Home

Анализатор идентифицира AI токен, който е почти изкупен от ETH китовете, по-евтин от Dogwifhat (WIF)

10.07.2024 9:49 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор идентифицира AI токен, който е почти изкупен от ETH китовете, по-евтин от Dogwifhat (WIF)

В последно време светлината на прожекторите се насочи към меме монетите и AI токените, привличайки интереса както на инвеститорите, така и на търговците.

Етериум китовете забележимо промениха предпочитанията си, като насочиха вниманието си към възходящия AI токен Algotech (ALGT), който показва значителни обещания. Тази промяна съвпада с упадъка на популярната меме-монета Dogwifhat (WIF), проправяйки път на нови претенденти да се наложат на пазара.

Dogwifhat (WIF) се сблъсква с неуспех и спад от 14% за седем дни

Базираната в Solana меме монета Dogwifhat (WIF) наскоро се сблъска със значителен неуспех, заличавайки печалбите от последното си възходящо рали. През последните седем дни токенът отбеляза значителен спад от приблизително 14%, което породи опасения сред някои от големите му инвеститори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Този спад беше допълнително подчертан от голяма разпродажба, засечена от агенцията за проследяване на блокчейн китове LookOnChain. Съобщава се, че Solana кит е разтоварил 900,000 Dogwifhat (WIF) токена в три последователни транзакции, като потенциално е спечелил около $1.64 милиона от продажбата на популярна централизирана борса.

Въпреки тази мащабна продажба въпросният кит все още държи значителна позиция в WIF, като в неговия портфейл във веригата са останали 974,047 токена, оценени на приблизително $1.58 милиона по текущи цени. Този смесен сигнал накара много инвеститори да поставят под въпрос бъдещата траектория на токена.

Експерт изтъква Algotech (ALGT) като обещаваща инвестиция

Познат експерт в областта на криптовалутите наскоро посочи Algotech (ALGT), който понастоящем е във фазата на предварителна продажба, като обещаваща инвестиционна възможност. Анализаторът подчертава, че цената на ALGT е значително по-ниска от тази на популярната меме монета Dogwifhat (WIF), което я прави примамлива входна точка за инвеститорите, целящи значителна възвръщаемост.

В текущата предварителна продажба на Algotech нейният токен се предлага на цена от $0.08, докато Dogwifhat (WIF) се търгува на цена от близо $1.73 след неотдавнашна корекция на цената. Тази значителна ценова разлика предполага обещаващ потенциал за печалба с ALGT, като се има предвид акцентът върху практическите приложения на изкуствения интелект в областта на крипто търговията.

Оценката на анализатора показва, че поради солидната технологична база на Algotech и нарастващото внимание от страна на Етериум китовете, ALGT потенциално може да донесе значително по-висока възвръщаемост в сравнение с WIF. Въпреки сериозния връх на Dogwifhat от $4.85, се очаква, че ALGT може бързо да достигне $1 след старта, предлагайки очаквана възвръщаемост на инвестициите от 1,200 пъти.

Algotech (ALGT) е на път да надмине Dogwifhat (WIF)

Няколко аспекта определят оптимистичния възглед на анализатора за Algotech (ALGT) и неговия потенциал да надмине Dogwifhat (WIF) на предстоящия бичи пазар. Първоначално значителната инвестиция на Algotech от $1.2 милиона в графични процесори H100 се възприема като стратегическа маневра за повишаване на скоростта, прецизността и възможностите на нейната платформа за изкуствен интелект.

Напредъкът на Algotech с блокчейн решение от втори слой се справи с критични проблеми в крипто сферата като скъпите такси за газ и опасенията за мащабируемост. Подобрената скорост на транзакциите и рентабилността, произтичащи от този пробив, привлякоха вниманието на глобалната инвеститорска общност и биха могли да проправят пътя за широкото им приемане.

Внедряването на социални инструменти за търговия в платформата на Algotech (ALGT) представлява ключов елемент с потенциал да задвижи нейния успех. Като дава възможност на трейдърите да възпроизвеждат стратегиите на успели колеги, Algotech (ALGT) отваря света на усъвършенстваните методи за търговия за по-широка аудитория. Тази стратегия може да предизвика рязко нарастване на търговската активност, което да доведе до положителен възход в траекторията на ALGT.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.