НАЧАЛО Биткойн

Анализатор преупреждава за потенциални спадове при Биткойн

март 21, 2022 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор преупреждава за потенциални спадове при Биткойн

Фед трябва да предприеме действия срещу инфлацията, предупреждава Майк МакГлоун.

Той спомена като германските PPI данни показват най-високата инфлация от началото на записите през 40-те години на миналия век.

Биткойн откри търговската сесия на Уолстрийт със скок до над $41,500 на 21-ви март, тъй като печалбите от миналата седмица продължиха.

На фона на оживения фондов пазар, най-голямата криптовалута показа смесени знаци на най-ниските времеви рамки, докато търговците чакаха да видят колко дълго може да издържи текущата траектория.

За популярния търговец Crypto Ed зоната около $41,500 беше от съществено значение като потенциална опорна точка – може да се случи отскок и продължаване, предоставяйки възможност за дълги позиции, но спад би означавал движение под подкрепа от $40,000.

В последната си актуализация в YouTube той идентифицира $37,000 като потенциална меча цел.

Междувременно анализирайки четиричасовата графика, търговецът Пиер каза, че зоната от $40,800 до $41,200 “трябва да се задържи”.

LTF (дългосрочна времева рамка) се обръща днес според мен (при пробив, се телепортира до 42.0-42.5k)”, заключи той в тема в Twitter.

Междувременно, обръщайки се към по-широката макро картина, Майк МакГлоун, старши стратег в Bloomberg Intelligence, имаше някои тревожни новини за тези, които се надяват, че съживяването на фондовия пазар ще продължи много дълго.

И така, ние имаме най-разширения фондов пазар от 20 години относително… най-скъпият фондов пазар по отношение на БВП в историята на човечеството, най-скъпият фондов пазар срещу недвижими имоти и спрямо световните акции… и част от това движи инфлацията и Фед трябва да отблъсне тази инфлация”, каза той в подкаста Wolf of All Streets в понеделник.

“Така че за мен това е ключовият пъзел тази година; че ако не се попълни – т.е. фондовият пазар падне около една трета – тогава това ще бъде проблем.”

Прочети Още: Да очакваме ли алткойн сезон през 2022? – Джъстин Бенет

Макглоун посочи намеците на председателя на Федералния резерв на Съединените щати Джером Пауъл, че по-агресивно повишаване на лихвените проценти за укротяване на инфлацията може да дойде на следващите заседания на Федералния комитет за отворен пазар.

Това беше моето предупреждение – хората, които все още не го разбират – ‘Не купувайте спада’ – това е за хората, които не са научили уроците си”, каза той.

Специално за Биткойн той постави цел от $100,000, но спомена, че пазарът “лесно може да види първо $30,000”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC): Русия засилва натиска си в копаенето на криптовалути

Докато инвеститорите скърбят за загубата от инвестираните от тях средства, миньорите на Биткойн (BTC) се борят да оцелеят. В резултат на това цената на BTC продължи да пада дори при нарастващите разходи за електроенергия, използвана за добив на актива. Въпреки това много миньори от Русия имат желание да придобият съоръжения за добив.

декември 4, 2022 22:05 1 мин. четене

Очакванията за цената на Биткойн (BTC) са все по-ниски

Неотдавнашно проучване показва, че общественото възприятие за бъдещата стойност на Биткойн е по-песимистично след срива на FTX.

декември 4, 2022 21:11 1 мин. четене

Ето кои са топ транзакциите на крипто китовете през изминалата седмица

През изминалата седмица станахме свиделите на не малко транзакции на крипто китове. Общата им стойност е над $3 милиарда, а Binance са помогнали за осъществяването на около 80% от тях.

декември 4, 2022 17:55 1 мин. четене

„Купувайте Биткойн“, препоръчва изследовател от Харвард на централните банки

Изследовател по икономика от Харвард публикува нов работен документ, в който препоръчва на централните банки по света да започнат да купуват Биткойн.

декември 4, 2022 10:05 1 мин. четене