НАЧАЛО Други

AMD с нови партньорства за производство на ригове

НОЕ. 4, 2018 22:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 AMD с нови партньорства за производство на ригове

Неотдавнашен доклад разкрива, че AMD - гиганта за компютърните чипове, си партнира със седем компании, за да улесни развитието на най-добрата платформа за ригове за копаене на крипто за всеки клас копачи.

Най-дългият мечи пазар


Слабостта в цената и стойността на крипто пазара досега през 2018 г. оказва известно отрицателно въздействие върху всички сектори на крипто индустрията, особено в сектора на крипто добива.

Този драстичен спад на цената на крипто е направил токените да не бъдат толкова изгодни, особено за миньорите, използващи графични процесори. По ирония на съдбата е имало известяване на някои производители на ASICs, които реализират значителни приходи.

Фактът, че производителите на хардуер за копаене печелят повече от самите миньори, е това, което доведе AMD, водещ производител на графични карти, до партньорство със седем големи компании, базирани на блокчейн, за да произвежда най-добрата платформа за добив на крипто.


AMD се стремят да насочи интереса си към риговете


AMD, който съобщи, че продажбите на хардуер, свързан с копаене на крипто, са били до този момент минимални, като се опитват да променят това. Производителят на чипове наскоро изброи някои продукти, свързани с копаенето, в официалния си каталог на уебсайта. Докладът също така съобщава, че този списък е в резултат на партньорство между AMD и седем други компании. Тези партньорства дадоха възможност на компанията да произвежда ригове за крипто добив, специално ориентирани към оптимизиране на хеш рейта.

Имената на фирмите в партньорство с AMD са Sapphire, ASROCK, ASUS, MSI, Biostar, TUL и Rajintek.
Осем продукта, свързани с копаене на крипто, които могат да бъдат закупени на уебсайта, са проектирани да предлагат решения в съответствие с очакванията и покупателната способност на всеки потребител.

Тези ригове са описани от експерти, като просто решение за копаене, като ASUS I с по-голяма стабилност, до опции с по-сложен хардуер, като например серията SAPPHIRE INCA ™ CS-14, задвижвана от 14 AMD Radeon RX 470 графични процесори (като може да се актуализира до RX580).

Важно е да се отбележи, че цените на тези съоръжения за добив не са изброени на официалния сайт на производителя на чипове. Единственото, което е на разположение в момента, е пълната спецификация на всеки копач.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от крипто пазара до края на 2021 година?

В ново интервю за Real Vision Finance Пал казва, че очаква Биткойн и крипто пазарите да претърпят значителен подем до края на годината.“Най-общо казано, последното тримесечие на годината е, когато идв...
СЕП. 16, 2021 19:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света