НАЧАЛО Биткойн

Анализатор разкрива какво предстои за Биткойн до края на годината

март 30, 2022 19:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор разкрива какво предстои за Биткойн до края на годината

Крипто анализатор и търговец казва, че Биткойн е в ранните етапи на масивно рали, което ще доведе до рязко покачване на стойността му до края на годината.

Анализаторът, подвизаващ се под псевдонима Credible казва сподели в Twitter, че Биткойн може да е влязъл в нова парадигма, тъй като започва да дава бичи сигнали.

Според крипто стратега, Биткойн вероятно е навлязъл в петата вълна от своя пет вълнов бичи цикъл и е готов да се покачи над $130,000.

“С пълна сериозност, 5-тата трябва да е подобна на 1-вата и 3-тата, тъй като след като започнем отдръпването ще бъде плитко и по същество ще бъде ‘само нагоре’ за няколко месеца. Всъщност не е нова парадигма, просто резултат от експанзия след едногодишен период на консолидация.”

Image


Credible използва теорията на вълните на Елиът, подход за технически анализ, който предвижда бъдещи ценови действия, като следва психологията на мнозинството, която има тенденция да се проявява във вълни. Теорията гласи, че цикълът на бичия пазар идва в пет вълни, където първа, трета и пета вълна са основни възходящи тенденции.

Прочети Още: Трейдър споделя алармиращо предупреждение за крипто пазара

Според Credible, петата вълна вероятно ще включва период, в който Биткойн експоненциално нараства за кратък период от време.

“Не, моят аргумент е, че този път буквално не е различно. Да се ​​каже, че цикълът вече е приключил, означава, че за първи път в историята на BTC сме имали цикъл без [рязък възход].”

В краткосрочен план Credible казва, че плиткото оттегляне около $46,000 ще потвърди неговата теза.

“Това търся в момента. Отново, непопълването на неефективността допълнително засилва аргумента, че сме започнали следващия си голям импулс.”

Image

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Сенатор от САЩ: Биткойн (BTC) не може да бъде спрян

Сенаторът от Уайоминг, САЩ Синтия Лумис намекна, че Биткойн (BTC) може да реши съществуващите предизвикателства във финансовия сектор.

септември 29, 2022 9:59 1 мин. четене

Ръст в обема на търговия с Биткойн (BTC) на Binance

Внимателен поглед върху активността на транзакциите с Биткойн (BTC) в Binance показва защо напоследък се търгуват огромни обеми.

септември 29, 2022 8:05 1 мин. четене

Биткойн: Достигнали сме дъно, твърди Марк Юско

Основателят и главен изпълнителен директор на Morgan Creek Capital Management, Марк Юско смята, че криптовалутите вече са преживели най-лошото от мечия пазар, когато Биткойн (BTC) се свлече близо до $17,000 този месец.

септември 28, 2022 22:01 1 мин. четене

Нови върхове на хеширащата мощност на Биткойн

Конкуренцията между крипто копачите продължава да расте на фона на текущата цена на Биткойн (BTC), която се държи под $20,000. Вследствие на това хашрейтът на BTC достигна нов рекорден връх.

септември 28, 2022 8:49 1 мин. четене