НАЧАЛО Прессъобщения

Анализатор прогнозира, че Ethereum ETF ще привличат $569 милиона месечно, а тези 5 алткойна може да са готови за голям ценови скок

09.06.2024 10:05 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор прогнозира, че Ethereum ETF ще привличат $569 милиона месечно, а тези 5 алткойна може да са готови за голям ценови скок

Крипто анализаторът "Bobby Banzai" прогнозира, че търговията с Ethereum ETF ще донесе приток от $569 милиона на месечна база.

За да подкрепи прогнозата си, той използва стойностите на глобалните ETF-и и отворените лихвени проценти на фючърсите на CME.

Успехът на ETF ще даде тласък на следващото голямо рали при алткойните

Bobby Banzai също така изтъкна, че успехът на Биткойн ETF-ите оказва натиск върху регулаторите да въведат Ethereum ETF. Същите маркетингови усилия за ETH ETF биха могли да създадат и големи по размер притоци.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


С подобни притоци, които навлизат на крипто пазара, цените на други водещи алткойни могат да се повишат през следващите седмици. Въз основа на сигналите на пазара, най-добрите алткойни, които да купите преди това, са Angry Pepe Fork, XRP, Toncoin, Pepe и Floki.

Най-добрите алткойни, които са готови за големи ценови скокове

По-долу са представени пет от най-добрите алткойни, които инвеститорите могат да следят за масивни ценови помпи през следващите няколко месеца.

Angry Pepe Fork (APORK)

Angry Pepe Fork (APORK) е меме монета, базирана на Solana, която е готова да се конкурира с други меме монети на крипто пазара. Една от причините, поради които Angry Pepe Fork се счита за една от най-интересните криптовалути за покупка на блокчейна Solana, е полезността, която тя внася в пространството на меме монетите.

Също така, през последните няколко месеца меме токените, изградени на Solana донесоха най-високите печалби на крипто пазара. Втората причина са предимствата, които Angry Pepe Fork предлага на тези, които притежават неговия роден токен, APORK. Притежателите могат да стейкват своите токени в замяна на награди, които служат като пасивен доход.

Наградите, които получават, обаче зависят от това колко токена APORK са стейкнали и за колко време. Съществуват три периода на стейкинг, в които играчите могат да направят избор. На първо място, има 30-дневен период, който е създаден за начинаещи, които са нови в тези дейности. На второ място, има 60-дневен период за тези, които имат малко познания за участието в процеса на стейкинг.
На трето място, има 90-дневен период, който е подходящ за ветерани и за тези, които желаят да направят големи печалби. За да се възползват от тези и много други функции, инвеститорите трябва да участват в предварителната продажба на Angry Pepe Fork и да закупят токена APORK. Цената на токена е само $0.014, но се очаква тя да се повиши през следващите седмици. Анализаторите прогнозират скок на цената до $0.5 за APORK, което открива възможност за тези, които са пропуснали монетата Pepe по-рано.

Посетете предварителната продажба на Angry Pepe Fork

XRP

Крипто аналитик на име JackTheRippler наскоро се включи в X, за да даде бича прогноза за XRP, един от 10-те най-големи алткойни. Според туита, публикуван от анализатора, фазата на натрупване на XRP скоро ще приключи. Когато това се случи, JackTheRippler прогнозира, че стойността на Ripple може да се повиши до $5-$10 след първият скок.

Прогнозата на анализатора се основава на образуването на триъгълник върху графиката на XRP. Всяко образуване на триъгълник, създадено от натрупване или консолидация на цената, обикновено се счита за бичи сигнал. Според графиката, която анализаторът публикува, това може да се случи преди края на тази година или в началото на 2025 г.

Toncoin (TON)

Toncoin (TON), свързаният с Telegram токен, е друга криптовалута, която все още има всичко необходимо, за да достигне нови върхове през следващите месеци. През последната година цената на Toncoin се покачи с повече от 300%, което го прави един от най-добрите алткойни за наблюдение с цел бъдещи печалби.
Тъй като е сред 10-те най-големи алткойна, Toncoin може да се изкачи до топ 5 през следващите месеци, като се основава на връзката си с бъдещите проекти, които могат да увеличат приемането му.

Pepe (PEPE)

Според докладите на анализаторите Pepe (PEPE) е един от алткойните, които могат да се възползват от притока на големи средства на крипто пазара. Третата по големина меме монета по пазарна капитализация, както беше в заглавията през последните няколко седмици, като отбеляза нови исторически върхове.

Текущият ѝ исторически връх е $0.00001718 – стойност, която тя достигна на 27 май, преди да стане свидетел на големи ценови корекции поради нарастване на натиска от продажби. Въпреки корекцията на цените анализаторите остават оптимистично настроени към Pepe. Анализаторите прогнозират потенциално покачване до $0.00002425 през следващите няколко месеца.

Floki (FLOKI)

По-рано известна като Floki Inu, Floki (FLOKI) се ребрандира в цялостна екосистема с различни проекти. Един от продуктите, които мрежата ще пусне тази година, е основната мрежа на метавселената Valhalla, която е част от проекта Floki.

Платформата планира да стартира и други проекти преди края на тази година. Някои от тях са ботът за търговия Floki и децентрализираната услуга за имена на домейни и уебсайтове Floki. Очаква се тези продукти да внесат повече функции в екосистемата на платформата.
Неотдавна създателят на крипто пазара DWF Labs, инвестира още $12 милиона във Floki токени като част от непрекъснатата си подкрепа за проекта. С тези оптимистични събития анализаторите прогнозират скок на цената до $0.0003933 преди края на тази година.

Може ли проектът Angry Pepe Fork да бъде най-добраинтереснатата криптовалута, която да следите наред с водещите алткойни?

Въпреки че XRP, Toncoin, Floki и Pepe са сред топ алткойните на крипто пазара, новодошлият проект Angry Pepe Fork е добър вариант за наблюдение от инвеститорите. Двата фактора, които могат да доведат до повишаване на цената му през следващите месеци, включват това, че може да се използва като ютилитъ меме токен, и ниската пазарна капитализация.

Заключение

Тъй като се очаква търговията с Ethereum ETF да донесе голям приток на средства на крипто пазара, XRP, Toncoin, Floki, Pepe и Angry Pepe Fork може да са най-интересните алткойни, които да следите за приятни печалби през следващите няколко месеца.

Купете Angry Pepe Fork, преди цената му потенциално да скочи до небето


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 18:00 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 15:00 4 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Shiba Inu и Solana във възход: Защо Furrever Token е скритият скъпоценен камък на 2024 г.

 ?

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, Shiba Inu и Solana отбелязват значителен растеж на годишните графики, привличайки вниманието на инвеститори и ентусиасти.

14.06.2024 12:02 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.