НАЧАЛО Други

AMD с нови партньорства за производство на ригове

НОЕ. 4, 2018 22:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 AMD с нови партньорства за производство на ригове

Неотдавнашен доклад разкрива, че AMD - гиганта за компютърните чипове, си партнира със седем компании, за да улесни развитието на най-добрата платформа за ригове за копаене на крипто за всеки клас копачи.

Най-дългият мечи пазар


Слабостта в цената и стойността на крипто пазара досега през 2018 г. оказва известно отрицателно въздействие върху всички сектори на крипто индустрията, особено в сектора на крипто добива.

Този драстичен спад на цената на крипто е направил токените да не бъдат толкова изгодни, особено за миньорите, използващи графични процесори. По ирония на съдбата е имало известяване на някои производители на ASICs, които реализират значителни приходи.

Фактът, че производителите на хардуер за копаене печелят повече от самите миньори, е това, което доведе AMD, водещ производител на графични карти, до партньорство със седем големи компании, базирани на блокчейн, за да произвежда най-добрата платформа за добив на крипто.


AMD се стремят да насочи интереса си към риговете


AMD, който съобщи, че продажбите на хардуер, свързан с копаене на крипто, са били до този момент минимални, като се опитват да променят това. Производителят на чипове наскоро изброи някои продукти, свързани с копаенето, в официалния си каталог на уебсайта. Докладът също така съобщава, че този списък е в резултат на партньорство между AMD и седем други компании. Тези партньорства дадоха възможност на компанията да произвежда ригове за крипто добив, специално ориентирани към оптимизиране на хеш рейта.

Имената на фирмите в партньорство с AMD са Sapphire, ASROCK, ASUS, MSI, Biostar, TUL и Rajintek.
Осем продукта, свързани с копаене на крипто, които могат да бъдат закупени на уебсайта, са проектирани да предлагат решения в съответствие с очакванията и покупателната способност на всеки потребител.

Тези ригове са описани от експерти, като просто решение за копаене, като ASUS I с по-голяма стабилност, до опции с по-сложен хардуер, като например серията SAPPHIRE INCA ™ CS-14, задвижвана от 14 AMD Radeon RX 470 графични процесори (като може да се актуализира до RX580).

Важно е да се отбележи, че цените на тези съоръжения за добив не са изброени на официалния сайт на производителя на чипове. Единственото, което е на разположение в момента, е пълната спецификация на всеки копач.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Crypto.com си партнира с Леброн Джеймс

Ходът е предназначен да научи децата на крипто технологията и начините, по които тя може да повлияе на живота им.Приблизително 1,600 деца в I Promise School на четирикратния шампион на НБА ще научат з...
ЯНУ. 28, 2022 18:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Белгийски депутат е първия в Европа, който ще приеме заплата в Биткойн

Месечната заплата на депутата от Брюксел от 5,500 евро ще бъде конвертирана в Биткойн с помощта на платформата за крипто търговия Bit4You, съобщи Bruzz. Беукелаер, който представлява партията Хуманист...
ЯНУ. 28, 2022 16:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ръководителят на гейминг отдела в YouTube ще се присъедини към Polygon Studios

Във вторник Райън Уайът, ръководител на гейминга в YouTube, обяви, че ще напусне платформата за споделяне на видео през февруари. Отчасти благодарение на неговото лидерство, YouTube Gaming вижда над 2...
ЯНУ. 28, 2022 12:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света