна на Ethereum.

Що се отнася до последните ѝ данни, криптовалутата Ethereum се търгуваше между $1,528.77 и $1,656.82 през предходната седмица, като все още демонстрира висока волатилност. Досега Ethereum е нараснал с 357,973.37% от най-ниската си стойност през 2015 г., което показва, че очакванията за дългосрочен растеж са реалистични.

Въпреки това ETH е и втората по големина криптовалута, с пазарна капитализация от $186.2 милиарда и дневен обем на търговия от $9.2 милиарда. Според прогнозата за цената на Ethereum само до края на 2023 г. тя може да скочи до $2,335.71.

Everlodge (ELDG) ще разполага със Launchpad и клуб за награди

Пазарът на ваканционни наеми стана търсен от широк кръг инвеститори поради бързия си растеж. Не всеки обаче може да си позволи да закупи имоти за няколко милиона долара. В резултат на това Everlodge ще ги издава като NFT и ще ги фракционира. Така те ще станат достъпни за обикновения човек, чрез инвестиция на стойност само $100.

Всяко NFT ще бъде обезпечено с имот и с увеличаването на стойността на имота ще се увеличи и стойността на въпросните незаменяеми токени. Екосистемата ще включва и Launchpad и клуб за награди.

Чрез тях инвеститорите могат да получат много по-висока възвръщаемост на инвестициите, тъй като могат да се включат в проектите по-рано или просто да получат безплатни нощувки, които могат да изберат да продадат.

ELDG се използва в цялата екосистема. Потребителите могат да го стейкват за пасивен доход или да участват в управлението на платфромата чрез него. По време на етап 5 монетата се търгува на цена от едва $0.020. При стартирането анализаторите прогнозират, че криптовалутата може да се покачи 35 пъти.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.