НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Американски съдия отхвърля "безсмисленото" дело срещу Етериум играта CryptoKitties

ЮЛИ. 12, 2018 14:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Американски съдия отхвърля "безсмисленото" дело срещу Етериум играта CryptoKitties
 

Американски съдия е отхвърлил съдебен процес, в който се твърди, че създателят на CryptoKitties Axiom Zen е откраднал търговски тайни нарушил споразумение за поверителност.


Обвиненията са във връзка с неотдавнашна промоция, включваща CryptoKitties, базиранa на знаменитости.

Според заповед от 9-ти юли и преразгледана от CCN, американският окръжен съдия Янис Л. Самартино отказа иска на Starcoin за предварителен иск срещу Axiom Zen. Съдът констатира, че ищецът не е доказал, че делото срещу CryptoKitties е вероятно за да успее по същество.

Starcoin, който работи под името Tradestar, е подал делото през май, като твърди, че Axiom Zen е откраднал идеята да произвежда цифрови колекционерски модели, моделирани по подобие на знаменитости.

CryptoKitties, най-популярната игра в мрежата на Етериум , позволява на потребителите да купуват, продават и отглеждат уникални цифрови котки. Децентрализираното приложение (dApp), както съобщи CCN, направи кратка промоция, в която продаде цифрови котки, моделирани по подобие на суперзвездата на NBA Стивън Кърри. Кампанията бе прекратена, след като научават, че Кърри не участва толкова в инициативата на компанията, отколкото първоначално е вярвала.

В жалбата си ищецът се опита да твърди, че идеята за промоцията на "CurryKitties" е била открадната от Tradestar, макар Axiom Zen да е сключил споразумение за партньорство с компанията за разработка на приложения на Кърри за цял месец, преди Tradestar да е имал контакт с Axiom Zen.

Протоколите от съдебното производство показват, че съдия Саммартино е доста скептичен към твърдението, гласящо, че на Axiom Zen трябва да бъде забранено да провежда всякакви промоции със знаменитости.

В отговор на това твърдение от съветника на Tradestar, съдията каза:

Искам да кажа, че не знам, че лицензирането с известни личности върху нещо може да е търговска тайна, защото всички го правят. Господин Къри е навсякъде. Как можете да кажете това? Просто - добре, това е добре. Това е вашият поглед върху нещата и нека да чуя от тях. Загрижена съм.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano, DOGE и Лайткойн са готови да се изстрелят, твърди аналзиатор

Търговецът с псевдоним Kaleo казва, че развиващата се платформа за интелигентни договори Cardano (ADA) изглежда е готова да се изстреля. Той прогнозира, че ADA вероятно ще направи рали в своята двойка...
АПР. 18, 2021 11:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance прави рекордно изгаряне на BNB

BNB токените се използват за плащане на такси на борсата, като тя дава отстъпки на тези, които притежават достатъчно. Изгарянето на токен по същество го изтрива, като го изважда окончателно от обращен...
АПР. 17, 2021 23:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

BCH и DOGE се изстрелват - доминантността на Биткойн спада

По време на вчерашната търговска сесия цялата крипто пазарна капитализация дори надмина оценката на Apple (AAPL $2,258 трлн.). В петък обаче спадна малко под AAPL до около $2.14 трилиона, след като ре...
АПР. 16, 2021 22:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум с нов ATH и Берлин Upgrade е пуснат на Mainnet-а

Дългоочакваният ъпгрейд стартира в основната мрежа на ETH, събитие, което подхранва възходящите пазарни настроения в полза на цифровата валута. Надстройката стартира на блок номер 1224400 като този бл...
АПР. 16, 2021 17:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света