Home

Анализатор посочи 3 причини, поради които WIF и BONK се сриват, докато алткойните, изградени на Ethereum са на път да се покачат 

24.06.2024 11:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор посочи 3 причини, поради които WIF и BONK се сриват, докато алткойните, изградени на Ethereum са на път да се покачат 

Анализатор посочи три причини за срива на Dogwifhat (WIF) до 1,75 долара и негативните движения при BONK на фона на спада на крипто пазара, докато Ethereum алткойните са настроени за потенциално рали.

Този спад накара много инвеститори да се чудят каква може да е причината за загубите. Освен това, тъй като алткойните, изградени на Ethereum показват потенциал за растеж, е важно да се разберат факторите, които биха могли да повлияят на пазарните движения.

Въпреки всичко това, пазарът не е бил изцяло мрачен и обречен. Някои алткойни показаха устойчивост по време на този спад, като Ethereum и алткойни като RCO Finance (RCOF) запазиха стабилна или увеличиха стойността си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


И така, кои са факторите, определящи тези пазарни тенденции? И как RCO FInance (RCOF) се задържа на повърхността, докато WIF и BONK се сриват?

Dogwifhat (WIF) и BONK се сриват: Три основни причини

Разпродажби от страна на китове и отслабващ инвеститорски интерес

Едно от най-влиятелните събития, които оказват влияние върху цената на WIF, е масовият дъмпинг на токени от голям кит. По последни данни на 20 юни кит от Dogwifhat е prodal в Binance зашеметяващите 5.97 милиона токена на стойност $12.1 милиона. Този ход значително засили вече започналия низходящ тренд. Същата тенденция се наблюдава и в екосистемата на BONK. 

Трейдърите и инвеститорите са все по-предпазливи, като предпочитат да затварят лонг позициите си, вместо да отварят нови шортове. Това поведение значително допринесе за спада на цените на BONK и WIF, тъй като пазарът се адаптира към засиления натиск от продажби.

Загуба на критично ниво на подкрепа

WIF и BONK загубиха ключови нива на подкрепа, като WIF падна под критичната граница от $2, а BONK се бори да се задържи над $0.00002153. Пробивът на тези нива на подкрепа предизвика по-нататъшни продажби и мечи настроения.

Загубата на критичното ниво на подкрепа от $2 се отрази значително на ценовата стабилност на WIF. Неотдавна Dogwifhat преживя значителен спад от $2.6 до $1.75, нарушавайки ключово ниво на подкрепа. Този спад доведе до мечи изглед, като техническите индикатори предполагат потенциал за по-нататъшни понижения.

По-широки пазарни движения

Крипто пазарът е изправен пред значителна волатилност и меме монетите на Solana – Dogwifhat (WIF) и Bonk – не правят изключение. По-широките пазарни движения също допринесоха за спада в стойността на двете монети.

Сегашният глобален спад на сектора на криптовалутите накара повечето инвеститори да загубят доверие, подтиквайки мнозина да продадат криптовалутите и да инвестират в по-добри, по-безопасни алтернативи. Това също така оказа по-голям натиск за продажба върху цените на WIF и BONK, като по този начин ускори негативната тенденция.

RCO Finance (RCOF): Решение на проблемите?

RCO Finance (RCOF) се очертава като един от обещаващите алткойни, изградени на Ethereum в условията на нестабилност на крипто пазара.

Тази базирана на Ethereum DeFi платформа може да се похвали с впечатляващи характеристики, включително устойчива токеномика, предназначена да предотвратява проблеми като “pump-and-dump” схемите, които тормозят други алткойни като WIF и BONK. 

Смарт договорът на алткойна, одитиран от SolidProof, гарантира сигурността и целостта в екосистемата.

AI инструментът на RCOF за търговия с криптовалути, който действа като роботизиран съветник е авангардна технология в пространството на Ethereum. Той елиминира необходимостта от човешка намеса и осигурява персонализирани инвестиционни стратегии в реално време.

Освен това платформата предлага опции с висок ливъридж от 1,000x, токенизирани активи в реалния свят и възможности за високодоходни стейкинг дейности чрез алткойна RCOF.

Комбинацията от иновативни решения и силни резултати позиционира RCO Finance като изгряваща звезда сред алткойните на Ethereum, предлагайки сигурна и потенциално доходоносна инвестиционна възможност в развиващия се пейзаж на DeFi сектора.

RCO Finance: Finance: изгряващата звезда сред алткойните, изградени на Ethereum

Впечатляващото представяне на RCO Finance в условията на спад на крипто пазара доказа нейната устойчивост и потенциал за растеж в екосистемата на Ethereum. С иновативните си функции и решения на общи проблеми, с които се сблъскват други алткойни, не е изненадващо, че много инвеститори се обръщат към RCOF като убежище при нестабилни пазари.

В момента тече първата предварителна продажба на цена от $0.0127 за токен, а алткойнът предлага на ранните инвеститори възможност да увеличат значително инвестициите си. Тази предварителна продажба привлече вниманието на мнозина, като досега са продадени над 29 милиона монети и броят им се увеличава.

Ранните инвеститори потенциално може да увеличат инвестициите си с над 3,000%, тъй като се очаква цената. на която ще бъде листнат токена да бъде $0.4 – $0.6. Освен това те ще имат възможност да получават пасивен доход и да помагат за управлението на платформата. Освен това ще имат достъп до парични средства и цени на подаръци над $100,000. 

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance (RCOF):

Посетете сайта на предварителната продажба на RCO Finance

Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Пропусната възможност: Крипто кит съжалява, че не е купил тези токени преди месец!

Крипто пазарът е в спокойно състояние, готов за следващия бичи поход. Докато основните монети остават стабилни, алткойните набират инерция и показват обещаващи признаци на подем.

19.07.2024 16:16 5мин. четене

Подценени скъпоценни камъни: Алткойните може да поскъпнат това лято 

Пазарът на криптовалути е необичайно спокоен, което създава предпоставки за възможен бичи подем. С наближаването на лятото алткойните представляват уникална възможност за инвеститорите.

19.07.2024 15:46 4мин. четене

5 алткойна за печалба, която може да промени живота ви

В момента крипто пазарът е спокоен, но признаците сочат, че на хоризонта може да се задава бичи цикъл.

19.07.2024 15:30 5мин. четене

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.