НАЧАЛО Прессъобщения

Анализатор прогнозирa двуцифрен скок при Bitcoin (BTC) – Наблюдава се бум при Bitcoin Cash (BCH) и VC Spectra (SPCT)

октомври 3, 2023 11:05 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор прогнозирa двуцифрен скок при Bitcoin (BTC) – Наблюдава се бум при Bitcoin Cash (BCH) и VC Spectra (SPCT)

Разгледайте текущото движение на познати монети като Bitcoin Cash (BCH) и VC Spectra (SPCT). Ще преживее ли Bitcoin (BTC) следващия значителен двуцифрен скок?

Bitcoin (BTC) демонстрира устойчивост, задържайки се на фона на регулаторните предизвикателства, докато Bitcoin Cash (BCH) преживява скок, подкрепен от значителни китови инвестиции.

От друга страна, VC Spectra (SPCT) превзема света с бързи темпове, за да се превърне в една от най-добрите криптовалути.

Обобщение

  • RSI на Bitcoin (BTC) потвърди бичата сила.
  • Китовете на Bitcoin Cash (BCH) могат да тласнат цената му нагоре до $250.
  • VC Spectra (SPCT) предлага 82% скок на цената до края на предварителната продажба.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Bitcoin (BTC) се стреми да поддържа подкрепата от $27,000

Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) отново отложи решенията за спот Bitcoin ETF от компании като Blackrock и Invesco, първоначално представени през юни 2023 г.

Въпреки това Bitcoin (BTC) остава устойчив, задържайки скорошните си печалби, тъй като се стреми да установи $27,000 като стабилно ниво на подкрепа до края на септември. Въпреки това много крипто анализатори прогнозират, че цената на BTC ще нарасне с двуцифрени стойности.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


През септември Bitcoin (BTC) се задържа стабилно около границата от $26,500. С ръст от около 4% през изминалата седмица, Bitcoin (BTC) се приближи към края на месеца с тласък към границата от $27,000. След като експертите се похвалиха, че токенът е в подем, доминацията на Bitcoin (BTC) направи инвеститорите по-уверени в актива спрямо другите водещи алткойни.

Освен това прогнозата за възход на Bitcoin се засилва от RSI, потвърждаващ нарастващата бича сила. Експертите по прогнози за Биткойн предполагат, че пробив над $27,500 вероятно ще изведе Биткойн (BTC) до $31,000. Въпреки това търговците внимателно проучват прогнозата за Биткойн, тъй като Биткойн (BTC) не е извън опасност.

Биковете на Bitcoin Cash (BCH в действие: Прогнози за следващите движения

Според доклад крипто биковете, притежаващи от 100,000 до 10 милиона броя Bitcoin Cash (BCH), са увеличили колективните си притежания със 120,000 BCH между 18 и 26 септември. Това предполага повишен интерес от страна на китовете към водещият алткойн. От 26 септември насам Bitcoin Cash (BCH) се повиши с 8.32%, като наскоро се търгуваше за около $233, преди да достигне цена от $241 на 3 октомври.

Ако погледнем текущия ценови тренд, Bitcoin Cash (BCH) се движи, тъй като биковете държат контрола и потенциално тласкат цената към тестване на горните нива на предлагане около $300. Техническият анализ на прогнозата за цената на Bitcoin Cash показва, че BCH има възходяща траектория.

Според прогнозата цената на Bitcoin Cash е готова за значително повишение, тъй като ценовата тенденция е бича, а обемите на търговия са високи. Прогнозата за цената на Bitcoin Cash разкрива, че ако общите перспективи пред алткойна продължат да се покачват, Bitcoin Cash (BCH) може да достигне $250.

VC Spectra (SPCT) се подготвя да превземе сектора: Разкриване на пазарно господство в предварителна продажба

Инвестирането в етапите на предварителна продажба на VC Spectra (SPCT) със сигурност привлече погледите на инвеститорите. С елегантни и привличащи вниманието реални комунални услуги и печеливша възвръщаемост, инвеститорите са привлечени от VC Spectra (SPCT).

VC Spectra (SPCT) е децентрализирана платформа за търговия и протокол за управление на активи, която инвестира в перспективни стартъпи и нови ICO.

Освен това VC Spectra (SPCT) стратегически се насочва към финансиране на ранен етап, като позиционира платформата за максимална рентабилност. VC Spectra (SPCT) използва усъвършенствани и систематични стратегии за търговия, за да управлява инвестициите и свързания с тях риск. Наред с това VC Spectra (SPCT) прилага диверсификация и хеджиране, за да намали риска, като същевременно търси стабилни възможности за печалба.

Инвеститорите разполагат с повече свобода с токена на VC Spectra, SPCT, тъй като им предоставя изключителни предимства като право на глас, тримесечни дивиденти и обратно изкупуване. Интересно е, че VC Spectra (SPCT) все още е в етап на предварителна продажба. Понастоящем VC Spectra се намира в етап 3, където SPCT се търгува за $0.044.

В обозримо бъдеще експертите твърдят, че VC Spectra (SPCT) ще се нареди сред най-добрите DeFi платформи, след като бъде регистрирана на борсите. Инвеститорите, които купуват SPCT токени сега, вероятно ще грабнат 82% възвръщаемост на инвестициите, когато приключи предварителната продажба и цената на монетата достигне $0.080, като се предвиждат още скокове, веднага след като SPCT приключи предварителната продажба.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

3 евтини криптовалути, на които да обърнете внимание следващата седмица

С наближаването на края на годината някои криптовалути навлизат във фаза на консолидация, докато други представят обещаващи инвестиционни перспективи.

декември 3, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.