НАЧАЛО Биткойн

Анализатор разкрива какво предстои за Биткойн до края на годината

март 30, 2022 19:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор разкрива какво предстои за Биткойн до края на годината

Крипто анализатор и търговец казва, че Биткойн е в ранните етапи на масивно рали, което ще доведе до рязко покачване на стойността му до края на годината.

Анализаторът, подвизаващ се под псевдонима Credible казва сподели в Twitter, че Биткойн може да е влязъл в нова парадигма, тъй като започва да дава бичи сигнали.

Според крипто стратега, Биткойн вероятно е навлязъл в петата вълна от своя пет вълнов бичи цикъл и е готов да се покачи над $130,000.

“С пълна сериозност, 5-тата трябва да е подобна на 1-вата и 3-тата, тъй като след като започнем отдръпването ще бъде плитко и по същество ще бъде ‘само нагоре’ за няколко месеца. Всъщност не е нова парадигма, просто резултат от експанзия след едногодишен период на консолидация.”

Image


Credible използва теорията на вълните на Елиът, подход за технически анализ, който предвижда бъдещи ценови действия, като следва психологията на мнозинството, която има тенденция да се проявява във вълни. Теорията гласи, че цикълът на бичия пазар идва в пет вълни, където първа, трета и пета вълна са основни възходящи тенденции.

Прочети Още: Трейдър споделя алармиращо предупреждение за крипто пазара

Според Credible, петата вълна вероятно ще включва период, в който Биткойн експоненциално нараства за кратък период от време.

“Не, моят аргумент е, че този път буквално не е различно. Да се ​​каже, че цикълът вече е приключил, означава, че за първи път в историята на BTC сме имали цикъл без [рязък възход].”

В краткосрочен план Credible казва, че плиткото оттегляне около $46,000 ще потвърди неговата теза.

“Това търся в момента. Отново, непопълването на неефективността допълнително засилва аргумента, че сме започнали следващия си голям импулс.”

Image

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Твърде късно ли е да закупите Биткойн преди 2023?

Биткойн все още диктува модата в крипто света. Но дали си струва да купите сега? Има ли нови проекти на хоризонта? Нека видим в тази статия.

декември 8, 2022 17:19 1 мин. четене

Биткойн: Въпреки забраната, Китай още е движеща сила в пространството

Въпреки че Китай започна да ограничава използването на криптовалути, най-вече на Биткойн (BTC), още през 2013 г., оттогава страната неволно придоби и запази статута на тих крипто кит.

декември 8, 2022 13:55 1 мин. четене

Биткойн обезпечението на Binance вдъхва доверие на пазара

Според световната одиторска компания Mazars гигантът криптоборсата Binance има достатъчно резерви, за да подкрепи Биткойните (BTC) на своите потребители.

декември 8, 2022 12:40 1 мин. четене

Биткойн: Вижте колко са реализираните загуби на инвеститорите

След тазгодишния срив на криптопазарите много от инвеститорите, както тези на дребно, така и институционалните намалиха експозицията си към Биткойн или напълно избягаха от позициите си.

декември 8, 2022 7:37 1 мин. четене