НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Анализатор споделя кой актив ще поведе възстановяването на крипто пазара

ДЕК. 6, 2021 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Анализатор споделя кой актив ще поведе възстановяването на крипто пазара

Крипто анализатор и търговец назова един алткойн, който според него ще разпали бичия пазар отново.

Псевдонимният крипто стратег Credible каза на своите 275,300 последователи в Twitter в ново видео, че силното представяне на Етериум спрямо Биткойн (ETH/BTC) на фона на бруталната корекция е знак, че пазарите все още са бичи.


“Аз съм оптимист по отношение на Етериум, а също и като цяло, стига да поддържаме тази месечна подкрепа от 0.075 BTC ($3,662). Искам да ви покажа, момчета, на този огромен спад, който току-що видяхме, Етериум/Биткойн се държи прекрасно... Това е, когато алткойните поемат водеща роля, когато алткойните започнат да блестят, момчета.

Ако това беше мечи пазар, Етериум/Биткойн нямаше да скача в момента, когато Биткойн се коригира. Щеше да падне много, много трудно. Поддържа подкрепа. Натискаме нагоре - бичи.


Мисля, че алтовете ще отскочат от този спад по-силно от Биткойн. Мисля, че по-точно Етериум ще го направи изключително добре.”


Към момента на писане, ETH/BTC се търгува на 0.085 ($4,124).


Не Пропускай: Какво да очакваме от Polygon, Harmony и VeChain, според този анализатор

Поглеждайки към Биткойн (BTC), Credible също е оптимист по отношение на перспективите на флагманската криптовалута дори след епичен срив, при който тя падна от $52,000 до $43,500 за по-малко от час.


Според крипто стратега, той вярва, че спада е сигнал за края на макрокоригираща фаза за BTC.


“Вярвам, че сега приключваме тази плоска корекция. Очакванията са, че ще поставим по-високо дъно над дъното от $30,000 и всичко над това е наред и мисля, че това е, което виждаме в момента.”Към момента на писане Биткойн се търгува на цена от $48,400.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano (ADA) китовете продължават да купуват

Големите адреси се увеличаватКакто показват данните от Santiment, големите притежатели на Cardano са увеличили позициите си с приблизително 110% след огромния спад на цените на пазара, който започна н...
ЯНУ. 28, 2022 19:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рекорд на хеширащата мощност в мрежата на Етериум

Възходът на Етериум направи копането в неговата мрежа по-доходоносно с течение на времето. Това изглежда е привлякло допълнителни копачи, което от своя страна е довело до увеличаването на хеширащата м...
ЯНУ. 28, 2022 22:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

The Sandbox (SAND) направи значително обявление

Според прессъобщение, SAND е дал $50 милиона на базирания в Хонконг Brinc за програмата The Sandbox Metaverse Accelerator Program, която ще инвестира $250,000 в 100 нови метавселенски алткойна.Програм...
ЯНУ. 28, 2022 17:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света